Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny czemu ja go z rana nazwałam terrorystą? Wywołałam sobie taką szajbę w jego wykonaniu dzisiaj, że szok 🤪 Nie jestem w stanie poświęcić my tyle uwagi ile on potrzebuje - czyli 100%!!! Nawet przy mojej grzecznej Ani...
On się nie odnajdzie w przedszkolu jeśli jego rodzice dalej w ten sposób będą go wychowywać. Pępek świata...

Monia27 super 🙂ja bym pojechała... 😉

padnięta jestem - zalegam na kanapie, oglądam odmóżdżacz - Lejdis...
Buziam Was :*
Mimi 😘 na to zmęczenie

• Mamusia
Monia dziekuję 🙂tata dziś dostał pierwszy raz insulinę i od razu cukier spadł 🙂 🙂 🙂
Kochana trudna decyzja przed Tobą 🙂ja bym pojechała 🙂zawsze bedziesz bliżej męża 🙂

Toja współczuje podopiecznego 🥴 co za aparat, skoro Naszą spokojną koleżankę tak nastawia bojowo 😉

zmykam...
padnieta jestem...dziś miałam pełno roboty... 🤪 ale co się nagadałam z kumpelą to moje 🙂
chyba teraz same takie dni przede mną 🙃 😮 🙃

Mimi na wyspanie 😘

• Mamusia
Karolka 😘 przede wszystkim na zdrówko dla Taty ale i na miło spędzone popołudnie

Toju współczuje, dobrze, że Anulka grzeczna 😉

Monia27 fajowsko, że masz męża już w domku. ja też bym pojechała byle nie być samą, rozważ za i przeciw jakby co zawsze możesz wrócić 😉

My byliśmy u mojej babci na urodzinkach ale tylko godz, bo Łucja była już zmęczona i jak dla niej było za dużo ludzi i tym samym za głośno, tylko płakała i bała się wszystkich, ach czasem jest towarzyska a czasem taki dzikusek z niej 🤨
gdzieś ją zabrać to strach bo maruder się włącza okrutny 🤢

• Mamusia
Witam weekendowo !!!
Karolcia chyba każde dziecko ma gorsze i lepsze dni 🙂ja tez jak mała nie ma humoru nie siede z nią na siłe na goscinie tylko się zmywam 🙂

my dziś mamy urodziny szwagra 🙂chrzestnego Bartka 🙂synuś sam wybrał prezent dla wujka- pidżame z Garfildem 😉

miłego dnia kochane moje 🙂
😘 dla Acsb 😘 wracaj kochana do Nas 🙂
Mph pozdrawiam bo widze, że zagladasz wieczorami 😆

• Mamusia
hej babeczki 🙂
U nas dzisiaj nocka spokojnie 1 pobudka o 0.20, ale i tak jakas nie wyspana jestem 🤢 Chyba to przesilenie zimowo-wiosenne tak sie dziwnie czuje 🤔 Pogoda dzisiaj iscie wiosenna sie zapowiada, wiec na pewno spacerek bedzie dlugi 😎
Karola, mój Szymek tez jak jest za duzo nowych buziek, to reaguje płaczem, ale to normalne 🙂
Toju 😘 na tego małego urwisa 🙂
Karola super, ze sie wygadałyscie z kumpelą 🙂 Mi bardzo brakuje tu kogos takiego, komu mogłabym sie wygadac... 😞
Zmykam, milej soboty laski 😘

• Mamusia
Hej kochane 🙂

Dziewczyny u nas nocka już o niebo lepsza,chociaż śpimy we trójkę (ja,mąż i Dobrusia) to się wyspaliśmy wszyscy,mała budziła się tylko dwa razy na papu 🙂

Toja współczuję Ci i życzę dużo cierpliwości 😉 😘

Wczoraj byliśmy u mojego dziadka na imieninach,Dobrusia była bardzo grzeczna,zaczepiała wszystkich,pokazywała wszystkim swoje dwa zębole:laugh:

Zaraz idę z siostrą na szperak 😉 może cosik znajdziemy fajnego 😉

Pozdrowionka sobotnie dla super mam 🙂 😘

Asia dla Ciebie kochana 😘

• Mamusia
Hello!

Dopiero znalazłam chwilę, żeby spokojnie usiąść 🤔
Łucyjka śpi, A. polazł do kolegów i wróci rano 🤢
takiemu to dobrze

Kurka pustki, że ho ale co się dziwić sobota więc pewnie imprezujecie :laugh:

Idę trochę poleżeć w sumie mi też się chyba czasem należy :P

• Mamusia
eeee no wy naprawdę imprezujecie 🤪 :laugh: :laugh:

ja skończyłam paczkę chrupeczków i zaraz zmykam nynkać bo padnieta jestem okrutnie 🤨
oby jutro była pogoda jak na wiosnę przystało to udamy się na spacer bo dzis dziecko było jedynie na wycieczce autowej :P

spokojnej nocy 😘

aha Moni 😘

• Mamusia
Hej kochane mamulki!

Przepraszam,ze ostatnio was zaniedbuje 😞 🤨 ,ale jeszcze tydzien i juz ogarne sie ze wszystkim 🙂
Musze sie wam pochwalic kochane jaki malunek zrobilam synusiowi na scianie,zaraz wkleje 🙂 normalnie 3h pedzelkowania,ale wyszlo 🙂

Kar_olka 😘 dla Ciebie kochana 🙂

Oczywiscie Wszystkie Was Goraco buziam 😘 😘 😘
Mykam pod prysznic i zaraz tu poczytam sobie 😉

Doobrej i spokojnej nocki kochane 🙂 😘

• Mamusia
Hej dziewczyny,
jest godzina 5.40 moje dziecko nie śpi od godziny a ja już skapitulowałam i go nie usypiam bo i tak nie ma na to ochoty 🤢 😞 .Siedzi u mnie na kolanach i piszemy 🙂
Sorki,że nie zaglądałam ale wpadłam w wir porządków i spacerków i jakoś czasu na kopm brakło ☺️ .

Karola, zdrówka dla taty życzę.
Monia27, super że mąż w domku. Też bym chyba miała dylemat czy jechać.
Toju, współczuję "terrorysty".
ASCB, śliczny malunek. 😘 dla ciebie.

Dzisiaj też pewnie dopiero wieczorkiem usiąde , bo jedziemy do teściów na obiad. Już się cieszę na samą myśl 🤢

Dobra zmykam , bo młodemu już nie wygodnie na kolankach, zaczyna krzyczeć i resztę pobudzi.

MIŁEJ NIEDZIELI 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej.
Monia for you za te poranne wstanie 😘
ja walczyłam z Natalką od 4-5tej 🙂 codziennie zaczyna takie akcje robić...nie raz jak zgasze światło to się umęczy gadanie mi usnie,ale dziś płakała 😞

ACSB ślicznie 🙂talent masz!!!Całuski dla synka 🙂

wczoraj na urodzinach młoda nie czuła sie komfortowo 😞 cały czas była niespokojna,płaczliwa, szybko bylismy w domu...

dziś ostatni mój dzień w domu 😞 planujemy wykorzystać go na maxa 🙂

Miłego dnia 🙂

• Mamusia
hej babeczki!!!
ACSB 😘 pierwszy dla Ciebie za pięknie wymalowanego Puchatka i przyjaciół 🙂
My wczoraj byliśmy w gościach na górze u sąsiadów. Szymon rozrabiał i bawil się na calego ze swoim starszym o 4 dni kolega Wojtusiem 🙂 Tylko mój mąż przegiął pałę, bo się upił 😠 😠 Jego szczescie,że grzecznie przyszedł do domu i nie stawiał oporu, ale mimo to się wkurzyłam 😠 😠 Bo sąsiad chłop jak dąb, a mój T drobny jest i tamten w siebie beczkę wódki by wlał, a mój T ehhh... 😠 Dostał dzisiaj morała z samego rana, powiedziałam mu ze nigdzie już z nim w goście nie pojde jak tak bedzie robił 😠
Także nockę mialam troche niespokojną 🤨
Zmykam cos na obiad szykować.
Miłej niedzieli!!!

• Mamusia
Hej kochane!!!

Dziekuje za 😘 ciesze sie,ze wam sie podoba 🙂

Ja dzis caly dzien bym spiochala,ale nie ma to tamto 😞 wczoraj chyba oko przewialam,dzis mam powieke napuchnieta i okladam rumiankiem.Tutus,spi na balkoniku,bo niby cieplo,ale popaduje deszcz i niewiadomo czy wychylic sie z domu czy nie.

Mimi,no kochana,trzeba bylo mezulka rano do Szymka ruszyc 😉,a co?Napewno by dlugo pamietal TEN dzien 😉

Kar_olka no slonce kochane,zycze wspanialego dnia,szkoda,ze juz do pracy ruszasz 😞

moni 😘 za tak wczesna pobudke i obiadek u tesciow.

Karola83 szykujesz pysznosci dla malej krolewny.Nie dziwota,ze rosnie z niej taka pannica 🙂

Zycze spokojnej niedzieli 🙂 buziolki 😘 dla Was i maluszkow!!! 🙂

• Mamusia
ACSB 😘

Muszę się Wam pochwalić wyczynami Łucyjki :laugh:
dzis pierwszy raz (nareszcie, bo już myślałam, ze jest coś nie tak) przekręciła się z brzuszka na plecki 🤪 :laugh:
a od wczoraj robi dżdżowniczkę, czyli lezy na brzuszku zgina nóżki podnosi dupulke i do przodu, tylko zapomina o rączkach i trochę szoruje buziulką o podłoże 🤢 :laugh:

• Mamusia
dobry wieczór !!!
kochane mam taką treme,że szok 🙂
do tego tak mnie wzięło, że jestem gruba,wszystko mam za ciasne,normalanie chyba dlatego, że wracam wśród ludzi 🥴
T na mnie się złości, bo jem minimalnie i wciąż siebie obrażam na temat figury... 😠
chyba deprehe mam 😠

u taty niezaciekawie... 😞 cukier znów wysoki 😞 dotego inne części ciała się odzywają 🤢

kochane słodkich snów 🙂
miłego poniedziałku 🙂