Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Sztunia GRATULACJE!! Ale duża żabka 🙂) wszystkiego co najlepsze dla Was dziewczyny 😘 kurde no to się zaczęło na dobre 🙂
Pierwsza marcóweczka 🙂 ajjjj ryczę jak głupia 🙂 🙂 Sztunia miała ten sam termin co ja 🙂
Mulant rozwolnienie często bywa oznaką porodu 🙂 🙂
Ciekawe co z Ewcią 🙂

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
fikumiku napisał(a):
Hihi superancko 😁 sypiemy sie normalnie w tempie blyskawicznym! 😁 w polowoe marca nie bedzie juz marcowek, nawet Lady sie termin przyspiesza i zobaczymy co z Kika 🙂

No, chyba ze zostanie jedna Obdarzona z Fifolem i brzuchem jak pila do pilatesa :P 😉

Gratulejszyn Sztuniaaaaaaa! 😁

Jeszcze troche nas jest.Lepiej niech kazda rodzi przed albo w terminie.Przeterminowanie to jest cholerstwo.Widzialam babki jak sie meczyly na patologii.

Fiku jeszcze troche i wypisy beda.Jejku jak fajnie Ty juz masz za soba.A mnie to jeszcze czeka.Bylam wczoraj w szpitalu po wyniki n aHbs,bo mi zabrali ostatnio i nie wpisali do karty ciazy.
Ty mialam brany wymaz na Gbs?Jestem ciekawa jak to jest przy cc.Czy dziecko sie moze zarazic,bo ja mam te cholerstwo i to wynik jest napisany obfity 😠

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
Sztunia GRATULACJE!! Ale duża żabka 🙂) wszystkiego co najlepsze dla Was dziewczyny 😘 kurde no to się zaczęło na dobre 🙂
Pierwsza marcóweczka 🙂 ajjjj ryczę jak głupia 🙂 🙂 Sztunia miała ten sam termin co ja 🙂
Mulant rozwolnienie często bywa oznaką porodu 🙂 🙂
Ciekawe co z Ewcią 🙂

Z Ewci@ rano pisalam to byla cisza u niej 🙂

• Mamusia
Jaaa ale Pola rzeczywiście duża i dłuuuga przedewszystkim jak na ten tydzień 🙂 masakra, ale fajnie 😁
Najważniejsze, że wszystko ok z Polą, ale dlaczego uśpili Sztunię? do czyszczenia ją uśpili? czyszczenia łożyska?

Hahaha mam nadzieję, że nie zostanę tu jedyna bo się pochlastam. Jeszcze Lady z Kiką mnie przegonią, niiiee ja tak nie chce 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Jaaa ale Pola rzeczywiście duża i dłuuuga przedewszystkim jak na ten tydzień 🙂 masakra, ale fajnie 😁
Najważniejsze, że wszystko ok z Polą, ale dlaczego uśpili Sztunię? do czyszczenia ją uśpili? czyszczenia łożyska?

Hahaha mam nadzieję, że nie zostanę tu jedyna bo się pochlastam. Jeszcze Lady z Kiką mnie przegonią, niiiee ja tak nie chce 😁

mozliwe,ze jej lozysko zostalo.....lepiej jak cie uspia niz na zywca.Takie moje zdanie.

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
ggulekk napisał(a):
Sztunia, ale z Poli duża dziewczynka jak na ten tydzień 🙂 Super, że wszystko w porządku 😘
Obdarzona Twój nie chce, a u nas mi się nie chce 😁 Kurde, zaczynają się telefony czy rodzę 😠

gadaj,ze juz po 🤪 🤪

hehehe chyba niedługo zacznę, niech się jarają a co 😜

• Mamusia
Kurde a tych aktywnych to zostało się tak:
Izunia ( ale Ty już znasz swoj los)
Lady
Astra(odstawi lada chwila fenoterol i sobie pojdzie)
Kika
Kasia
Ggulek
Nefre( ale może już urodziła, albo zaraz urodzi)
Ja 🤪
Nightmare
no ja pierdziele to jest dużo? posypią się zaraz szybko.
Może o kimś zapomniałam>?

