Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kochane, przepraszam że nie zaglądałam... Wczoraj tak strasznie bolała mnie głowa że praktycznie do niczego się nie nadawałam. POczytałam co u Was, ale nie miałam siły już pisać.
Dzisiaj byłam na USG połówkowym 🙂 🙂
mam w brzuszku córeczkę zdrową jak ryba 😁 🙂 🙂 🙃 🙃

Na urologii też byłam. Moja nerka nie wymaga pilnego cewnikowania, ale czeka mnie to najprawdopodobniej w przyszłości... Na razie wysłali mnie jeszcze na badania do gastrologa... Jednak pod tym względem też coś nie tak... Więc od poniedziałku L4 i bieganina bo lekarzach.

Karola niepotrzebnie się zamartwiasz...
Monisia, współczuję mieszkania z teściową, naprawdę Ci nie zazdroszczę, ale może w między czasie się coś znajdzie...

Do przeczytania Bąble 🙂

• Mamusia
Wyspałyście się dziewczynki bo ja nie 😞 nie mogłam zasnąc bez mojego mężulka,może dzisiejsza noc będzie lepsza,a do tego na wieczór objadłam się czereśniami i arbuzem i miałam w nocy boleści brzucha,aż się wystraszyłam,że coś się dzieje z Dobrusią,normalnie nie mogłam wstac z łóżka,nawet przekręcic na drugi bok 😞 masakra

• Mamusia
Moniu naprawdę nie potrafię Cię pocieszyć, brak męża u boku to dla mnie coś nieprawdopodobnego...
Wierzę Ci że bardzo Ci ciężko... No a owocki wzdymające się bardzo, szczególnie czereśni 😉

Atusia, powodzenia przy pierogach 🙂