Sloneczko gratulacje dziewczynki 🙂 Ja dzis na 14 mam drugie badania prenatalne 🙂 ciekawe czy uda sie zobaczyc co tam siedzi.... Do tej pory za kazdym razem pokazuje tylek 😜 dam znac jak wroce 🙂
Sloneczko gratulacje dziewczynki 🙂 Ja dzis na 14 mam drugie badania prenatalne 🙂 ciekawe czy uda sie zobaczyc co tam siedzi.... Do tej pory za kazdym razem pokazuje tylek 😜 dam znac jak wroce 🙂
ja 12 sierpnia mam drugie prenatalne 🙂 to trzymam kciuki, żeby dziś się udało zobaczyć 🙂
witam no ja wizyte mam dzis na 9,50 i bardzo sie boje bo ja ruchow nie czuje jeszcze mam stresa!!! Bedzie co ma byc!!! prenatalne badania drugie mam tez niebawem bo 25 lipca!!! dam znac jak wroce
Hejka brzuszki 🙂 Basieńka trzymam kciuki za podglądanko i żeby dzidzia zechciała się przedstawić 😉 moja ostatnio uparta, a jak pytam lekarki czy coś widać to ona do mnie z tekstem: a co macie już 5 córek albo 5 synów, że tak chcecie wiedzieć!! 😁
witam no ja wizyte mam dzis na 9,50 i bardzo sie boje bo ja ruchow nie czuje jeszcze mam stresa!!! Bedzie co ma byc!!! prenatalne badania drugie mam tez niebawem bo 25 lipca!!! dam znac jak wroce
Holi uszy do góry 🙂 będzie dobrze, a ruchy przecież czujesz, takie delikatne smyranie, powodzenia 🙂
hej Meliska no wiem wiem musi być dobrze!!! ruchy to poczulam niby 15 lipca i 17 lipca i potem już zero nic wiec nie wiem sama czy to byly ruchy czy nie
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Basienka84
Sloneczko gratulacje dziewczynki 🙂
Ja dzis na 14 mam drugie badania prenatalne 🙂 ciekawe czy uda sie zobaczyc co tam siedzi.... Do tej pory za kazdym razem pokazuje tylek 😜 dam znac jak wroce 🙂
sloneczko123
ja 12 sierpnia mam drugie prenatalne 🙂 to trzymam kciuki, żeby dziś się udało zobaczyć 🙂
Gość
meliska
Basieńka trzymam kciuki za podglądanko i żeby dzidzia zechciała się przedstawić 😉 moja ostatnio uparta, a jak pytam lekarki czy coś widać to ona do mnie z tekstem: a co macie już 5 córek albo 5 synów, że tak chcecie wiedzieć!! 😁
meliska
Holi uszy do góry 🙂 będzie dobrze, a ruchy przecież czujesz, takie delikatne smyranie, powodzenia 🙂
Gość