Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
fajna ta sukienka jest bo tak zrobiona na halce z kołem ze ziemi nie dotyka ,,teraz skupiam sie na pogodzie niby zapowiadaja unas pogode 22 st.c , zeby tylko niepadało bo mamy w planie jechac do dworku w plener , tam jest bardzo łanie taki park jest no tak fanie a chciała bym mieć zdjecia z pleneru

• Mamusia
Hej moje kochane brzuszki 🙂 Wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech i dla Was z okazji Dnia Dziecka 😘

Ten dzień mogę zaliczyc do udanych 🙂Zaskoczył mnie dziś telefon od pana od którego chcieliśmy wynając stancje na czas remontu naszego domu ale wtedy było za późno bo juz byli chętni a teraz zadzwonił i mówi ,że może nam wynając 🤪 jestem szczęśliwa bo nie będę musiała mieszkac z teściową 🤪
Karola dobrze mówiłaś ,że wszystko się ułoży 🙂For you 😘

• Mamusia
Witajcie dziewczynki. Asiu to gdzie tłuczenie butelek??Może przyjedziemy...ale by było fajnie, jakbysmy ci sie tak na chate zjechały i zaczęły butelki tłuc:P:P

U mnie widac koniec remontu 🤪 w koncu...zaraz juz zakończą...wiec od jutra zaczynam układać i sprzatać 🙂

Dzis byłam na szmatkach...kupiłam sobie dwie sukienki na mój wielgachny brzuszek...

• Mamusia
u mnie, jak tylko powiesiłam pranie to zaczęło padać, dobrze że powiesiłam w domu 😉

w środę idę do gastrologa, pewnie czeka mnie gastroskopia... 🤨

no i czuję, że niedługo czeka mnie to cewnikowanie -nerka zaczyna się odzywać... 😞

• Mamusia
ja zatydzien jadę do gina to bedzie pełny 6 miesiąc ciekawe czy bedzie mi robiła usg zeby zobaczyc płeć dziecka ,, zastanawia mnie to czemu jak sie idzie do przychodni do gina na nfz to sie ma tylko 3 usg robione przez cała ciąże,

• Mamusia
Hej dziewczynki!!!My z powrotem z mężem już dzis w Łasku jestesmy, sprawdziliśmy jak nam wyszedł kolor niebieski małego pokoiku po wyschnięciu i musze wam powiedzieć, ze super 🤪 🤪 i jestem bardzo zadowolona 🤪 Uwazam na siebie kochane maluje tylko nisko ściany przy parkiecie i koło grzejników, a mąż resztę zasuwa wałkiem 🙂 🙂 Toju trzymam kciuki za wizyty u lekarzy, najwazniejsze żeby z Anią wszystko było oki i czekamy na zdjęcie z usg 🙂 🙂 Asiu widzę ze u Ciebie przygotowania do slubu pełną parą, mam nadzieje ze pogoda Wam dopisze w ten piekny dzień 🙂 🙂 Karola napewno wszystko bedzie dobrze z serduszkiem Natalki 🙂

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂

mam nadzieję, że tym razem uda mi się wkleić zdjęcie Ani... 🙂 [img size=240]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/3585804871_bbec3fcb08_m.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />