Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ata bede uwazac ja tylko tr 😎 oche musze je przetrzec bo mąż wczoraj pobrudził przy zakładaniu parapetów a ogulnie to teraz bede robic udka pieczone i potem ziemniaczki i sorówka z marchwi i jabkłka ale tu pustki az smutno fajnie dziewczynki juz maja swoje pociechy ze sobą a ja dalej czekam 🤨

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wrześnióweczki,tylko na chwilkę się wtrącę bo chciałam pogratulować Wam wszystkim,jesteście dzielne ,na czele oczywiście z Karolą,tu poprostu wierzyć się nie chce ,że dziewczyna dała radę naturalnie urodzić!!!! Gratulacje ogromne!
Ja jestem w drugiej ciąży ale do porodu daaalekoo.
Z jednej strony to dobrze bo jeszcze "luzik",mam duuuuzo czasu dla siebie ale z drugiej tęsknię już za tym maluchem 🙂

• Mamusia
no ja znowu na chwilke, bo mój Szymuś sie obudził i teraz ma faze cyc kopa cyc kopa 🤪
no to rzeczywiscie karola sie omeczyla 10h 😲
no ja tez miałam tak jak ona problem z łożyskiem tez mnie usmili i łyżeczkowali mi macice, bo cos tam łozysko sie urodzic nie chciało..
ale powoli wroci do siebie to wiadomo ze jest wyczerpana i słaba po tak długim porodzie, ale najwazniejsze ze juz ma Łucję ze sobą 😉
Toju dla Ciebie na dzisiejszy maraton 😘 Papaksy!!!

• Mamusia
Maraton się wczoraj udał, dzięki Mimi 🙂

okulista nie widzi przeciwwskazań do porodu SN
wyniki badań już dzisiaj mogę odebrać...

Za to odebrałam już wynik posiewu na paciorkowca i go mam 😞 😞 😞

Będę dzwonić do gina i pytać co z tym robimy... We wtorek mam wizytę...

Asia nie było Ciebie z rana, rodzisz???

Miłego dnia kobietki!

• Mamusia
Mimi83 napisał:
a ciekawe jak Inka i karola83 🤔

Hej Mimi,
rozmawiałam dzisiaj chwilke z Karolą-może już jutro wyjdzie do domu, mówiła że Monia27 wczoraj wyszła, Inka chyba też.

A Karola83 pisała że dzisiaj wychodzi. Jest słaba i ma anemie ale cieszy się że juz wychodą do domku. Mała Łucja w dzień śpi i trzeba ja budzić na karmienie a w nocy odwrotnie. Może dzisiaj wpadnie do Nas na chwilke bo już jej teskno za nami 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczyny!

Cos pusto u nas ostatnio 😞 jeszcze niedawno trzeba bylo nadrabiac konkretnie z czytaniem,a teraz? 😞

Toju nie martw sie kochana,zobaczysz,ze nie bedzie zle,wazne,ze malenstwo sie dobrze rozwija i ty czujesz sie dobrze.

Ata mam nadzieje,ze z twoim nastrojem lepiej.

Asiu,oszczedzaj sie,sily beda Ci jeszcze potrzebne,malenstwo moze Cie zaskoczyc,a ty bedziesz wypompowana po tych szorowaniach.

Ja dzis musialam kupic mleko w proszku bo moj syn ma taki apetyt,ze piersi nie nadarzaja z produkcja 😉
Jeszcze nie dawno plakalam z bolu,a maz smial sie,ze otworzymy mleczarnie :laugh: a dzis z dwoch cycuniow za malo :laugh: 🙂 🙂 mam nadzieje,ze woncu go porzadnie dokarmie 😉

3majcie sie dziewczyny,lece polezec poki Phillip lulka!

Hejka 🙂 🙂

No wrześniówki tak patrze to już sporo was urodziło 🙂 🙂
Hmm jak fajnie macie już swoje pociechy przy boku:P:P
No ja dzisiaj byłam na ktg i wyszło mi, że mam już skurcze, ale ja ich jak narazie nie czuje 😞 ostatnio miałam w nocy lekki ale od tamtej pory sie uspokoiło... 🙂
zdaje się, że do terminu zostało mi już malutko czasu ale już bym chciała miec maleństwo u swego boku....
Jak narazie wydaje mi sie ze w terminie nie urodze..chyba,że coś sie zmieni hehe 🙂 🙂
Życzę powodzenia dla przyszłych mam i tych co już nimi zostały 🙂 🙂 🙂

Witam was kobietki 🙂 🙂

A co tu dzisiaj tak pusto?...
Zawsze jak się weszło poczytać to aż się nie nadążało, a teraz 🙂 🙂...
No w sumie to już większość mam już narazie nie ma zbyt czasu bo zajmują się swoimi pociechami 🙂 🙂
No mi to zostały jeszcze 4 dni...hehe wczoraj znajoma powiedziała mi żebym pomyła okna to może szybciej urodzę he, ale to i tak nic nie dało, dzisiaj wezmę się za sprzątanie możne coś ruszy w końcu 🙂 🙂
A jak nie to zostanie odliczać czas he w końcu maleństwo samo wie kiedy już pora na wyjście 🙂 🙂
Pozdrawiam:P

• Mamusia
no hej kobietki!!!Ja na chwilke, bo Szymus nakarmiony leży i walczy ze snem:laugh: A w nocy znowu 5 razy pobudka na cycucha 🤪 🤪
No rzeczywiście pusto tu ewualda, bo teraz mamy troche zajęć z maluszkami 😉 a niektóre mamy dopiero wczoraj powychodziły ze szpitala i te pierwsze dni po porodzie sa na pewno ciężkie..sama wiem po sobie 🤢 ale malutkie pociechy jednym swoim uśmiechem potrafią wynagrodzic mamie kazdy trud 😆Zmykam chałupe sprzatac z męzem 😉Miłej soboty!!!Papaksy!!!