Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

pamii18 napisał(a):
Nikusia, USG w sobotę 🙂 nie w środę, wiec troszkę dłużej ale mogę czekać do soboty 😁... oby tylko było ok i żebyśmy się wwwww kkkkkkkkoooooooooooońńńńńńńńńńćcccccccccuuuuuuu dowiedzieli 🙂..... no a na oklaski poczekam, nie ma pośpiechu hehehe 🙂

sorry, nie wiem jak ja czytam skoro przeczytałam środa 😁 😁 😁

Dziewczyny, załamałam się - nie jestem w stanie nadrobić tego, co napisałyście. Dotarłam do 804 strony i.... kolejne 40 dopisałyście 🙃

Nie pisałam przez ostatnie kilka dni, bo mąż przyjechał na weekend i albo zabierał mi przejściówkę do mojego laptopa (mam wtyczkę angielską), albo mnie gdzieś zabierał 😉 byliśmy na ślubie i weselu przyjaciół, świetna zabawa, bardzo ładna ceremonia, wytańczyłam się nieco, ale o 1 zawijaliśmy się do domu, bo byłam zmęczona. Godzinę temu odwiozłam męża na lotnisko i... czekają mnie 2 kolejne miesiące ciąży bez niego 😞

Mra super, że jesteś. Chociaż pewnie byś wolała mniej na brzuszku a więcej z mężem. Najważniejsze, że wszystko dobrze u Ciebie. Organizujemy czar w piątek wstępnie na 8:30 więc pamiętaj o nas. Łap oklaski, bo Cię ominęły 😉
zaległe oklaski też pododawałam 😜

mra_ napisał(a):
Dzięki Nikusia. 8:30, ale wcześnie 😲 Postaram się wstać 🙂

WielkaB proponowała 7 😁 😁 😁 ja też będę sobie musiała budzik nastawić 😁 😁 😁
chyba że przesuwamy na późniejszą godzinę, bo to jest do ustalenia??? 😉

Nikusia102 napisał(a):
mra_ napisał(a):
Dzięki Nikusia. 8:30, ale wcześnie 😲 Postaram się wstać 🙂

WielkaB proponowała 7 😁 😁 😁 ja też będę sobie musiała budzik nastawić 😁 😁 😁
chyba że przesuwamy na późniejszą godzinę, bo to jest do ustalenia??? 😉

Może 8:45 lub 9 😉 taka nieśmiała propozycja...

• Mamusia
Ja prtestuje ja chcem na 6 zarcik 🤪 🤪 🤪 🤪sama jeszcze bede spała ale w piatek na 9 moze byc
juz mam pomalowane jutro jade po mozajke i panele 🤪 🤪 🤪a teraz mykam na łóżko ogladać M jak miłosc bo mnei juz boli tyłek na krzesle ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Mi pasje 9:00 bo wcześniej to mąż się szykuje do pracy i trochę gwarno w domu 🙂
ale dzis mialam śpiący dzień, az 2 drzemki uskutecznilam 🙂 i co lepsze to leże dalej 🙂 moj pawel przyszedl dziś wcześniej z pracy zeby zrobic mi niespodziankę i sie zaskoczyl bo musiał obiad szykowac bo ja smacznie spalam 🙂hehehe
Cze Mra_ 🙂

Hej Magditta 🙂 mnie się udało dzisiaj dospać do 9:40 po tym, jak mąż o 7 wstał i zaczął się krzątać 😉 jechał na rozmowę z dziekanem a ja smacznie spałam :P

Dobranoc Nikusia, słodkich snów 🙂

Zapomniałam się pochwalić, że nie mam cukrzycy 🙃 wynik po 2 godzinach był taki, że go lekarz skomentował słowami "spalasz cukier jakbys go w ogóle nie łyknęła". Terefere 😉 mdliło mnie po tym cały dzień, że drzemałam nawet 2 godziny - co mi się nie zdarza często, przynajmniej w ciąży. I wygląda na to, że zacznę łykać żelazo - anemii kosmicznej nie mam, ale czuję się osłabiona i mam łykać dla "świętego spokoju" 🙃

Nogi mi odpadają - zrobiłam chyba z 15 km po sklepach 😲 😲 Ale kupilismy masę rzeczy plus chodzenie to zawsze jakiś ruch więc jestem zadowolona 🙂 Akcja meble dla synka zakończona ufffff

Kupilam tez proszek do prania ubranek dla niemowląt - Lovela. Mam nadzieję, że dobry 🙂

Jutro rano jadę robić badanie z glukozą - fuj - ale będzie z głowy & jestem bardzo ciekawa/ trochę się boję wyniku po moich sensacjach z tortem zwanym od niedzieli przeze mnie "zemstą teściowej" 😉

mra gratuluję dobrego wyniku badań!

Kacha - dodałam Cię ponownie do grupy na fb bo myślę, że się źle dodałaś i dlatego nie mogłaś dodawać postów ani zdjęć. Zobacz czy teraz działa.

Na czat się niestety nie załapię bo najpierw mam badania a potem wielkie sprzatanie pokoju synka + bejcowanie karnisza na powietrzu. Ale bawcie się dobrze dziewczyny 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry chociaż za oknem ciemno jak w d... 😆
Ostatnią rzeczą o jakiej bym pomyślała to to, że przed 7:00 rano będzie tu już ruch 🤪 😁 Załapałam się na 3-miejscu 😉 Ja też spałam tak sobie 🤢 i znowu miałam w nocy "akcję kolano" Nie wspomnę już o tym jakie pierdoły mi się śniły 😮 Czy nie wydaje Wam się, że każda ciężarna powinna mieć darmowy dostęp do masażysty? 😁 Bo ja marzę o tym, aby ktoś mnie "ponastawiał" 🙂
A teraz szykuję śniadanko, bułeczki już w piekarniku, biały ser przygotowany z wanilią, cukrem i odrobiną śmietanki, masło orzechowe crunchy i konfitura z malin - dziś jemy na słodko 😆

CIEPŁEGO I SPOKOJNEGO DNIA!!!

ps. jak nie zaśpię to będę w piątek na czacie 😁

• Mamusia
Czesc dziewczynki 😉 to ja dzisiaj startuje z 4 miejsca 😉

Dzis nie ide do preacy wiec zanim obudze małego do przedszkola to moge chwilke poklikac 😉

Pami ty usg w sobote ja w poniedziałek 😉 hehee a powiedz czy jak ci lekarz teraz nie powie co tam w brzusiu siedzi to bedziesz jeszcze pytac? bo ja sie zastanawiam czy potem mto sobie niespodzianki nie zrobic ;0

Magditta to ale niesposzianeczka ale dla meza była ;0

Kruszynka tfu tfu a ja własnie od 2 dni spie lepiej 😉 jak to dobrze wstac takim niepoobijanym nieobolałym ehhhh 😉