Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ja tez nie komentuje ale ogólnie kjestem anty-
ogólnie -powtarzam,pomijajac szczególne przypadki:np dziecko z gwałtu,itp
a tych co wykonuja te aborcje w takiej póżnej ciąży to na karę śmierci!!!!!!!!!!!!!!!!krzesełko dla nich!!!!!!!!!!!!!!!!
no i co to za matki ,qura męcza sie 9 miesięcy i potem taki finish!!!!!!!!!!!!!!!!
niech oddadzą te dsieci tym co bardzo pragna a miec nie moga !
a antykoncepcja za darmo -jak najbardziej w Italii miałam free, i w Ireland -również!tylko polonia jest 100lat za murzynami i qurwa tabletki kosztuja 30zł ,a o innych nie wspominam!

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja mam bardzo podobną opinie na ten temat co Niebo - chociaż sama nie zgodziła bym się na zabicie swojego dziecka nawet poniżej 8 tygodnia, a z antykoncepcją się zupełnie zgodzę - bo bez sensu jak ktoś sie nie decyduje na antykoncepcję ze względów finansowych i jeszcze zalegalizowała bym kastrację

• Mamusia
A OGLADALYSC 'NIEMY KRZYK' JAK GINEKOLOG SIE YPOWIADA ZE ZANIM WPROWADZONO USG I ZACZETO BADAC PLOD I STWIERDZONO ZE OD POCZECIA JEST ISTOTA CALKOWICIE LUDZKA ..KIEDYS MYLELI INACZE...WYKONYWAL TYSIACE ABORCJI PO ZOBACZENIU NA USG CO ROBI ZREZYGNOWAL Z PRAKTYKI I STAL SIE ANTY ABORCJI!!!

NA YOUTUBE JEST

• Mamusia
paulinko-Mała śliczna!!! na 1szej fotce wyglada jak taki łobuziaczek mały..ja muszę Karolkę nakarmic, przewinąc i znieśc Mamie, bo ruszam do szkoły językowej. pogode mamy piekną dzis, zaliczylysmy 2 spacerki, drugi w samym dresie pod kocykiem. super!!! G dzis ma jakis obiad z pracy...dziwne, nikt nie wie why, bo ich szef to mega sknerus i nie wiedza co sie stało i z jakiej okazji to wyjście (ja twierdze ze ich sprzedał 😉) aboczymy jak wróci
spać mi ise chce jakos 🤢

• Mamusia
zapomnialam Wam napisac,ze w sobote złozylismy Tymusiowi łozeczko, bo kołyska juz byla za wąska...nie mogl sobie wygodnie raczek rozkladac.. i tu juz focia jak spi moj książe w nowym wyrku: [img size=448]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/spie.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />