Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj Kasenn, pisała przed wyjazdem,że z mężem na wakacje jakieś myka... jak mogłaś to przeoczyć moja droga? :P hihi...
Pewnie świetnie się bawi, a nie tak jak my, przed kompem, na forum... 🙃 No ale ja odliczam już minuty do 16.00 i mykam do domciu 😆

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
BOZE DZIEWCZYNY, JAK JA BYM CHCIALA TAK SOBIE PODJESC, JA NADAL MAM MDLOSCI I NA WIDOK JEDZENIA PO PROSTU PADAM.OSTATNIO SPEDZILAM KILKA DNI W SZPITALU BO JUZ MI KREW Z PRZELYKU SZLA. TERAZ JESTEM PRZEZIEBIONA WIEC TYM BARDZIEJ BRAK APETYTU, A NAJGORSZE JEST TO ZE NIE WIEM CZYM SIE RATOWAC 😞WAM JUZ PRZESZLO, POCIESZCIE MNIE ZE TO JUZ NIE DLUGO POTRWA,PLEASE

• Mamusia
chlebek swierzy z masłem 😁 zawsze się zje... anulab jechała predzej do tropikalnej wyspy i wrociła a nie wiem czy gdzies miała jechać... i Powiem CI Karka ze chyba za raz sama ide do fryzjera bo ja mam sajgonki na głowie a ur w ten weekend kktóre co sie okazało spedze sama z mezem bo jest u na s jego córka czyli znowu nigdzie nie wyjdziemy zreszta ja nie wiem kiedy my gdzieś razem weszliśmy w weekend 😞

• Mamusia
Hej Brzuchatki, kurcze, ależ się za Wami stęskinłam 😞 Nie mam dostępu do internetu, teraz jestem u rodziców i korzystam z laptopa siostry. Niedługo przeprowadzam się na wieś, więc wtedy odzyskam z Wami kontakt 🙂 Ciągle siedzę na L4 i nudzę się strasznie. Poza tym rosnę i puchnę, wyglądam już jak mała kluseczka :laugh: Dziewczyny mam nadzieję, że u Was dobrze, pozdrawiam cieplusio :*
P.S. Do dwóch tygodni powinnam mieć już neta 🙂

• Mamusia
Cześć marcówki 🙂
co sie tyczy płci dziecka to w pierwszej ciąży cały czas myślałam że będzie chłopak, pomimo że lekarz mówił że dziewczynka, no i jednak dziewczynka. Ciekawe co okaże się tym razem, faktem jest że czuję się zupełnie inaczej ale to o niczym nie świadczy.
jeśli zaś chodzi o chorobę i leczenie jej domowymi sposobami to próbowałam ale nic nie pomogły, i w końcu i tak wylądowałam u lekarza a teraz antybiotyki 😞

• Mamusia
Oj, antybiotyk? 😞 Biedulka.
Ja od poniedziałku też walczę z przeziebieniem. JAk już nie mogłam na gardło ssałam Tantum Verde (polecone przez cieżarne koleżanki i Panią w aptece). Wieczorami mleko z 3 ząbkami czosnku...miodem i masłem... I myslę,że to mi pomogło, choć jeszcze czuję co nieco w nosie, ale już jest o niebo lepiej.
Aż sie boję tych jesiennych, zimowych i wiosennych przeziębień, które niestety przed nami. A ponoc kobiety w ciaży są podatne na wirusy i szybko łapią róźne infekcje 🤨
Oby nas omijały 🥴
anulab84 dobrze, że żyjesz i wszystko u Ciebie ok, bo już sie zastanawiałysmy co się z Toba dzieje 🙂 I nie martw się, ja też puchnę... i to w oczach, z dnia na dzień... 😮 Jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak bedę wyglądać do porodu 🤪

• Mamusia
PRZEZIEBIENIE PASKUDNA SPRAWA, WIEM BO SAMA OD TYGODNIA CHORUJE 😞 NA GARDLO POPIERAM TANTUM VERDE-PO 3 DNIACH MI PRZESZLO ALE KATAR NIESTETY MAM STRASZNY NADAL, STOSUJE EUPHORBIUM ( PRZYNAJMNIEJ NA KILKA GODZIN MOGE NORMALNIE ODDYCHAC), OPROCZ TEGO JEST TAKI FAJNY SYROP PRENALEN SPECJALNIE DLA KOBIET W CIAZY, JA NIESTETY NIANAWIDZE CZOSNKU WIEC SZYBKO Z NIEGO ZREZYGNOWALAM.NA GORACZKE BRALAM PARACETAMOL. TO NA PEWNO BEZPIECZNE LEKI WIEC POLECAM. WIADOMO OPROCZ TEGO CIEPLA KOLDERKA I HERBATKA Z SOCZKIEM I MIODZIKIEM. ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA 🙂

• Mamusia
MOIM ZDANIEM JESTES JUZ W 16 TYG. WIEC ANTYBIOTYK RACZEJ NIE PRZEDOSTAJE SIE JUZ DO TWOJEGO MALUSZKA. CZASEM LEPIEJ WZIAC ANTYBIOTYK I PO KILKU DNIACH CZUC SIE O NIEBO LEPIEJ NIZ "ZDYCHAC" TYGODNIAMI I CZAKAC AZ PRZEJDZIE (A JAKBY SIE FAKTYCZNIE MIALO COS GORSZEGO ROZWINAC?) TWOJA CIOCIA JEST LEKARZEM WIEC NA PEWNO KRZYWDY CI NIE ZROBI,U MNIE NIESTETY ZA WCZESNIE JESZCZE NA JAKIEKOLWIEK MOCNIEJSZE LEKI, JESZCZE RAZ ZDROWIA ZYCZE 🙂