Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc dziewczynki 😘 😘 😘
hmmm moje beztroskie zycie sie skonczyło wczoraj 😞 😞 😞 bo wróciłam do szarej codzienności, czyli w te mury mielca 😞
Ale i tak sie opłacało jechac 🙂 🙂 ok juz nie bede Was tu skrobac jak to świetnie sie bawiłam no i oczywiście nie zapominałam o Was, jak tylko miałam chwilke to zaglądałam do was 🙂 🙂 hehehehe

tak czytałam pare stronek wstecz i widze ze jakas znowu afera sie dzieje???? tylko nie wiem o co chodzi bo żadna nie pisze wprost o co poszło tym razem, jesli któras by mogła to prosze o rąbek info 🙂 🙂 🙂
Pozdrawiam was ciepluto bo pogoda fatalna dzis, a ja lece na małe zakupy bo moja półeczka w lodówce jest przźroczysta 🙂 😘 😘 😘 Buziaki dla Was.
ach ale mam dobry humor nie wiem czemu?? 🙂

• Mamusia
normalnie dzisiaj przechodzę samą siebie w kuchni 🤪 🤪

śniadanie:
paróweczki (małża pomysł)
sałata lodowa z pomidorami, cebulką i oliwkami, ze świeżą bazylią i oregano (uwielbiam świeże zioła) wszystko skropione oliwą z oliwek... Mmm... normalnie pychotka...

drugie śniadanie:
koktajl truskawkowy (polskie mrożone kupiłam, świeżych tureckich za 16 zł nie chcę...) z kefirkiem

obiad:
grillowany schab, wczoraj zamarynowany w ziołach i czosnku
kuskus i sałata lollo bianco z czerwoną cebulką, czosnkiem i oliwą z oliwek (pochwalę się że oliwa z Hiszpanii - z podróży poślubnej...mmm...)

na kolację już nie mam pomysłu, ale w sumie będę sama więc pewnie chlebek z pomidorkiem wciągnę...

normalnie uwielbiam gotować...
no i CZOSNEK króluje.
Tylko nie ten chiński... Musi być polski 😉