Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
monia muj też tak powiedział ze ogladac moge , ale jesli o kupowanie to on chciałby zemna kupować i może tez twojemu mezowi jest żal ze go niema przytym 😉 😉 😉 ja tak szczerze to jeszcze niemam nic ,narazie

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mady napisał:
a tak na marginesie Moni to dzis rano chciałam sobie ubrac rybaczki, wczoraj w nich chodziłam a dzis cholerka jasa nie zapne guzika, nie wede juz w nie, przez noc czyżby mi tak brzuch urósł??? hehehehehe, albo za dużo jem hehehehe

Ja miałam pare dni temu to samo,wybierałam sie na zakupy i chciałam ubrac moje czarne struksy a tu patrze nie dopinam sie 🙂 i musiałam guziczek przeszyc 🙂ale ucieszyłam sie,brzusio rosnie 🙂

Ja tez juz lece,tyłek mnie boli i oczy tez ,bo bez okularów siedze,nie wiem gdzie ke walnełam 🤨

Dobranoc śpijcie dobrze Kochane 🙂 Pogłaskajcie brzusie od cioci Moniki 🙂 😘

• Mamusia
asia85 napisał:
monia muj też tak powiedział ze ogladac moge , ale jesli o kupowanie to on chciałby zemna kupować i może tez twojemu mezowi jest żal ze go niema przytym 😉 😉 😉 ja tak szczerze to jeszcze niemam nic ,narazie

No nie wiem Asiu,jemu bardziej chyba o te zabobony chodzi,bo ja przywlokłam do dmu torbe z ciuszkami a bylam w 15 tyg to jazde dostałam 🙂 ubranek to mam juz sporo,nawet po moim synku ,niektóre nowe,nie zdążył nawet ubrac tak szybko wyrósł 🙂
I mówil jeszcze,ze wyprawke to on sam kupi jak ja będę w szpitalu z małą 🙂Że to do niego nalezy 🙂No ok,ok jak tatusiek sobie zyczy 😉

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Hej dziewczyny 🙂Jestem ponownie 🙂 Zjadłam już kolacje pierozki ruskie z kawą inka mniammm 🤪

Mmmmmmm pierozki mniam mnia uwielbiam 🙃

A ja tu tak siedze siedzie i butelke wody wypilam 1,5 litra w ciągu godziny w sumie,ale będę latac w nocy 🙂

• Mamusia
właśnie nadrobiłam zaległości...

Atusiu, kochana, zaglądaj do nas kiedy tylko zechcesz słoneczko 😘 😘

przełożyłam dzisiaj wizytę z 16 na 30 maja na USG połówkowe, mój lekarz prowadzący powiedział że 16 to będzie za wcześnie i nie będzie jeszcze tyle widać i lepiej po 20 tygodniu...

no cóż, jeszcze się naczekam...

dziewczyny, jeśli będę miała córeczkę to w jej garderobie róż będzie zajmował jedno z ostatnich miejsc, po prostu nie cierpię... Małż też. Ostatnio w kościele tylko jedna dziewczynka miała zieloną sukienusię, normalnie maskara, moim zdaniem przesada...

Pewnie mnie zlinczujecie za to 😉 🤪 🤪

a co do wątku z czekoladkami, niezłe były jaja...

• Mamusia
Toja napisał:
wow Olu, ale wyżerka 🙂

widziałam dzisiaj tureckie truskawki, 16 zł za kg

jeszcze poczekam...

No ja dzisiaj kupiłam bo juz za mna chodziły. i jeszce chyba z kilogram winogron wciągnełam przed. 🤪

• Mamusia
Hej Toja,no szczerze mówiąc niezle jaja z tymi czekoladkami:PKobiety nie miały gdzie sie wyżyc to zrobiły to na forum:PHeheh
No cóż troszkę szkoda,ze bedziesz musiała czekac,wiem po sobie,czekanie mnie dobijało 😠 Ale jak lekarz tak powiedzial to wie co robic i kiedy tam zaglądac 🙂

A co do różu 🙂 Kochana nie bój sie nikt Ci tu krzywdy nie zrobi,u siebie jesteś swoich wrześnóweczek kochanych 🙂U mnie zapewne bedzie różu troche,a ile to nie wiem 🙂Kolor jak kolor 🙂

• Mamusia
Hihi Toju, to u moich dziewczyn w pokoju bys zwariowała, maja cały w różu 🙂 🙂 🙂 .Z ubraniami nie przesadzam , ale po pare sztuk w tym kolorku tez sie znajdzie 🙂 . Najwiecej maja zielonych i czerwonych

• Mamusia
ja dzisiaj zrobiłam ziemniaczki wg przepisu Aty...
a z owoców to banany u mnie wiodą prym na razie...

co do różu... przemilczę 😉
na pewno się go nie uniknie, szczególnie że małe dziewczynki go ubóstwiają niemalże... Ale ja jeszcze nie wiem co to za człowiek w moim brzuszku mieszka...

• Mamusia
Wiesz ja osobiscie to tez bym na rózowo nie malowała, ale jak urzadzalismy Oli pokój to ona miała ostatnie słowo no i wypadło na róż 🙂 Do tego rózowy baldachim, dywan w księżniczki i takie same dodatki.
I mnie juz po takim pokoiku róz nie rusza:laugh: :laugh:

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki,weszłam poczytać i powiedzieć Wam kochane miłego dnia! 🙂ale widzę,że malutko było do czytania.. 🙂

Moniu nic dziwnego,że pusti od rana,Aty już z nami nie ma..

Jak jeszcze raz wejdzie finfaranka na nasze forum i na żywca zabierze oklask to powiedzcie jej smacznego 😉 🙂

Dziś mam sporo spraw do załatwienia,także nie bede już na dzisiaj wchodziła.Jeszcze raz kochane miłego dnia 🙂 [img size=345]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/A_baby_is_coming-ee09ecc294372347de7c60393ea9258d.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />