Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Moni gratuluje. Synus rosnie jak na drozdzach. Ja teraz dwoje sie i troje, coby moja kluseczka przytyła ładnie 🙂
Moni pewno ostatni...hehe...wypoczywajcie sobie, oby pogoda Wam dopisała i wyniki wyszły super 🙂
Pozdarwiam i zamelduj sie jak wrócisz 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc bąble widze ze z rana same dobre wiesci to dobrze ze uwas ok,, ja jutro wybieram sie do gina mam na 16.45 ciekawa jestem ile muj skarbek waży i mam nadzieje ze wszystko w porzadku zawsze sie tak stresuje jak mam jechac ,ale to każda z nas tak ma 🙃

• Mamusia
ja wczoraj z wieczora znów bóle miałam 😞ale po no-spie przeszło 🙂
dzis miałam iśc na targ z moja mamą, ale zadzwoniłam ze rezygnuje...w powietrzu duchota jakoś boje się 🥴 juz mamy plany z Bartulkiem ze obiad bedziemy robić 🙂a pózniej wyjdziemy na rowerek 🙂

• Mamusia
Hej moje kochane 😘 😘 😘 rany jak dawno mnie u Was nie było 😞 stęskniłam się normalnie...
Nawet nie będę się cofac wstecz bo by mi dnia nie starczyło:P a taka zabiegana z mężem jest ,że szok..chcemy jak najszybciej się przeprowadzic i pozałatwiac najważniejsze sprawy 🙂
Wczoraj trochę przesadziłam,nudziłam się strasznie jak mąż kosił trawę i zaczęłam grabic sobie wcześniej już skoszoną trawkę sianko kilku dniowe 😉 ,a u nas jest co grabic :P myślałam ,że urodzę ,mąż jak zobaczył mnie z tymi grabiami to wpadł w furie normalnie ,no ale ja nie mogłam tak bezczynnie siedziec 🥴 na szczęście skurcze mi przeszły,ale fakt faktem najadłam się strachu...

Lece kawkę sobie zrobic no i ubrac się w końcu bo w piżamie jeszcze siedzę:P

• Mamusia
już przeczytałam... Łzy mi stanęły w oczach i jakoś nie wiem co mam w ogóle napisać 😞

Dla kochanej Hanusi [*][*][*]
Martuś przytulam Was mocno i pamiętam w modlitwie...

jeszcze nie wróciłam do domu, będziemy wieczorem - teraz stacjonujemy pod Krakowem znów...
Sezon wesel zakończony pomyślnie. Na drugim dotrwałam tylko do 23:00 😎 ale to przez długą trasę... Najważniejsze że mogłam tam być...

Ania coraz silniejsza i coraz mocniej daje o sobie znać, nerka stoi w miejscu, zastój się nie powiększa, więc dobrze. Nogi mi troszkę puchną, dziwne uczucie, ale do przeżycia 😉 Poza tym wszystko dobrze. Nie mogę się doczekać kiedy będę w domu i dokończę kompletowanie wyprawki...
Zmykam kochane, miłego dnia!

• Mamusia
Cześć Słodziaki 🙂

Troszkę już naskrobałyście od wczoraj, a ile się tu Dziewuszek zebrało :laugh:

Moni pięknie Synek się rozwija, w końcu jak na faceta przystało :laugh: , mam nadzieje, że wyniki dobrze wyjdą !
(kurde mnie też coś ostatnio swędzi ciałko ale tak miejscami, a Ciebie całe? hmmm też powiem lekarzowi idę za tydzień -lepiej dmuchać na zimne 🥴 )

Ata trzymam kciuki za dobre wyniki Taty, niech w końcu znajdą to co mają, żeby można było wdrożyć odpowiednie leczenie 🙂

Ja właśnie skończyłam pranie idę teraz rozwiesić, dzis znowu cały dzień przesiedzę w domu sama 😞 ale dobrze choć, że upałów nie ma 🙂

Uważajcie na siebie i odpoczywajcie 🙂
Monia27 z dala od grabi :laugh:

• Mamusia
Monia27 oszalałaś z tymi grabiami!!!!Kochana skurcze to nie przelewka, tez chce juz miec Natalke, ale jak dostaje bóli to chce, aby posiedziała jeszcze we mnie troszkę.

Toja witamy 🙂Fajnie, ze wróciłaś 🙂
...a ja wstawiłam ogórkowa, piore kocyki i zajmuje się synkiem i chrzesniakiem...z domu nie wychodze bo upał niemiłosierny 😞

Ata oby dobrze było 🙂

• Mamusia
Karola83 napisał:
Zauważyłyście, że wchodząc na forum - o wszystkim ostatni post pokazuje, że jest z czerwca?! chyba znowu coś się psuje na "brzuszku" 😞 dobrze, że można chociaż wejść na forum a tam już wszystko ok 🙂

witaj Karola83- zauwazyłam i az sie przestraszyłam ze nasze posty poznikały 🙂

• Mamusia
Hej asia85 🙂

Karola dobrze, że się przekupić chociaż dadzą 🙂

Wiecie co, ja ostatnio zauważyłam, że koszulki mojego Arka, w których chodzę po domu zaczynają być już przykrótkie na brzuniu i coraz bardziej obcisłe!!! 🙃 (a to przecież XL męskie!!!) dobrze, że już bliżej końca bo jak tak dalej będzie szło to ja nie wiem w czym będę chodzić!

• Mamusia
no to ja Karola nie narzekam 🙂 na poczatku ciazy trafiałam w lumpeksiku na fajne tuniki na wysoka ciaze i teraz mam w czym smigać...

a w Tomka t-shirtach spie bo sa wygodne 🙂
własnie sparwdazłam liste, co mi brakuje i tylko :herbatka koperkowa, mleko pierwsze, wkładki laktacyjne, rekawiczki bawełniane....a tak wsio mam 🙂

• Mamusia
Ja muszę dla siebie dokupić parę rzeczy typu wkładki laktac, podkłady i majtaski poporod.

a dla Stworka przewijak i jakieś czapeczki, w tym z jedną cieplejszą ale ciężko teraz dostać bo ciepło jest. a no i jeszcze fotelik tylko, że auta jeszcze nie kupiliśmy 😞 wózek będzie do odebrania pod koniec sierpnia.