Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzień dory 😎
Ja już wrociłam z przychodni, oddałam krew i mocz a przy okazji się zważyłam 68kg=10kg na plusie.
słoneczko daj znać co tam wymyślą na kolejnym obchodzie
Ulka ciśnienie do kontroli ale rozumiem że koniec kanapowania? Leki odstawione?
Aniqua1111 to kiedy rodzimy? 😜

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry wszystkim 🙂)) mnie dzis obudzilo walene w jakies sciany czy nie wiem co... w szybie windowym sie paki swiatlo wiec cos naprawiaja ale halasuja nieziemsko.....
Guga to co zaczynamy 37 tydzien? 😉
NovaM mała zaprowadzona na 10 do szkoły? a Ciebie nie ma....

• Mamusia
smm od NovaM:
"Hejka 🙂 miałam się zameldować więc listę podpisuję:P cholera jak na złość net mi spierdzielił i po polu pewnie jak pies za gównami lata hehe 😁 jade na zakupy mam nadzieje ze jak wroce to połącze się z wami świętym forumowym węzłem;D"

tekst z psem nieziemski nie uwazacie?;D

• Mamusia
Dzien dobry,
ja tez sie melduje. Mialam jechac na zabieg do przychodni ale sie odwolal wiec siedze w domku dalej 🙂
Snilo mi sie dzisiaj, koszmar normalnie, ze maly ma zarosniety moczowod jeden 😮 😮 😮 masakra, pamietam jak ryczalam w tym snie...
Zamowilismy ten materacyk gryka-pianka-kokos, zobaczymy 🙂

• Mamusia
ja od 2 dni mam dziwne sny;/ maly od 2 dni ma mega lenia i bardzo malo sie rusza nawet w nocy no i dzis snila mi sie babcia ktora niedawno zmarla;/ i tak sie wystraszylam ze to cos znaczy....eh glupol jestem;/
no ale nic... zmieniajac temat to zaraz bede robic nowa potrawe no obiad.... piersi z kury grilowane w piekarniku... nigdy nie robilam a jadlam u mamy ostatnio i pyszne byly

• Mamusia
dzień dobry 🙂

ja na wolnym to się melduję ze właśnie wstaliśmy z łóżeczka 🙂
ja na poprzedniej wizycie też miałam 140/77 a ostatnio 133/82 ale jak mierze w domu to niższe mam wiec narazie się nie stresuje bo jak tylko ide do położnej to od razu ciekawe jakie będę mieć ciśnienie i się sama nakręcam......

• Mamusia
marika321 napisał(a):
Agami Ty juz nie świruj Twój mały duży jest a i wiadomo że im bliżej końca tym mnie ruszać sie będą bo za ciasno 🙂 dopiero zobaczysz jaka tu będzie masakra za tydzień , dwa wszystkie tak będziemy panikować wiec SPOKOJNIE 🙂

ja panikuje od kad on zaczal sie ruszac czyli od lipca, a ze to leniuch jest.... to codzienna panika....

• Mamusia
To ja sie tez melduje, ale z pracy 🙂
Na 18:20 mamy wizyte wiec jak wroce to zdam relacje 🙂 Wczoraj mi moj M powiedzial ze mi sie brzuch obnizyl wiec dzis sie pewnie dowiem co w zwiazku z tym. W sobote jedziemy do szpitala zobaczyc co i jak 🙂 Nigdy tam nie bylam wiec wypada choc wiedziec jak dlugo tam sie jedzie 🙂

Agami jak leniuszek to dobrze. Znaczy jak sie urodzi tez taki bedzie, przynajmniej bedziesz miala cisze i spokoj 😁