Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Kobietki 🙂

Gości dzisiaj mieliśmy - znajomych z 3-miesięczną panienką i 4-letnim kawalerem 🙂 Ale mieliśmy harmider w domu - a Ania, jakby nic, otwierała tylko szeroko oczy jak koleżanka zapłakała, ale sama była spokojna i nawet zasnęła pod koniec ich wizyty 🤪 🤪

i teraz sobie nyna w łóżeczku a mama szaleje w sieci 🙃 😉

Karola83 Ani się jeszcze ulewa ale po troszeczkę i czasem poleci a czasem nie... Zazwyczaj jak ją położę po odbiciu to jeszcze coś jej poleci, dlatego Ania zawsze ma pieluchę pod brodą 😉

Karola 😘 na zdrowie, że też musiało Cię dopaść teraz...
Z miodem uważaj bo bardzo alergizuje - obserwuj Natkę (alergen krąży we krwi do dwóch tygodni i reakcja może być opóźniona... Więc lepiej nic nowego przez te dwa tygodnie nie wprowadzać) 😉 A fryzurkę masz bombową 🙂

Atuś z czemu herbatka miętowa zamiast winka? Winko na trawienie też dobre 😉 ale wytrawne...

Mimi, a na spacerkach nie spotkałaś innej mamy z wózkiem? Dużo ich teraz 😉 może zagadaj 🙂 Albo na forum zapytaj czy jest ktoś z Twoich okolic 🙂 Zawsze to fajnie porozmawiać z inną mamusią przy kawie 🙂
Ja tak poznałam dobrą znajomą z opolskiego forum i teraz plotkujemy non stop, jak nie na forum to na gg, a wcześniej jak Ania była w brzuszku to ją odwiedzałam 🙂 zresztą to właśnie ona z rodzinką dzisiaj u mnie była 😉

• Mamusia
Hej kobietki.
Synuś już nakarmiony, wykąpany, zasypia sobie w łóżeczku, więc mam chwilkę zanim pójde na kolacyjkę 🙂

U nas była dziś piękna pogoda, mimo że straszyli deszczem... Moi rodzice zachwyceni wnuczkiem. Na spacerze co chwilę zmieniali się przy wózku, bo każde chciało poprowadzić :laugh: Jak dzieci... Uśmiałam się z nich strasznie :laugh: Dzień minął bardzo przyjemnie, Kuba przez cały dzień nie spał, oprócz 2-godzinnego spacerku. Jak wracaliśmy do domku to był już bardzo marudny, ale po kąpieli znów się ożywił i teraz gada do karuzelki i nieprędko chyba uśnie...
Teraz jesteśmy sami, bo mój M. znów pojechał pograć i wróci ok. północy 😞

Miłego wieczorku babeczki 😉

Karola super wyglądasz 🙂 😘 na to choróbsko 😉

• Mamusia
A mój mąż poszedł dzisiaj do pracy na noc i tak będzie przez cały tydzień 😞
Pierwszy raz jesteśmy z Anią w nocy całkiem same... 🤨

teraz niunia śpi nakarmiona w łóżeczku, z odtwarzacza szumi morze 🙂 tylko kurna, przez sen kupę zrobiła i nie wiem czy ją budzić, czy nie... trochę mi szkoda...

• Mamusia
Nam udało sie zaliczyć spacerek w wiejskiej scenerii. Łucja słodko spała jak zawsze zresztą a teraz szaleje.

Już mi udało sie ją ululać to się obudziła przerażona, że jak ona mogła dać się zrobić i zaczęła zasypiać 🤢

No nic poczekam trochę może się zmęczy tym machaniem i spróbuje jeszcze raz, bo sama chętnie już bym się położyła, na mnie też podziałało wiejskie powietrze :laugh:

• Mamusia
Toja napisał:
A mój mąż poszedł dzisiaj do pracy na noc i tak będzie przez cały tydzień 😞
Pierwszy raz jesteśmy z Anią w nocy całkiem same... 🤨

teraz niunia śpi nakarmiona w łóżeczku, z odtwarzacza szumi morze 🙂 tylko kurna, przez sen kupę zrobiła i nie wiem czy ją budzić, czy nie... trochę mi szkoda...

Toja dla Was 😘 na tę pierwszą "samotną" nockę

A ja bym nie budziła bo szkoda, a nic jej nie będzie jak troszkę poleży z niespodzianką w pampie.

• Mamusia
hej kobietki!!!
Witam porannie 😉
Mąż wybył do pracy, a Smyk sobie drzemie po porannym jedzonku:P
A ja zerkam co tam u was kochane 😉
Do mnie dzisiaj przyjeżdża przyjaciółka,nareszcie bede miała z kim pogadać, może nawet cały tydzien zostanie 🤪
Karola na prawde super fryzurka i super wyglądasz i wcale nie za chudo wg mnie 😉
Inuś cieszę się,że wizyta u dziadków się udała i, że tak bawią wnuka 😆 Zazdroszczę Ci, bo moja mama to nawet nie zadzwoni do mnie..tak jakbym jej wcale nie obchodziła 😞
Karola83 zawsze to wiejskie powietrze zdrowsze dla maluszka, fajnie ze i Ty na tym skorzystałaś 😉
Toju dla Ciebie 😘 na te samotne nocki bez M, dacie sobie rade z Aneczką na pewno 😉
Atuś trzymam kciuki za pomyślne szukanie pracy 😉
Ps.Coś ACSB nie zagląda do nas 🤨 ; mam nadzieje,że u niej i małego wszystko oki.
Zmykam słoneczka, miłego poniedziałku 😉 😉 😉

• Mamusia
Hej laleczki 🙂
My wczoraj nie dawalismy rady z małą 😞Po kąpanku dostała cyca, a pózniej wyła az do północy 🤪 nosilismy ją na zmianę z T, ja mokra z goraczki w łózku ja bujałam na rekach, a ona wyła...po kilkunastu próbach usypiania młoda została rozebrana w celu zmiany pampa a młoda obsmarowana klupaczem po szyje 🤪

Kochana pózniej zasnęła od razu i spała do 6 🙂

Ja nadal goraczkuje 😞 , młody w przedszkolu a my w łózku "gugamy" z Natką 🙂

• Mamusia
Cześć kobietki 🙂
Usiadłam na chwilke, młody siedzi przy mnie w bujaczku. Ciekawe ile da mi posiedzieć.
Mam troche zaległości ,ale nadrobie poźniej, bo ostatnio jak nadrabiam czytanie to nie starcza juz czasu na pisanie. Więc zmieniam taktyke.

Karola 😘 na szybki powrót do zdrowia. U nas taka akcja też raz była, że młody płakał i płakał. Ale u nas okazło się że był chyba za grubo ubrany. Zdjełam mu bodziaka i spał w samym pajacyku i juz było dobrze.

Atuś , mimo twojej pomocy ni w cholerke nie moge zdjęcia wsatwić 😞 😠 . Zmniejszyłam i nic. Nie wiem co jest 🤔 Guła ze mnie ☺️