Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona- cos tak jak wczoraj ale znacznie delikatniej, nie potrafie tego okreslic.... tak jak to mowia ze takie motyliki w brzuchu. Jakby byl jakis we mnie i od srodka delikatnie uderzal skrzydelkami. Przyjene uczucie ale dziwne. Teraz juz nic nie czuje... poczekam co z jutrem bedzie. No i jak po wizycie.

Witam wszystkie marcówki! Dołączę się do Waszego grona - ja mam termin na 3-ego 🙂 Nadrabiać wszystkich wcześniejszych postów raczej nie będę, bo ilość stron stanowczo przerasta moje możliwości, ale od teraz postaram się być na bieżąco. Zbieram się do pracy, miłego dnia życzę wszystkim 🙂

• Mamusia
Witamy leliva 🙂 Jak samopoczucie ?
Love ja też miałam jakby motylki wczoraj, ale nie mam pojęcia co to było 😜
Obdarzona nie martw się zanim się obejrzysz będziesz narzekać na kopanie w brzuchu, więc może nie śpieszmy się aż tak do tego 😁

• Mamusia
No to ja już po wizycie 🙂
Dzisiaj też miałam to uczucie i zapytałam learza... Tylko ze taka sytacja ze ja malo po wlosu a on troche wiecej niz ja po wlsku- po ang. Ale mysle ze se dogadalismy.
Tak wiec dr twierdzi ze moziwe ze ruchy bo juz czas na to... troche wczesie ale jak na blizniaki to ok.
o i foteczki zaaczam w watku ze zdjeciami.. brzuszek i usg 🙂 hehe..

witam nową ciezarowke

Ggulek - na samopoczucie od początku nie mogę narzekać, żadnych mdłości, wymiotów, jedynie co, to od kawy mnie odrzucało, ale i to minęło 🙂 Apetyt mi się zwiększył, ale waga póki co stoi cały czas w miejscu, jeszcze nic nie przybrałam.
Motylków w brzuchu to Wam zazdroszczę, ja jeszcze nic takiego nie mam. Może troszkę wieczorem, jak już położę się spać, ale jest to tak delikatne, że w sumie to się bardziej domyślam tych ruchów niż je faktycznie czuję. W ciągu dnia jestem dość zabiegana i trudno mi na to zwrócić uwagę.

• Mamusia
Love, zaraz zobaczę 😁 ale takto wszystko dobrze?? przynajmniej jesteś spokojna 🙂
Ggulek, to tak samo jak ja 😁 też od tygodnia czuję,że jestem w ciązy 😜 w końcu jesteśmy w tym samym tyg i mamy ten sam termin 😎
Levila, a w ktorym Ty jesteś tygodniu? tak dokładnie? a brzuszek Ci rośnie?

• Mamusia
No widzisz, u Ciebie wspołlokator wychodzi a u mnie nikt. Najgorsze jest to,że moja mama pali co poł godziny i moja siorka też, moj tata też, brat też. Moj M to pali bo pali.
Ja przed ciążą też paliłam 5 lat,i nie umiałam rzucić, choć nie paliłam dużo zwłaszcza przez ostatnie 1,5 roku bo fajki drogie, to tak z 10 dziennie, nie więcej. Jak się dowiedziałam o ciąży od razu przestałam, ale po kilku dniach zapaliłam poł, i na drugi dzień też drugie poł fajki i tak każdego dnia przez jakieś 3 tygodnie. Aż w końcu stwierdziłam, że po cholerę pale po poł dziennie, że mogę troszkę bardziej popracować nad sobą i ograniczyć się do zera:P i rzuuciłam i tak od miesiąca nie miałam fajki w ustach na szczęście, ale ciągnie:P
A Ty dużo paliłaś? ciągnie Cie?