Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asia85a napisał:
z tymi wodami to tez jest teraz róznie , juz rzadko sie przytrafia tak jak na filmach ze jak pekną to leci od razu wszystko ,

no własnie mojej siostrze normalnie jak pekły to ja zatopiło...
a ja dzis jak lezałam w łózku przed 7-mą to sie przekreciłam aby wstac i nagle poczyłam mokro na przescieradle...napewno była to woda bo białe i czyste...ale nie chce panikowac ...cały czas obserwuje...ruchy czuje...a Ktg mam wiec powiem od razu...

• Mamusia
hej kobietki!!!no ja na chwileczke jak zwykle do Was wpadam 😉Sporo kobitki naprodukowałyście stron,spróbuje nadrobić i poczytac conieco 😉
Szymek właśnie spi, dzis w nocy od 1ej do 3ej ssał cyca z przerwami, a potem dopiero o 8ej sie obudził i go nakarmilam 😉Karola widze ze powoli cos sie u Ciebie ruszylo, mysle ze to juz coraz blizej rozwiązania 😉
Mi jak wody odeszły wtedy w pt to tak mi leciało, ze podpasek nie nadążałam zmieniac i z mokrym tylkiem do szpitala jechalam:laugh:

• Mamusia
Inka mi na usg wyszlo ze Szymon ma 3400 a jak go urodzilam to mial 3200, nie zawsze usg wskazuje własciwą wage dziecka.A i nacięciem sie nie przejmuj, mnie tez nacieli to poczulam tylko takie lekkie szczypanie i tyle,a potem jak juz synuś był na zewnątrz i go mierzyli wazyli i badali to mnie już nic nie bolało, było mi obojętne co ze mną zrobią 🙃 Takze sama zobaczysz wszystko jest do przeżycia kochana, for you 😘

• Mamusia
inka906 napisał:
Niech ten tydzień szybko mija, bo nerwowo nie wyrobię. Zaczynają się telefony, czy aby przypadkiem nie urodziłam, no bo ile można w tej ciąży chodzić??? 😠 Wczoraj trzy koleżanki dzwoniły z takim pytaniem, mimo, że wiedzą, że będę je od razu informować 😠 I ciągle jakieś głupie żarciki, typu, że jeszcze się toczę. I pewnie już strasznie zmęczona i obolała 😠 WCALE NIE !!! I tak wszystkim trzeba się ciągle tłumaczyć... A do tego przychodzi codziennie moja szwagierka, która mieszka obok nas i jak mnie rano widzi to pierwszy tekst -niezmiennie od ok. tygodnia _ "to Ty jeszcze tu, a ja myślałam, że już na porodówce " 😠 😠 😠 Kurwicy można dostać, za przeproszeniem...

Inuś 😘 dla Ciebie.

Doskonale Cię rozumiem i tez mnie trafia jak coś takiego słyszę 😠
Najgorsze jest jak zupełnie obcy ludzie cię wypytują np w sklepie, na kiedy termin, co będzie lub głupio komentują wygląd brzucha i mój 😞 😠
Trzymaj się, jeszcze tylko troszkę :laugh:

• Mamusia
Długaśne te plotki były telefoniczne 🤪 🤪

Współczuję tej grudnióweczce, biedne maleństwo 😞 (*)

Mimi, Szymuś smakosz, ponoć mleczko mamusi najbardziej wartościowe w nocy, to sobie ciumka 😁 😁

My dzisiaj wieczorem po 20:00 idziemy na usg i nie mogę się już strasznie doczekać... Chyba jajko zniosę... 🤪 🤪

• Mamusia
Hej kochane!

Widze,ze tu od rana spory ruch byl 🙂

Ja dopiero zwleklam sie z wyrka,zajadam sniadanie i zaraz lece na zakupy,trzeba koniecznie zrobic rogaliki Asi.

Toju dziekuje za przepis 😘 ,zrobie dzis na obiadek,zapowiada sie smakowicie 🙂

Karola no chyba Cie rusza,wypytaj co tam sie dzieje.
Przy dobrym wietrze bedziemy mialy trzeciego brzdaczka 🙂

Inka nie przejmuj sie zbytnio,mnie tez draznia komentarze,codziennie telefony itd... taki juz nasz los!
Ja pocieszam sie tym,ze wszyscy czekaja na mojego brzdaczka 🙂

Milego Dnia laseczki! 😘

• Mamusia
karola83 moj syn tez nie chetnie ostatnio pokazuje twarz 🙂
chetniej swieci klejnotami 😉 (ciekawe po kim to ma:laugh: )

Z ta grudnioweczka naprawde strasznie przykre,biedne malenstwo,tyle czasu i takie cos [*] az sie przykro robi na sercu 😞

• Mamusia
Toja napisał:
Moja niunia jest ułożona pośladkowo lub poprzecznie to może jeszcze twarzyczkę pokaże 😁 😁
Ale lekarz uprzedził że może nie być nic widać bo się może buzią przytulić do ściany macicy...

a my nawet ostatnio widzielismy twarzyczkę 🙂
i dowód kolejny raz ze córa bedzie 😆

• Mamusia
Toju jeszcze masz czas,napewno "buleczka" sie pokaze 😉

karola nie przyszlas z pokuszeniem,ale ja wyladowalam w zamrazarce :laugh: :laugh: :laugh:

zmykam dziewczyny,ide na te zakupy,bo chyba deszcz bedzie padal,wiec musze sie sprezac by zdarzyc przed nim,teraz z kapcia wszedzie,mezus zabral klucze od auta,zeby mnie nie kusilo 😞 😞 😞 😠

milego dnia wam zycze!