Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie ma sprawy 🙂 🙂

a w sumie to ja liczę że coś z M zdziałamy jeszcze przed czwartkiem. Przytulanka regularne, piję herbatkę z liści malin 😁 😁 dzisiaj te przysiady przy piecu, jutro powtórka z rozrywki 😉
a jak nie ruszy to trudno... Będzie co będzie, oby tylko niunia była bezpieczna 🙂

• Mamusia
dzień dobry 🙂

Wiecie, ta moja ciąża to całkiem fajna jest pod koniec - wysypiam się jak nie pamiętam kiedy (nawet przed ciążą tak dobrze nie spałam), nawet budzenie na siku nie jest takie straszne...

Dzisiaj już się szykuję na maksa, to ostatni dzień w domu - jutro bladym świtem jedziemy na IP żebym zdążyłam na pierwszy obchód i badania - bez sensu tracić dzień.

No chyba że Ania stwierdzi że w szpitalu nudno się leży i dzisiaj zacznie mocniej pukać 😉 ale jakoś trudno mi w to uwierzyć...

Idę pod prysznic a potem ogarnę chatkę już tak super, super. Dla M tylko okna zostaną 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 ,
Rety , co za pogoda za oknem 😞 . Ja się urządziłam jak ta lala, M dziś w pracy do 18tej , a u mnie światło w lodówce 🤪 . A wyjść z dzieciakami na taka pogode to masakra.Dobrze że Ola dzisiaj ma wolne od szkoły. A ja musze czekać do 14 jak mama do mnie przyjdzie i wtedy wyskocze na zakupy.

Wczoraj Karolcia mi smaka narobiła frytkami i sobie troche zrobiłam ale młodemu chyba nie przypasiło jedzonko , bo płakał strasznie. No nic to juz wiem że póki co frytek nie moge jeść 😉 . Ale po pizzy mu nic nie było:P

• Mamusia
Dzień dobry dziewuszki 🙂

Rety, jaka parszywa pogoda 🥴 Ja już z drugą kawką dzisiaj... Ale przynajmniej syneczek dobrze śpi, tylko szkoda, że ze spacerku nici...

Tojuś super, został Ci już tylko 1 dzień 🤪 Lepiej zamiast tak szaleć delektuj się tą ciszą przed burzą, dobrze wypocznij i porządnie się wyśpij 🙂 Zbieraj siły na poród 😉

Karola Ty pracoholiku, trzymaj 😘 tylko więcej mi do pracy nie chodź! Jeszcze się napracujesz 😉

Ja dziś miałam w planach "podrzucić" małęgo do rodziców i wybrać się na jakieś zakupki, typu lumpki dla siebie i syneczka. Narazie nie chce mi się nosa z domu wychylać, ale może później...

Teraz póki młody śpi, wzięłam się za wyrzucanie z szafy ciążowych łaszków i mierzę te z przed ciąży i generalnie we wszystkie się mieszczę, tylko są bardziej opięte :P W końcu zostało jeszcze te parę kilo do zrzucenia :P A najgorzej jest z bluzkami i koszulami w biuście :laugh:

Trzymajcie się mamunie, miłego dzionka, pa!

• Mamusia
dzięki Karola 🙂 odwzajemniam 😘

Jak na razie porządki w lesie, w sumie to tylko kuchnię mam do ogarnięcia...
Zrobiłam sobie małe spa, prysznic z extra goleniem, chociaż najtrudniejsze miejsca zostawiłam dla M jeszcze... 😎

U nas pogoda też okropna... Śnieg nie pada, no ale pokazują w TV Białystok, Lublin właśnie i szczęka mi opada... Jeszcze się okaże że zamiast polarkowego dresiku trzeba będzie na wyjście ze szpitala wyciągnąć kombinezon zimowy 🤪 🤪