Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny.
U mnie angina ropna, temp.40stponi i dreszcze. Wczorajszy spacer tak mnie zalatwił, a niby było ciepło.
Malutka rozdrazniona, dopiero niedawno zasnąła, dałam jej mleko modyf. bo nie miałam siły słuchać jej płaczu.
Imprezką mieliśmy, ale robiłam malutko- skończyła się szybko, maż posprzatał aja leże pod 2 kołdrami i się kuruję.

Co do kawy, to ja piję codziennie 2 inki, 2 rozpuszczalne. Zwykłą piłam raz i nic młodej nie było. Soki pije marchewkowe, wiśniowo-jabłkowe,sok z brzoskwiń,wode truskawkową i dużo słabej herbaty, acha i soki malinowe gorace z Herbapolu 🙂

Toja for you 😘
DOBRANOC.

• Mamusia
Witam niedzielnie!

Karolka 😘 zdrowiej szybciutko kochana

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi co do picia,
normalnie jadę do sklepu sobie nakupować soków ale oczywiście stopniowo będę je wprowadzać 😉

My dziś w planach mamy wyjazd do A kuzynki na wieś i tam spacerek, tylko, że mgła jest straszna ale poczekamy zobaczymy 🙂

Przyjemnej niedzieli

• Mamusia
hej kobietki 😉
A ja nie dawno zwleklam sie z łóżka 🤢 Maly śpi, mąż też...a mi się wyć chce, bo normalnie nie przyzwyczaje sie tu mieszkać 😞 😞 Mam takiego dola... 😞 😞 Nic mi się nie chce..nie mam tu nikogo z kim moglabym pogadac wyżalic się...jest mi bardzo źle 😞
Inka na pocieszenie dodam Ci ze mojego Szymka dziadkowie widza raz 1 miesiąc lub 2, bo teraz dopiero na święta pojedziemy..
A co do picia to ja głównie pije kawe inke wode niegazowaną i herbatke laktacyjna z hippa i to mi narazie wystarcza 🙂
Wczoraj nawet gofry jadłam 🤪 Myslalam,ze jak sie przespie i dzis wstane to bedze miala lepszy humor...a tu niestety..

• Mamusia
Dzięki dziewczyny. Noc miałam cięzką. Trzy razy się przebierałam i zmieniałam pościel. Jednak wyszlo to na dobre, bo gorączka spadła. Nadal się pocę i mam zawalone gardło, ale zdecydowanie jest poprawa. Dziś już pół syropu malinowego wypiłam, takiego do rozcieńczania. 🙂
Malutka grzecznie lezy ze mną w łóżku. 🙂

Miłego popoludnia.