Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Poranna kawka pomogła na główkę i cały dzionek narazie spokojny 🙂

Opuchlizna właśnie dziś w nocy nie zeszła i nawet leżenie z nogami do góry pomaga tylko dopóki nie wstanę... We wtorek mam wizytę, mam nadzieję, że do tego czasu nic złego się nie wydarzy... A do tego mam bardzo wysuszoną skórę, aż się zaczyna łuszczyć... Coś ta gospodarka wodna w moim organiźmie szwankuje 😞
A na wywołanie nie pójdę na pewno, bo co natura to natura, tylko mnie ten lekarz mój niepotrzebnie podkusił 😠 Został mi tydzień z hakiem - wytrzymam :P

Wzięłam się dzisiaj za wykańczanie kocyka na szydełku dla mojego szkrabka, który zaczęłam parę mies. temu, a później wena mnie opuściła i tak leżał i czekał aż mnie znów dopadnie 😉 No i się doczekał, a na dodatek znalazłam ładny wzór bucików wełnianych tez na szydełku, to jutro postaram się je zrobić, zobaczymy co z tego wyjdzie...

Buziole 😘 😘 😘

Toja osobno 😘 dla Ciebie 🙂

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wpadlam na chwilke dopóki Szymek zasnął po cycu 🙂 🙂 kurcze tak sie ciesze ze juz jestem w domku 🤪 🤪 przedemną tyle wyzwań pierwsza kompiel, kurcze poprostu szok jakos dam rade mam nadzieje.Pielegniarka ze szpitala zaoferowala ze pomoże mi go wykąpać jutro, kurcze no nie wiem co jeszcze pisać 🙃

• Mamusia
Mimi 😘 dla Ciebie i Szymusia na powrót.
Dasz radę kochana, najważniejsze, że już jesteście w domku i możesz tulić swojego synka, my jeszcze czekamy 🙂

U mnie dziś fajnie chłodno było, a nogi i dłonie mam spuchnięte to nawet w upały tak nie miałam, generalnie to już dawno mi nogi nie puchły ale zaraz zagonie A do masowania i wcierania kremów chłodzących, bo kąpiel nie pomogła 🥴

Kolorowych snów

• Mamusia
Mimi, super, że już jesteś w domku 🙂 Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia syneczka 😉

Tojuś dzięki za troskę, ale tak myślę, że zatrucie to raczej nie powinno być, bo miałabym podwyższone ciśnienie, a ja przez całą ciążę mam niskie i czasem podwyższam sobie kawką 🙂 I wyniki moczu, szczególnie te ostatnie są wzorowe... Oczywiście pewności mieć nie mogę i napewno zapytam lekarza we wtorek, narazie nie chcę się nakręcać i panikować. Mam nadzieję, że to nic poważnego...

• Mamusia
Karola83 napisał:

U mnie dziś fajnie chłodno było, a nogi i dłonie mam spuchnięte to nawet w upały tak nie miałam, generalnie to już dawno mi nogi nie puchły ale zaraz zagonie A do masowania i wcierania kremów chłodzących, bo kąpiel nie pomogła 🥴

Hej Karola, ja też właśnie swojego mężusia o to samo poprosiłam :laugh: :laugh: :laugh: Pewnie niewiele to pomoże, ale za to jaką ulgę przyniesie 😉

Spokojnej nocki 😉

• Mamusia
hej laseczki!!!

ja widze bez zmian w naszym gronie brzuszkowym 🙂
Mimi witaj po powrocie 🙂

my własnie wrócilismy z koncertu TSA i PTAKY 🙂
fajnie było:P
Natalka szalała w brzuszku, normalnie chyba po tacie rock w zyłach płynie:P bo jakos Bartuś nie za bardzo za głosna muzyka jest 🙂

oczywiscie ja jako kierowca -szofer:P:P:P
ale powiem Wam, ze nie wiedziałam, ze z mojego T taki rockowiec...jakbym go nie stopowała to by szlał jak nastolatek... 🤪 🤪 az momentami zła byłam 🤢

dobra zmykam pod prysznic...
i spać...

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Karolka pisz jak tato??
co u Ciebie??

Tato ma raka trzustki z przerzutami do wątroby i do tego ma gronkowca wewnątrz narządowego 😞

od czwartku leży już w Mielcu na paliatywnym
ale jest dużo lepiej niż w Rzeszowie, jest spokojniejszy i w lepszej formie