Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześc laseczki!

Baner na stronie głównej REWELKA!!!

Nie mam sił nadrabiać zaległosci. Aniula gratulacje kilogramów w dół, u mnie cos nie tak bo zamiast w dół to waga stanęła. Wogóle przyszłam ze szpitala było mnie mniej a teraz jakoś ciszka!!! A co do rajstopek to zmawiam z tej samej aukcji co Anula, bo u mnie rajazki kosztują 15 zł!!!

A mój obalił o 12 słoiczek zupki i o życie wali w zabawki!!! Wogóle ma taki gigant apetyt ze szok. O 7.00 i o 10.00 120ml mleka, o 12 słoiczek zupki, potem po 15 mleczki 120ml, o 18 deserek i czasem jeszcze mleczko i na noc kaszka malinkowa i całą noc śpi słodko!!!I mamuśka z tatuśkiem mają czas na kakaoooo 🙂 A tak patrzy nam do buzi jak cos jemy ze normalnie mi zaraz apetyt odbiera 🙂

Ja padam na ryjek. Małemu nie ma nic a mnie total grypka rozkłada!!!Chyba ide leżeć! Pie...jesień!!!

• Mamusia
kurczak w piekarniku, ziemniaczki na gazie, i kompocik z jabłuszek też 🙂jeszcze planuje szarlotke tak na szybko hehe
teraz jak mamy tyyyyllleee jabłek to wszystko bedzie jabłkowe 🤪 🤪

widziałam banner "dla kamilki" już wczesniej 🙂

niebuś to trafiłas suuper, ten kocyk jest piekny..ja mam też akrylowy, dostałam od ciotki która go wynalazła w lumpku 🙂 wogóle niezniszczony

Zazdroszcze Wam dziewczynki ze Wasze dzieciątka już sobie tak uregulowały jedzonko. Janek na cycu to różnie czasami wytrzymuje 6 h a czasami to po 1 h już mam darcie 🙂

• Mamusia
Anulka7 napisał:
BO JA MAM DUŻY NOS:P :P :P

ZOLTRI MASZ COŚ DO ANEK 😠 😠 😠 :P
I Kasiek 😠

A tak a propo to Małgosia miała być Anią ale poweidziałam do radka że znam taką jedną i bardzo wyszczekana jest :whistle: :whistle:

Nie żart miał swoją największą miłość o imieniu Anka i za cholerę się nie zgodziłam żeby moje dziecko tak miało na imię... a ja mam na drugie anka:P

• Mamusia
Radzia napisał:

Nie żart miał swoją największą miłość o imieniu Anka i za cholerę się nie zgodziłam żeby moje dziecko tak miało na imię... a ja mam na drugie anka:P

moja z tej miłości miałą być Malwinka. imie mi sie podoba, tylko to skojarzenie z jego ex niebardzo...
ja chciała Marysia...ale też nie przeszło..

• Mamusia
no jestem.. poszukam tego watku i tez cos napisze! a co!
mi sie podobaja oryginalne imiona a sama kiedys mowilam,ze na imie mam Pelagia 🙂 Pelcia dla przyjaciol- faceci robili durne miny i sie zmywali a ja mialam spokoj...oczywiscie tym ktorym chcialam to mowilam normalnie 🙂

kupilam w leklerku 2 lyzeczki zmieniajace kolor pod wplywem ciepla za 6,90 wiec w necie sie nie opyla... a na obiad zjadlam 2 cheesy z mcdonalda..i ja sie niebawem w kulke zamienie...

karmiace cycem mamuski mialyscie juz od porodu @ , bo ja nadal nie....

• Mamusia
Ja chciałam Alicję ale Radek powiedział że cipca dostanie jak ma wołać Ola i Ala:laugh: a Ola chciała Agatę i też nie pzreszło więc poszlismy na kompromis.

ja budze małą wcisnę jej może butlę i olkę zaprowadzić na taniec

nie rozpisujcie się za bardzo

aha wchodźcie od czasu do czasu na wątek dlakamilki.pl żeby był cały czas na pierwszej stronie w formum bo jak spadnie dalej to nikt tam nie wejdzie 😉

