Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki,
cos ostatnio szwankuje mi necik i nie moge nic zrobić.
Przczytałam zaległości troche mnie wcieło, do mnie Ania tez napisała. Nie mam do niej absolutnie o to żalu. Załuje tylko że chciała dobrze a tak to sie skończyło. Napisze tylko tak że według mnie została ukarana osoba nie ta osoba co trzeba.
Co do filmiku , nawet nie zaczynam narazie go ściągać bo z tym moim szwankującym ostatnio netem to chyba i tak nie pójdzie.
Pogoda jakaś dziwna u Nas. Nie wiadomo jak sie ubrać 🤔 . Ide zaraz z dziewczynami na obiadek do mamy, dzisiaj same bo małżowinka w pracy 😞 . Zajrze tam od niej do was , o ile braciszki dopuszczą mnie do kompa 🙂
Uciekam sie szykować 😘

• Mamusia
Wow, laseczki ale tu dzisiaj puchy 🤪 . Ja dopiero wróciłam od mamy. Obżarłam sie jak głupia. Znowu będzie mnie zgaga meczyć 😞
Dzinek minoł szybko i przyjemnie. Teraz tylko szybka kapiel i sruu do łóżeczka 🙂 Od 20 zaczynamy maraton serialowy na Polsacie 🙂
😘

• Mamusia
cześć 🙂
rzeczywiście pusto!

kurcze, ja dzisiaj się też najadłam u teściów, a potem u babci małża imieninowym ciastem...

Babcia się śmiała że mi piersi tak urosły 🤪 🤪 🤪
ale tak nie publicznie, tylko w kuchni jak szykowałyśmy herbatę, sam na sam. Kurczę, tak ją kocham... Moje babcie już nie żyją, jednej w ogóle nie znałam i normalnie ta jest takim moim skarbem 🙂 🙂
ale się wzruszyłam...

• Mamusia
Toja napisał:
Hej 🙂
jak teraz mam do Ciebie pisać Moni? 🙂

ja zaraz zmykam głowę myć, a przy moich długich kudełkach trochę to trwa...

Kochana , jak masz ochote na Ole30 tez zareaguje 🙂 Tak mi sie nudziło i sobie zmieniałam. Zdjecie jeszcze cały czas czeka na akceptacje.

• Mamusia
Toja napisał:
aha 🙂
a które to Twoje imię? Może tak będzie łatwiej, chyba że nie chcesz się ujawniać całkiem, zrozumiem, bo ja wszystkie prywatne dane przesyłam na priv jeśli uznam że chcę...

Ja mam na imię Monika a Ole to wziełam od mojej Oleńki 🙂