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
ggulekk napisał(a):
Sztunia, ale z Poli duża dziewczynka jak na ten tydzień 🙂 Super, że wszystko w porządku 😘
Obdarzona Twój nie chce, a u nas mi się nie chce 😁 Kurde, zaczynają się telefony czy rodzę 😠

gadaj,ze juz po 🤪 🤪

hehehe chyba niedługo zacznę, niech się jarają a co 😜

mni esamo gadanie meza denerwuje jak mam skurcz,albo mokre majtasy....to ten zaraz gada jedziemy?Wczoraj gotuje obiad.....nagle mnie zlapal skurcz,a on do mnie wylacz piec i jedziemy.A ja z tego bolu tak zrobilam,a ten sie smial na calego 🤪 🤪Pozniej go opierdzielilam,zeby sobie jaj nie robil.

• Mamusia
Izunia, ale to jak łożysko zostanie w sensie tak przylepi się tam i nie będzie umiała go urodzić? to w tedy się usypia ? bo przecież łożysko się rodzi zaraz po dziecku albo szczęśliwcy rodzą łożyską wraz z dzieckiem za jednym zamachem. Nie?
Kurde to nieźle:/

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Wow co za informacje 🙂

SZTUNIA GRATULACJE !!! ale szybko poszło 🤪

Fikumiku super, że wychodzicie do domku 🙂
Obdarzona ja Ci przewiduję taki poród jaki opisywała Lady 😜
coś jeszcze miałam napisać ale z wrażenia zapomniałam ☺️

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Kurde a tych aktywnych to zostało się tak:
Izunia ( ale Ty już znasz swoj los)
Lady
Astra(odstawi lada chwila fenoterol i sobie pojdzie)
Kika
Kasia
Ggulek
Nefre( ale może już urodziła, albo zaraz urodzi)
Ja 🤪
Nightmare
no ja pierdziele to jest dużo? posypią się zaraz szybko.
Może o kimś zapomniałam>?

jeszcze Mulancik 😉

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia, ale to jak łożysko zostanie w sensie tak przylepi się tam i nie będzie umiała go urodzić? to w tedy się usypia ? bo przecież łożysko się rodzi zaraz po dziecku albo szczęśliwcy rodzą łożyską wraz z dzieckiem za jednym zamachem. Nie?
Kurde to nieźle:/

czasami moze sie rozwalic i cos tam zostanie.Wiem,ze u mnie gadala polozna lozysko cale i ladne 🙂Wiesz co to jest na zasadzie chyba jak jest skrobanka to tez usypiaja jak czyszcza.Czy jak po krwotoku podczas okresu.Tak mi sie wydaje.

Obojetnie w jakiej kolejnoscie bedziemy rodzic byle w marcu 🤪

• Mamusia
Moze Jej sie przykleilo tak tez bywa, moja mama jak rodzila mnie i siostre to tak miala, przy mnie prawie zeszla z tego swiata. Musza wtedy zrobic skrobanke i to boli. Ale nie jest uwarunkowana genetycznie taka tendencja.

Izu ja wyniku nie mialam bo dopiero 6 marca bedzie :P i mowili ze profilaktycznie jak bede rodzic mi dadza ten antybiotyk czy co. Ale z ta cesarka tak wyszlo i szczerze mowiac nie wiem :o

• Mamusia
Hahaha o tej Love nawet się uśmiałam hehe, ta to pewnie dawno tuli bliźniaki swe 😁 😁 😁

Izunia, ahha już czaję. Czytałam ostatnio na necie o laskach co im się łożysko odkleiło to była taka jedna co w 20-tym ktorymś tyg jej się łożysko na strzępy rozszarpało i skończyło się to tragicznie bo dzidzia była za mała by ją nawet ratować.

• Mamusia
fikumiku napisał(a):
Moze Jej sie przykleilo tak tez bywa, moja mama jak rodzila mnie i siostre to tak miala, przy mnie prawie zeszla z tego swiata. Musza wtedy zrobic skrobanke i to boli. Ale nie jest uwarunkowana genetycznie taka tendencja.

Izu ja wyniku nie mialam bo dopiero 6 marca bedzie :P i mowili ze profilaktycznie jak bede rodzic mi dadza ten antybiotyk czy co. Ale z ta cesarka tak wyszlo i szczerze mowiac nie wiem :o

Aha.Musze sie w szpitalu dowiedziec.