Skocz do zawartości

Dziewczyny,ktore zawsze ze soba pisaly:) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasjalenko ja jej linka na nk wyslalam wtedy co i tobie.Ale mila wiadomosc 🙂My wczoraj mielismy 5w1 i pneumokoki.A ja zaraz ide na poczte po wniosek na paszport,bo polski odbieram 23.05 ale chce zlozyc jej o brytyjski.Bo wiem,ze z tym drugim bedzie jej w zyciu latwiej i nawet do stanow bedzie mogla wyjechac.Wczoraj tam dzwonilam i powiedzieli,ze jak potwierdze,ze conajmniej 5 lat tu mieszkam to powinna dostac 🙂 Kasjalena ja sie wlasnie boje,ze mala beda operowac i bede musiala to przezyc

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Julka ma te duze palce u nog takie duze i wygladaja jakby byly z 2 zlaczone.Po urodzeniu to sie bardzo w oczy rzucalo,teraz to juz lepiej wyglada.No i jak bylismy w szpitalu,to dostalam skierowanie do chirurga plastycznego w szpitalu dzieciecym.No i 01.06 mamy ta wizyte i on zadecyduje,czy mozna to zostawic,czy trzeba zoperowac.Bo chodzi o to,zeby potem Julka nie miala problemow z butami.No,a jesli zdecyduja sie to operowac,to trzeba to zrobic,zanim zacznie chodzic.Tylko,ze jak oni mi powiedza,ze trzeba ja operowac,to ja chyba na zawal padne.Juz mowilam mezowi,ze musi isc ze mna,bo to za duzo nawet jak na moje nerwy.Potem wrzuce zdjecia,bo zrobilam,zeby wam pokazac.Bo teraz glodomorra sie odezwala 🙂

no rzeczywiście pustki tutaj 😞 My wczoraj na szczepieniu byliśmy - mała ma spuchniętą nóżkę, ale na szczęście nie gorączkuje. Byliśmy też u neurologa, bo pediatrze nie podobało się to że mała zaciska pięści i wygina się do tyłu. Neurolog na szczęście stwierdził, że mała nie ma żadnego napięcia mięśniowego i że jest wszystko ok, i że pediatra przesadza. Więc się uspokoiłam. Neurolog powiedział też że mała i tak jest na tym samym etapie co dzieci w jej wieku, mimo że neurologicznie jest o dwa tygodnie młodsza (bo urodziła się w 38tygodniu).

• Mamusia
Kaslaleno mowilam ci,ze wszystko jest ok.A zdjecie zrobie dzisiaj,bo wczoraj tylko filmik dla babci nagralismy 😁 Ulubiona piosenka mojej corki.Nawet nie wiem,jakie nerwy by miala,zawsze dziala 😁 Puszczam i dziecka nie ma 😁 http://www.youtube.com/watch?v=jN4NYr17wZ0 Wlasnie maz z nia spiewa 🙂

• Mamusia
A u nas noc dzis potworna..Ale wcale nie przez Julke,bo ona tylko o 3 wstala jesc.Gorzej ze mna.Cala noc nie spalam,mialam dreszcze.Bylo mi strasznie zimno 😞Rano jak wstalam,to mialam temperature- 38,5 .Wzielam aspiryne i juz troche spadla.Dobrze,ze dzis mam to spotkanie 🙂

• Mamusia
To i ja jestem spowrotem lzejsza o spirale 😉Okazalo sie,ze wdala sie infekcja.Pani praktykantka jak jej opisalam co mi dolega,to po lekarza poleciala.No a pani doktor twierdzila,ze mi antybiotyk na 3 tygodnie zapisze i ze zostawi spirale.No,ale stwierdzilam,ze sie nie zgadzam i ze albo ona mi to wyjmie,albo jade do szpitala.W koncu z wielka laska mi to wyjela i dala tabletki.Antybiotyku podobno juz wtedy nie potrzebuje i w ciagu 48h wszystko ma wrocic do normy.Jak narazie minely skurcze,wiec jestem niesamowicie szczesliwa 🙂

Monisia ja mam strasznie napięty weekend 🙂 Od poniedziałku obiecuję poprawę 🙂 Za tydzień mamy komunię Łukasza chrześniaka, jeździmy szukamy prezentu, musimy się ubrać i takie tam a i jeszcze szukamy samochodu bo chcemy zmienić 🙂 I co wyjedziemy na 2godziny to zaraz wracamy do domu żeby mała zjadła i znowu jedziemy i tak w kółko. Wariackie dni... a capslocc coś ucichła, a edi jak nie było tak nie ma 😞 nie wiem co sie dzieje

• Mamusia
Jejku a jaka ona juz duza.A pamietam jak jeszcze niedawno marudzialas,ze ty juz chyba nigdy nie urodzisz hehe.A moja pani wlasnie lezy na tej fasolkowej podusi kolo mamy i zaraz pewnie zasnie.Nie wiem,czy czytalas na marcowkach,ale kupilam taka poduszke w ksztacie luku i naprawde goraco polecam

Trochę mam stracha przed tą spiralką...no ale chyba zaryzykuje. Ja chcę tylko na rok, bo po roku planuję drugie dziecko. Monisia a Twój kot nie jest zazdrosny o Julę, zostawiasz ich samych? Nie boisz się?