Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie dziewczyny 🙂
ależ ja się dzisiaj wyleniuchowałam i nawet sniadanko mi się trafiło do wyrka 🙂
Bliźnięta2 podwójne szczęście do kochania. Liczyłam na samym poczatku że może nam sie tez udało 2 za 1 zamachem bo pełno bliźniat w rodzinie ale nie tym razem. Jakie wczoraj piękne skarpetunie kupiłam z kokardkami i napisem na stópkach ''Kocham Tatę''. Staram się jeszcze opanować z tymi zakupami, ale jak coś nie przywleczę do domu raz na jakiś czas to źle mi jakoś.

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry.... 🙂 witam tez kolezanke z blizniakami 🙂))) tez myslalam ze bede miala bo duzo blizniat bylo u mnie i u meza i gin byl przekonany ze mi sie trafia ... no ale jest jedno... synus 🙂) uuu Guga to mnie nie bedzie i sie nie dowiem newsow... bo ja w piatek o 5 rano nad morze jade... i do czwartku mnie nie bedzie... ale bede miala do nadrabiania stron...

witam z rana witam nowa użytkowniczkę która będzie miała bliźniaki jak cudownie podwójne szczęście pod serduszkiem!!!! Ja dziś się super wyspałam na innym łóżku i nie bolały mnie aż tak biodra!!!! cieszę się z dzisiejszego dnia tyle że pogoda znowu brzydka pozdrawiam

• Mamusia
Agami napisał(a):
dzien dobry.... 🙂 witam tez kolezanke z blizniakami 🙂))) tez myslalam ze bede miala bo duzo blizniat bylo u mnie i u meza i gin byl przekonany ze mi sie trafia ... no ale jest jedno... synus 🙂) uuu Guga to mnie nie bedzie i sie nie dowiem newsow... bo ja w piatek o 5 rano nad morze jade... i do czwartku mnie nie bedzie... ale bede miala do nadrabiania stron...

Napisze około 2300 w czwartek wiec rano poczytasz.... 🙂

• Mamusia
Agami napisał(a):
guga jak ty to zrobilas ze pod nickiem masz 18+1 a na dole 19? bo mi sie dzis wg lekarza wlasnie zaczal 19 tydzien bo 18+1 a na suwaczku tez mam 18

wstawiałm tydzien predzej miesiaczke 🤪..... suwaczek mowi nam w jakim tyg jestesmy...wiec dla nas to juz 19 🙂 dlatego troszke kombinowalam zeby tak wyszlo 😁

• Mamusia
Dzien Dobry dziewuszki 🙂
Zaraz ide do drogerii, bo zamowilam z gazety darmowy pakiet dla ciezarnych, jestem ciekawa co tam jest. Witam nowa kolezanke i gratuluje blizniakow. Moja siostra ma blizniaki i mamy z nich ubaw po pachy 😆

• Mamusia
wow, gratulacje dla blizniakow! 🙂)

ja dzis wstalam pozniej bo do rpacy ide na popoludnie i tak mnie glowa boli ze szok!!!!

u mnie obie suki dostaly cieczki i mnie krew zalewa (doslownie). Jeszcze one w nocy jak spia, nie mam pojecia jak to robia, to sciagaja jakos majty i rano lezy pies a obok majtki. No kurde. A podloga cala w kropkach!!!!!!

• Mamusia
czesc dziewczyny , a ja siedze do piatku na L4 bo mnie to male przeziebienie wzielo katar i gardlo goraczki nie mam wiec tez zadnych lekarstw mi lekarz rodzinny nie dal, mam lezec wygrzac sie i domowe sposoby na gardlo plukanie woda z solą lub z wodą utlenioną, mleko z czosnkiem rano i wieczór i cieple okłady na czolo by katar zszedl, a tak apropo to jak ktos by mial goraczke to paracetamol jest bezpieczny dla kobiet w ciazy ale mam nadzieje ze zadnej sie to nie przyda 🙂

czy jest miejsce w polsce gdzie nie leje kolejny dzien....??? ta pogoda to dopiero masakra...

• Mamusia
marika321 napisał(a):
czesc dziewczyny , a ja siedze do piatku na L4 bo mnie to male przeziebienie wzielo katar i gardlo goraczki nie mam wiec tez zadnych lekarstw mi lekarz rodzinny nie dal, mam lezec wygrzac sie i domowe sposoby na gardlo plukanie woda z solą lub z wodą utlenioną, mleko z czosnkiem rano i wieczór i cieple okłady na czolo by katar zszedl, a tak apropo to jak ktos by mial goraczke to paracetamol jest bezpieczny dla kobiet w ciazy ale mam nadzieje ze zadnej sie to nie przyda:czy jest miejsce w polsce gdzie nie leje kolejny dzien....??? ta pogoda to dopiero masakra...

u nas nie pada od 2 dni super slonce.. lubuskie...

• Mamusia
Zapomniałam Wam powiedziec, ze kupilismy z mezem wozek. Safety 1st 3w1 bardzo malo znane, ale leciutki, kola pompowane dwa tylne a przednie piankowe, kolor mleczna czekolada i gratis fotelik Maxi Cosi. Byla super promocja za komplet zaplacilismy 217euro czyli niecałe 900zl. Mysle, ze cena spoko no i wozek fajny, mam nadzieje, ze bedzie wygodny 🙂

• Mamusia
cze dziewczyny jak tam samopoczucie bo mi wymioty przeszly czasami mnie boli glowa jakmale sie nieodzywa wydaje mi sie czasami zeniejestem w ciazy...

do chole czy moge mojego psiaka wykapac jest w ciazy jakis miesiac

• Mamusia
U nas w Poznaniu jest sauna jest tak gorąco że myślałam że padnę normalnie chyba 30 stopni 😮
ja też jeszcze wózka nie mam.. i na razie nie kupuję.
byłam dzisiaj w lumpach i kupiłam parę ciuchów ładny dla mojej dziewczynki 😜
a w biedronce są śliniaczki 3 szt za 3 zł całe z ceratki albo z materiału i bodziaki z hello kitty więc kupiłam mojej księżniczce 🤪

• Mamusia
Zazdroszcze wam że możecie juz przygotowywać pokoik dla maleństwa. My póki co mi9eszkamy u teściowej bo lada chwila zaczynamy przebudowe domu. Bardzo gruby remont i marzę żeby chociaz jedno piętro skończyć do porodu bo tak bym juz chciała z maleństwem być sama. Nie mogę narzekać na moją teściową bo jest fantastyczną babką ale powoli zaczyna mnie drażnić szczególnie odkąd jestem w ciązy. Wciska mi na siłe jedzenie itd. Ostatnio bolała mnie głowa więc wymyśliła że posmaruje mi czoło maścią końską. I mimo moich protestów nałożyła mi to świństwo. Głowa przestała boleć dlatego że buzia mnie tak zaczeła swędzieć i piec od tego że masakra 😉

• Mamusia
Hej, ja nie moglam niestet wczoraj zagladnac na forum, a dzisiaj juz 40 stro ndo nadrobienia, wiec przeczytalam tak ogolnie, bo dokladnie to wstanie nie jestem czytac az tyle 🙂
Witam nowa blizniaczkowa grudnioweczke 😆 Ja tez kiedys chcialam miec blizniaki, fajna sprawa 🙂 ale tez podwojne troski, no i radosci 🙂
Mnia cos przeziebienie dopadlo, mam nadzieje, ze wy jestescie chociaz zdrowe 🙂
Zycze zdrowka 😆