Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
kasiunia1603 mój to samo nawet postękać nie mogę przy zmianie pozycji bo on odrazu oczy jak 5zł i nie spi juz od 3 tygodni bo sie jej doczekac nie może 😜

To moze zamienisz sie na mojego chrapacza? 🤔 Bo go dosyc czasami mam, tzn. tego chrapania!!!
Kasiunia sen genialny - kazdy by chcial porod eksperesowy 😁
Aniqa a Ciebie kluje czy jak?

nie kuje, poprostu coraz bardziej boli, przy każdym ruchu wlasciwie, przy chodzeniu, a najbardziej w nocy. Do tego jak w koncu wygramolilam sie z lozka w nocy na sikanie, to myslalam ze mala mi wypadnie zaraz, taki napór na kości

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
kasiunia1603 mój to samo nawet postękać nie mogę przy zmianie pozycji bo on odrazu oczy jak 5zł i nie spi juz od 3 tygodni bo sie jej doczekac nie może 😜

Moj sie nic nie przejmuje, a przynajmniej takie sprawia wrazenie 😉 W nocy spi jak zabity. Budzi sie tylko wtedy jak musze isc do kibelka i na niego przez przypadek nadepne ☺️

• Mamusia
coquelicot napisał(a):

To moze zamienisz sie na mojego chrapacza? 🤔 Bo go dosyc czasami mam, tzn. tego chrapania!!!
Kasiunia sen genialny - kazdy by chcial porod eksperesowy 😁
Aniqa a Ciebie kluje czy jak?

no mi to się taki marzy, ale znając moje życie to będę kwiczeć godzinami aż u Cb we Francji będzie mnie słychać;p

• Mamusia
Basienka84 napisał(a):
pammat napisał(a):

Moj sie nic nie przejmuje, a przynajmniej takie sprawia wrazenie 😉 W nocy spi jak zabity. Budzi sie tylko wtedy jak musze isc do kibelka i na niego przez przypadek nadepne ☺️

tez mam wrazenie ze do mojego to nie dociera...albo tak dobrze udaje, ze sie nie przejmuje 🙂
wczoraj nawet mówi,ze moze pojedzie na delegacje do szczecina, bo firma wygrała tam jakis przetarg...no to mu mowie, ze chyba go popier***, przeciez ja moge juz teraz w kazdej chwili zaczac rodzic, a on na to: no tak, nie pomyslalem...normalnie ignorant, ale wierze, ze jak mala sie pojawi, to sie w niej zakocha bez pamieci 🙂

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
pammat napisał(a):

tez mam wrazenie ze do mojego to nie dociera...albo tak dobrze udaje, ze sie nie przejmuje 🙂
wczoraj nawet mówi,ze moze pojedzie na delegacje do szczecina, bo firma wygrała tam jakis przetarg...no to mu mowie, ze chyba go popier***, przeciez ja moge juz teraz w kazdej chwili zaczac rodzic, a on na to: no tak, nie pomyslalem...normalnie ignorant, ale wierze, ze jak mala sie pojawi, to sie w niej zakocha bez pamieci 🙂

nie nie mój przeżywa jak widać uczuciowy chłopak z niego 😜 a do kibelka też jak wstaje raz w nocy to mówi "SIKU"? a ja tak tak śpij 🙃

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
No nie!!! chyba muszę zacząć używać wkładek laktacyjnych, bo z białego stanika zrobił się żółty....
Nie za wcześnie??;/

normalka kochana przynajmniej ja mam to samo trzeba być przygotowanym dzień w dzień bo leci jak cholera 🤨 😲

• Mamusia
pammat napisał(a):
No nie!!! chyba muszę zacząć używać wkładek laktacyjnych, bo z białego stanika zrobił się żółty....
Nie za wcześnie??;/

normalka kochana przynajmniej ja mam to samo trzeba być przygotowanym dzień w dzień bo leci jak cholera 🤨 😲

a u mnie dalej susza, ani kropelki. Juz nawet moj madry maz mi wczoraj powiedzial,ze nie mam siary, bo nie chce pewnie karmic piersia, ze to jest w mojej psychice i musze sobie powiedziec ze chc e, to sie pojawi...psycholog sie znalazł od siedmiu bolesci 🙂

• Mamusia
pammat napisał(a):
coq a czemu chrumka jak spi 😜 nie wygodna pozycja czy krzywa przegroda nosowa? 🙃

No chrumka nieprzyzwoicie 😁
W mojej bezsennosci zaczelam grac w gry na komorce - geberalnie nie znisze tego - i jak tak chrapie to skupic sie nie moge i go szturam co chwila!! 😎
Budzi sie tylko ze mna na siusiu, bo pomaga mi i wypycha z lozka 😁
Kasiunia a kwicz sobie, przynajmniej bede wiedziala, ze rodzisz 🙂
Aniqa trzymaj Kalinke i nie wypuszczaj jeszcze!!!

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
pammat napisał(a):
Nie za wcześnie??;/

a u mnie dalej susza, ani kropelki. Juz nawet moj madry maz mi wczoraj powiedzial,ze nie mam siary, bo nie chce pewnie karmic piersia, ze to jest w mojej psychice i musze sobie powiedziec ze chc e, to sie pojawi...psycholog sie znalazł od siedmiu bolesci 🙂

Faceci 😁 oni zawsze na wszystko mają odpowiedź... gdyby można by zamienić się z nimi choć na jeden dzień.... ciekawe jakie potem mieli by zdanie. 😉

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Agami napisał(a):
no wlasnie co z wanilia bo ona pisala ze szpitala a teraz cisza....wanilka jak nas czytasz to daj znaka 😉

Agami Ty mnie do szpitala znów nie wysyłaj 🤔 Wyszłam tylko z psem na spacer 😉 I lecę jeszcze po pierogi o których wspominałam ostatnio bo jak zobaczyłam ile musze papierów pouzupelniac do niedzieli to mi się odechciało ambitnego obiadu. No nic, za to w niedzielę to oddam i będzie dodatkowa kaska 🙃

a sorka wanilka to z tego mojego niedospania.. myslalam o melisce... nawet na jej avatar patrzylam a napisalam wanilia;p heheh no ale spalam 3 godziny dzis tylko .... no nic robie pomidorowke na wczorajszym rosole i ziemniaczki z rybka.... dla meza.. bo ja to chyba same ziemniaczki;/

• Mamusia
Aniqua mnie też podbrzusze boli i ciągnie, zwłaszcza jak pochodze, no i ten nacisk na podwozie... 🥴 Poruszałam się teraz godzinkę, byłam z psem i w mieście chwilę i jak wracałam to brzuch jak kamień twardy i ciężki. Ojj cięzko się juz z tym bagażem chodzi....
Melduję że dołączyłam do grona szczęśliwych posiadaczek kremu nivea na każdą pogodę 😁

hej to znowu ja byłam u mamy na kawie i ciachu mniam!!!! Zjadłam na obiadek oczywiście też rybkę jak większość tutaj!!! Teraz siedzę w domu nudy jak cholera!!! A o 17 na szkołę rodzenia tak się nie chce!!!