Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam niedzielnie.

Dla Martusi i Hani maleńkiej 😘 😘 😘
Trzymajcie sie kochane, wiara czyni cuda, a kazdy wierzy, ze wszystko bedzie dobrze 🙂
Hanusia silna dziewczynka jest nie jedno juz przeszła, jest pod dobra opieką specjalistów, wiec My tylko czekamy na wieści z domku 🙂
Pozdrawiamy.

• Mamusia
hej Dziewczynki!

Martuś będzie dobrze jak zawsze, dzielne i silne dziewczyny jesteście więc nie może być inaczej, Haneczka dzielna dziewczynka więc pokona wszytskie przeciwności!!!
3maj się cieplutko.
masz już swoją kruszynkę przy sobie :laugh:

Ja coś dzisiaj się nie mogę zebrać i jeszcze w piżamie chodzę 🥴 ale trzeba się ruszyć niestety.
U mnie się trochę ochłodziło to można oddech złapać i odsapnąć odrobinę od tych upałów.

a macie może takie dolegliwości w pachwinie, okropnie boli i ciągnie się aż do uda, szczególnie dokuczliwe w nocy, gdzieś Maluszek uciska.

Przyjemnej niedzieli Ciążówki 🙂

• Mamusia
Martuś 😘 Wszystko będzie dobrze, głowa do góry 😉

Kar_ola, zdjęcia widziałam,ale tylko miniaturki, bo coś mi się komputer zamulał, ale widać, że udał Wam się wypoczynek 🙂 I Bartuś taki wszędzie rozradowany 🙂Super 😘

Ja dzisiaj po wczorajszym grillu i bieganinie trochę spuchłam 😞 Jak tylko wróciliśmy z obiadku u moich rodziców, mężuś nasmarował mi stópki i leżę tak z nóżkami do góry. No i niestety musiałam ściągnąć obrączkę, bo chyba by mi paluszek odpadł 😞
Ale poprawiam sobie humor i właśnie mam zamiar zamówić mebelki, które upatrzyliśmy dla Kubusia :P

Buziole kochane mamusie 😘 😘 😘