Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam, tydzień temu zrobiłam test i wyszły długo oczekiwane dwie kreski 🙂 za tydzień idziemy do gin,zeby potwierdzić to o czym właściwie jestesmy już przekonani 🙂 Wg internetowych kalkulatorów termin mam na 02 marca 2012 r. Z niecierpliwością czekam na kolejne marcowe Mamy 🙂 pozdrawiam

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O kurczę to już marzec 2012 się pojawił. Dopiero co my marcówki 2011r. zaczynałyśmy, a tu już czteromiesięczne bobaski mamy. Dziewczyny życzę powodzenia, dbajcie o siebie i Wasze jeszcze fasolki, zobaczycie zleci szybko ten piękny okres ciąży.

• Mamusia
chloe napisał(a):
igiii napisał(a):
dołączam do Ciebie monikitta1 !! 😎

witaj igiii 🙂
napisz na kiedy masz termin i ktory to tydzien 🙂

w pn dopiero idę po "wyrok" 😉 na nastepne kilka m-cy, ale wg moich obliczen to koniec 6tygodnia wiec termin to poczatek marca 🙂 ale tak naprawdę dowiem się wszyskiego w pn... 🙂 i wtedy napiszę. a Ty chloe? też marcóweczka?

noo i już widzę marcóweczki 2012 🤪 🤪 dopiero co my zaczynalyśmy tutaj pisać, a już mamy bobaski czteromiesięczne! 🙂
powodzenia Dziewczyny, dbajcie o siebie i swoje kruszynki!;*

• Mamusia
Ja już byłam u lekarza w czwartym tyg. i wtedy było wszystko ok:P Pod koniec lipca idę na kolejne badanie - to będzie jakiś 8 tydzień i mam ogromną nadzieję że usłyszę bicie serduszka:P To moje drugie dziecko, z pierwszym nie miałam żadnych problemów, więc mam ogromną nadzieję że teraz też będzie wszystko OK!!! Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek:P. AAA i jeszcze jedno - może to komuś pomoże - jakiś miesiąc temu pojawiły mi się 3 kurzajki na palcu (nigdy nie miałam). Byłam u dermatologa i kazał mi smarować je Duofilmem (więc można stosować w ciąży)

• Mamusia
hej dziewczyny, ja moze niedługo tez do Was dołączę, czekam teraz jeszcze na dzien kiedy bedę mogła zrobić test. wydaje mi się ze mam już rózne objawy i nie czuje sie nigdy tak jak teraz w tym czasie cyklu. Bedzie cos wiadomo pewnie ok 20 lipca. wg kalkulatorów jeszcze na koncówke marca bym sie załapała 🙂 hehe
a Ty enya81 w jakim wieku masz starsze dzieciątko?? ja juz teze mam jedną córcię, moze mamy dzieci w podobnym wieku 🙂

• Mamusia
mulant napisał(a):
😁
witam właśnie się dowiedziałam że spodziewam się dziecka termin porodu to 13marca 2012 🙂
pozdrawiam

Ja tez miałam termin na 13 marca, a urodziłam 11 🙂 Kurcze równo rok temu byłam dokładnie w tym tygodniu i dniu co Ty... aż się ciepło na sercu robi jak ciążę wspominam... cieszcie się nią, bo jeszcze zatęsknicie:P heheh
Ja juz chce drugie bobo, ale mój A. nie chce jeszcze:P hehe no cóż... za rok może 🙂