Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no powoli sie przygotowujemy ,musze dzis podzwonic po rodzinie bo dałam limit potwierdzenia przybycia do 30 kwietnia i narazie nikt nie dzwonił a ja za tydzien musze dać znac do firmy cateringowej ile dokłanie osób bedzie , byłam dzis u kosmetyczki zeby sie zapisac na makijarz ale tak mają pozajmowane ze mnie szwagierka pomaluje delikatnie a i paznokcie to mam swoje to bym pomalowała lakierem biało perłowym ale niewiem jaki jest dobry i trwały zeby nieodprysnoł,,,ps dziewczyny poradzcie

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześc Dziewczyny...
wczoraj jak wchodziłam wieczorem to nie mogłam nic na tej stronie napisac, Wy też tak miałyście?

Asiu, mi do końca niektórzy nie potwierdzili przyjazdu. a potem przyjechali!! na szczęście nie płaciłam od osoby...

• Mamusia
czesc toju no ja sie spodziewałam ze tu bedzie pare str , popisane a tu nic normalnie szok 🤪 ja płace 120 zł od osoby plus ilosc wypitych napoi licze ze ok, 130 zł od osoby a od pary ok,260 zl,,,,,,,,,, ja juk tu czesem wchodze to pojawia mi sie bład jakis 504 i pisze error ale wpisuje na wyszukiwarce jeszcze raz brzuszek i jak wejde to odrazu na swój profil i z tamtąd na forum

• Mamusia
W dalszym ciągu tęsknie za moją Marysią, ale powoli już zaczynam się brać w garść, nawet z Mady już dwa razy byłam na szmatkach... okazuje się, że z rozmiaru 36 muszę się przerzucić na 42, bo jestem jeszcze wielka, ale jak tylko skończy mi się połóg, to biorę się za siebie ostro 😉

• Mamusia
ata38 napisał:
W dalszym ciągu tęsknie za moją Marysią, ale powoli już zaczynam się brać w garść, nawet z Mady już dwa razy byłam na szmatkach... okazuje się, że z rozmiaru 36 muszę się przerzucić na 42, bo jestem jeszcze wielka, ale jak tylko skończy mi się połóg, to biorę się za siebie ostro 😉

Wierze , kochana. Ale na pewno wszystko sie poukłada.

• Mamusia
ata38 napisał:
Dzięki Moni, staram się być twarda 😉
A jak Twoje samopoczucie??

A dobrze , dziekuje 🙂 Chciaż męcze sie już strasznie.
Męzowate zrobiło mi niespodzinke i jedziemy jutro na 4 dni do Karpacza (z dziećmi 😞 ), ale ciesze sie bardzo.

Kurcze Ata , pusto tu beż ciebie

• Mamusia
Miło mi, że tak piszesz 😉
Postaram się zaglądać nieco częściej, ale boje się trochę, że nie będzie mi łatwo czytać o ciuszkach, dolegliwościach i imionach... ale tęskni mi się za Wami i brakuje mi Was jak cholera, dlatego czasami będę zaglądać 🙂

• Mamusia
ata38 napisał:
Miło mi, że tak piszesz 😉
Postaram się zaglądać nieco częściej, ale boje się trochę, że nie będzie mi łatwo czytać o ciuszkach, dolegliwościach i imionach... ale tęskni mi się za Wami i brakuje mi Was jak cholera, dlatego czasami będę zaglądać 🙂

O.k nie bede naciskać, bo domyślam sie o co chodzi. Ale będzie nam bardzo , bardzo miło jak od czasu do czasu wpadniesz 🙂

• Mamusia
Witajcie brzuszki 🙂
Atus witamy ponownie i zagladaj do Nas czasem.Prawda, ze bez Ciebie forum podupadło...ale zyjemy 🙂
Moja nocka dzis była koszmarna, mały latał z łózka do łózka a ja za nim....do tego mam bóle kregosłupa od kilku dni i nic nie moge robić...
...do tego zaczelismy wczoraj zrywac tapety, dzis maz kładzie gładz i bedzie malował...a jutro jak dostaniemy tapety to zaczynamy upiekszac pokój...

ps.kupiłam wózek mi się podoba , a Wam??
http://www.allegro.pl/item628484554_wozek_atlantic_polecam.html

Miłego Dnia...