Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Astra napisał(a):
I co tam? 🙂

Kasia, rodzisz? Meti? Kika?
😎

Pojadlam, odbębniłam z synem spacer i nas wywiało za wszystkie czasy, co mam za fryz 🤪 nie wnikam...ale chociaż jestem świezo podcięta i ufarbowana, bo wczoraj sobie zrobiłam relaks u fryzjera 😉
Kupiłam malinowe delicje od milki i są pyyyszne 😜

Ja nie rodzę 😜 😠 a ja jem białą princessę kokosową i snickersa 🙂 a zaraz sobie podgrzeję brokułową i zjem pomarańcza 🙂

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja muszę juz rodzić, bo mój mężuś od niedzieli ma 2 tygodnie urlopu, więc pasi 😉
aaaaaaa! zaraz sobie disco urządzę w domu to może mi to rozwarcie nieco drgnie hehe 🤨 🙃 😁

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ja muszę juz rodzić, bo mój mężuś od niedzieli ma 2 tygodnie urlopu, więc pasi 😉
aaaaaaa! zaraz sobie disco urządzę w domu to może mi to rozwarcie nieco drgnie hehe 🤨 🙃 😁

Hahaha ja wczoraj tańcowałam troszkę 🙂 ale dzisiaj chyba też troszkę potupię nóżką przed lustrem 😎 🤪

Ta 😁 ja ledwie łażę, bo z bólu nogami nie mogę przebierać i rozjechana jestem jak burdel-mama, gdzie mi do tańca 😁 ja naet tupnąc porządnie nie mogę haha 🤪

Lady, to fajowo 😉
Podtucz Calineczkę.

• Mamusia
Hej dziewuchy!
Ja mam jutro z rańca wizyte u gin (miałam nadzieję, że nie dotrwam) także zobaczymy co tam.
Kasia, a ja dobrze czytam? Skurcze co 8 minut? Ty tak nie bagatelizuj, bo jeszcze trochę i własny poród przegapisz... 🤪
Dzięki Bóg juz dawno doszlismy do wniosku, że więcej bachorków nie chcemy. Dwójka wystarczy, mój mężu w końcu będzie upragninym 100% tatusiem (Filipka biologicznym nie jest), będzie w domu parka i wszystko jak trza. Mi się już nie chce 😠

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ta 😁 ja ledwie łażę, bo z bólu nogami nie mogę przebierać i rozjechana jestem jak burdel-mama, gdzie mi do tańca 😁 ja naet tupnąc porządnie nie mogę haha 🤪

Lady, to fajowo 😉
Podtucz Calineczkę.

Skąd ja to znam... Asterka, możemy sobie wyobrazic, że tańcujemy, To też pomaga??? 😁

• Mamusia
meti84 napisał(a):
Hej dziewuchy!
Ja mam jutro z rańca wizyte u gin (miałam nadzieję, że nie dotrwam) także zobaczymy co tam.
Kasia, a ja dobrze czytam? Skurcze co 8 minut? Ty tak nie bagatelizuj, bo jeszcze trochę i własny poród przegapisz... 🤪
Dzięki Bóg juz dawno doszlismy do wniosku, że więcej bachorków nie chcemy. Dwójka wystarczy, mój mężu w końcu będzie upragninym 100% tatusiem (Filipka biologicznym nie jest), będzie w domu parka i wszystko jak trza. Mi się już nie chce 😠

Ta, ale zrobiłam kupsko i są teraz rzadziej, teraz tylko brzuch mi twardnieje, ale to chyba nie jest oznaka porodu 🙂

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
meti84 napisał(a):
Hej dziewuchy!

Chyba raczej nie, bo ja mam non stop twardy brzuchol od przedwczoraj i jeszcze nie urodziłam 🤨
Kupsko zrobiłaś, ale ci dobrze, ja robie 3 razy na dzień i tak cały czas mi się chce... A jak sikam to mam wrazenie, ze z pełnym pęcherzem z kibla wychodze...
Ta, ale zrobiłam kupsko i są teraz rzadziej, teraz tylko brzuch mi twardnieje, ale to chyba nie jest oznaka porodu 🙂

Kasia, ja też tak mam,ze już myślę, że skurczę i nagle kupsko, i przechodzi 😁

meti...ja też juz wiecej dzieciorów nie chcę, ale sądzę,ze pewnie jeszcze mi się kiedys zachce 😎 młoda jestem, z B wpadziocha była, W jest upragniona, zaplanowana i zrobiona tak, jak chcielismy, a co zycie jeszcze przyniesie - nie wiem. 😉

• Mamusia
Co przyniesie to nie wiadomo, przecież się nie wysterylizuje 🤪
Ale póki co mam zamiar w moje 40-te urodziny świętować wolność od pieluch, będę wtedy bawić się w psyhologa (wiecie, chłopcy i te sprawy:cheer 🙂
Tylko, że plany maja to do siebie, że lubią nam płatac figle... 😜
Moje motto zyciowe: Nigdy nie mów nigdy!
Ale i tak nie chcę więcej dzieci, póki co 😁

• Mamusia
Astra napisał(a):
Mój syn śpi 😮 Kiedy on spał po południu? Dżizasku, ale fajne 🤪 idę na allegro na zakupy 😜

Ty chyba zartujesz? Mój Fifi to od drugiego roku życia nie wie co to popołudniowa drzemka. I w nocy też szybko do spania się nie garnie, ale to chyba po mnie, bo ja taki nocny marek jestem 😜

My mamy ustalony rytm dnia odkąd się urodził, chociaż teraz ciężko z czynnościami w ciągu dnia, bo wiadomo - duży facet, nie śpi w dzień też od ponad 2 roku życia jakoś, ale codziennie koło 18:00 jest kolejno: kąpiel, kolacja, mycie zębów, bajka i maszeruje do łóżka, ktoś z nas mu czyta, albo jak chce to sam sobie jakąś książeczkę przegląda, buziak i śpiuchna 🙂 dzisiaj wstaliśmy koło 4:00, wybiegał się, najadł, potem spacer i teraz zasnął, sama jestem w szoku hehe 😁

A list pisała obdarzona chyba. Ja już listy, alfabet Morse'a wystukuję, śpiewam jej, wszyscy mówią "wyłaź", a księżna ma nas w dupie 😁

• Mamusia
Astra napisał(a):
My mamy ustalony rytm dnia odkąd się urodził, chociaż teraz ciężko z czynnościami w ciągu dnia, bo wiadomo - duży facet, nie śpi w dzień też od ponad 2 roku życia jakoś, ale codziennie koło 18:00 jest kolejno: kąpiel, kolacja, mycie zębów, bajka i maszeruje do łóżka, ktoś z nas mu czyta, albo jak chce to sam sobie jakąś książeczkę przegląda, buziak i śpiuchna 🙂 dzisiaj wstaliśmy koło 4:00, wybiegał się, najadł, potem spacer i teraz zasnął, sama jestem w szoku hehe 😁

A list pisała obdarzona chyba. Ja już listy, alfabet Morse'a wystukuję, śpiewam jej, wszyscy mówią "wyłaź", a księżna ma nas w dupie 😁

Hahaha uparte te nasze baranki malutkie 🙂 🙂 jak urodzę 1 kwietnia w prima aprillis i na dodatek w niedzielę to chyba się pochlastam 🙂

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
Dziewczyny weźmie was w najmniej spodziewanym momencie, więc spokojnie 🙂 Zazdroszczę wam, że możecie sobie jeszcze ciuciu podjeść, więc korzystajcie jeszcze i cieszcie się tym stanem! 😜

Oooo, ja to korzystam. Ciacha, snickers 2x dziennie, bagietka z masłem czosnkowym itp, itd. A dzisiaj to chyba męża po kebaba z frytasami na kolację wyślę, bo potem to już dupa będzie... 🤨 Kurde u nas w tej małej mieścinie jedna buda z kebabem, a lepszego w zyciu nie jadłam. W dodatku nasz Turek bardzo sympatyczny gosciu i zasze dostaje podwójny sosik, mniam 🙃