• Mamusia
aha a ja dostalam normalna @ 3 miechy po porodzie miesiac po zaprzestaniu cyca 🙂

wczesniej to bylo lekkie plamienie ze zgledu na przerwanie tabletek ktore bylo 1.5 dniaa a jak zalao to tydzien normalnej 😞 😞 😞 😞

ciekawe jak teraz bede miala przy implancie:P:P:P:P

zarelko robie kosteczki piersi z kurcza z ryzem groszkiem kukurydza i mala marchewka taka mialam ochote ze w koncu sie zwzielam za zrobienie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No ja już spowrotem młoda jak się dorwała do butli to 200ml zjadła z kaszką oczywiście 🤪

ja okres dostałam zaraz po odstwieniu od piersi i pierwsza @ była oki taka lekka a druga to masakra potop 🤪 o to trwało z tydzień czasu

Olka juz tańcuje i jeszcze wymyśliła że na akrobatykę chce chodzić i zaraz lecę ją zapisać więc piątki też będę w dup... bo Olka zajęcia, ale jak chce to niech bryka:laugh:
Ale przynajmiej w piątki radek bedzie z nią chodził bo ja pracuję a on ma te dni wolne 😉

• Mamusia
Hej Dziewczyny!
Kurde zaprawilam sie.Biegalam wczoraj jak kot z pecherzem, spocilam sie, potem zawialo i a masz babo placek. Dzis potwornie boli mnie gardlo i leci juz katar z nosa. Niech to szlag, a nic brac nie moge bo cyc. Tylko sie boje,zeby So nie zarazic...zostala mi tylko herbatka z miodem i cytryna...buuu

• Mamusia
ja miałam juz 2 razy @ choć karmię ale też tak słyszałam że to zależy od organizmu(chyba bym wolała nie mieć - nie cierpię)
Bichito - możesz brać witaminę C, możesz pastylki na gardlo szczególnie te ziołowe - kuruj się i zdrowiej 😘
a moja mała jest kolejny dzień rozkapryszona, to że je co1,5 godziny to nic w porównaniu co robi między jedzeniem.
Byłam przed chwilką w sklepie bo została z nia moja siostra - kupiłam te pieluszki Dada - chyba są ok bo od kąd wróciłam od moich rodziców miałam pampers active - wcześniej byla lekko zaczerwieniona od nich pupa ale dzis już pojawiły się takie krosteczki jak uczulenie :/. Byłam w aptece - minął już tydzień od kod byłyśmy u lekarki i jak by nie przeszło kazała wykupić taką maść do noska Bactroban ale w aptece tego nie było powiedzieli że mogą zamówić i będzie na jutro ale kosztuje 50zł! a ten katarek jest już taki malutki i sama nie wiem czy zamawiać - jak myślicie, kurde niby na dziecku się nie powinno oszczędzać ale z drugiej strony

• Mamusia
wróciłam własnie z korków, zajrzałam do rossmanna po jakies kosmetyki i 60zl poszlo sie du...wkurw...sie po powrocie bo moj ślubny ja zwykle se z mamuśką swoja konferował przez telefon i sie jej zwierzał co robimy i jakie mamy plany w detalach. ze on sie jej musi qrw ze wszystkiego zwierzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie to tak wnerwia. nic nie może przejśc bez wiedzy mamuśki. ja pierd....
jeszcze mu powiedziała ze ma Mała jej dać do telefonu. jakby q...Mała z nia miaął rozmowę przeprowadzić. co za baba

• Mamusia
no Olciajutro śmiga na akrobatykę więc znów gonitwa

łebek już mam obciety i znów wygladam jak człowiek:laugh: sciełam jeszcze krócej i jeszcze lepiej się czuję 🙃

Gocha jutro idę po monety mam zamiar jej zdobić więc dam ci znać czy mam.

edithd to widzę że faceci z krakowa i okolic tak mają bo miałam raz faceta z Czernichowa a dokładnie z Zagacia i też cycus mamusi jak siedział u mnie to potrafił dzwonić do mamci i mówić że ją kocha a był odemnie starszy o 6 lat stary koń a pępowiny nie potrafił odciąć i dlatego nie jest moim mężem:laugh:
ja cały czas podaję vigantol to jest wit D3 po 1 kropli dziennie do mleka

bhrka moja też zaczyna mieć lekko zaczerwienioną pupcię i to już od kilku dni 🥴 i też myślę że od pampersów chociaż mam te zaloesem chyba zminię na inne a te dada sąz biedronki? a kto używa z lidla ??