Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zmieńmy temat 🙂 🙂 🙂 🙂 po co mamy sie denerwowac 🙂 🙂
uderzył jaz nam miesiąc 7 🙂 🙂 🙂 🙂
Czy zauważyłaś ze maluszek daje o sobie znac czesciej niz miesiac temu, teraz ja juz czuje co chwile kopniaki a wczescniej to tylko o 8 rano i o 22 wieczorem 🙂 🙂
Zauwarzyłas to?? 🙂 🙂

• Mamusia
Mady napisał:
Zmieńmy temat 🙂 🙂 🙂 🙂 po co mamy sie denerwowac 🙂 🙂
uderzył jaz nam miesiąc 7 🙂 🙂 🙂 🙂
Czy zauważyłaś ze maluszek daje o sobie znac czesciej niz miesiac temu, teraz ja juz czuje co chwile kopniaki a wczescniej to tylko o 8 rano i o 22 wieczorem 🙂 🙂
Zauwarzyłas to?? 🙂 🙂

Mady u Mnie własnie mała daje rzadziej znać...cały dzień mam spokój a noce to normalnie jakby w moje narzady grała bo wszytsko sie kołysze...nieraz Tomek idzie spac o 3-ciej i jak dotyka brzuszka to mała jeszcze urzeduje, a ja smacznie spie:P:P

lekarz mi mówił ze zalezy od ułozenia, a ze ja mamtroszke wyzej wszystko to moze dlatego ....

• Mamusia
o widzisz to u mnie jest inaczej, mały mi lezy na dole i główka do dołu, cały czas mnie kopie a w nocy raczej śpi bo ja nic nie czuje a z reguły wcześniej przebudziłam sie w nocy jak tylko mnie kopał 🙂 🙂
Seba sie śmieje ze bedzie piłkarzem, po tatusiu i po wujku Irku heheheh

• Mamusia
Cześć mamusie 🙂
Ja już po konsultacji z diabetologiem. Niestety muszę zrobić kolejną krzywą cukrowa, ale z obciążnim 75g glukozy 😞 Jeśli wyniki znów będą podwyższonee, będę musiała sama w domu przez tydzień robić badania po każdym posiłku glukometrem i jeśli okaże się,że dalej wyniki nie są w normie, położą mnie w szpitalu na obserwacji 😞
Ale muszę być dobrej myśli...

Wpadłam tylko na chwilę, zmykam robić kolacyjkę. Zachciało mi się kaszki manny na mleczku 😉

Spijcie dobrze brzuszki 😘

Mimi Tobie w szczgólności życzę w miarę możliwości spokojnej nocy...

• Mamusia
Inka odstaw od razu wszystkie słodysze, cukier, mniej sół i nie jedz nic mocno tłustego i smazonego w głebokim tłuszczu.
Ja miałam cukrzyce ciazową z Bartkiem jak chodziłam.
Wiem, ze trudno tak odstawic tyle rzeczy, ale to wszytsko dla zdrówka maleństwa.
Bądz dobrej mysli 🙂
Dobrej Nocy!!!

• Mamusia
w sumie to nic takiego prawie co przyda się od razy, bardziej takie ładne łaszki na Anię na lato 😁 bluzeczki, majcioszki, kupiłam jej dwie pary czadowych spodenek tak na już (chociaż to bardziej wyjściowe będzie bo w domu nie bardzo, ale były po 4 zł sztuka to mi nie było szkoda) sukienkę jej też taką malusią kupiłam, a sobie białe lniane gatki przed kolana, obrus i bieżnik na stół 😁

bodziaków w lumpeksie nie kupowałam bo w podobnej cenie można dostać nowe w tesco np

• Mamusia
trochę wydałam, na małą samą 50zł, ale nie żałuję, bo za takie rzeczy (same firmówki np Zara Baby) nie dałabym w sklepie 4 - 6zł za sztukę...

Reklamówka pełna

Widziałam też super kombinezon, w świetnym stanie na zimę, ale cały był różowy i się nie przemogłam, tylko 19zł kosztował 🤪 🤪