Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Oj co prawda to prawda, ale muszę Wam powiedzieć że w moim mieście bardzo kulturalni są kierowcy z MPK 🙂
Dziś za późno wyszłam z domu- nie wzięłam pod uwagę swoich już znacznych gabarytów pod postacią brzuszka i tego że znacznie wolniej się poruszam. Idę PACZE a tu mój autobus podjeżdża więc przyspieszam kroku, próbuję podbiec z marnym skutkiem bo wygląda to raczej jak trucht świński, więc idę szybkim krokiem, a kierowca co- widzi ze się toczę i próbuję z marnym skutkiem przyspieszenia nabrać- zamyka tylne drzwi zostawia tylko te od wejścia do kierowcy i podjeżdża wolniutko bliżej mnie. Wsiadam i mówię dziękuję na co kierowca "ciężarna biegać nie powinna" 🙂

Jupiii jutro zobaczę moją Kruszynkę 😁 😁 😁

Dobranoc 🙂

😁 😁 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wszystkie brzuszki 🙂
Aniu jak się dziś czujesz? mam nadz że lepiej. podejrzewam że te wszystkie objawy to ze stresu..niestety 😞 mam też nadz że mężo weźmie sobie do serca waszą rozmowę i na prawdę się zmieni.

co do ustępowania miejsca to fajnie Wiola że u was tak dbają o ciężarne. u nas właśnie tak jak Tysia pisze prędzej starsze pokolenie ci ustąpi niż te młode dzikusy 😁 przykre to ale takie te dzieciaki teraz są.....

• Mamusia
Hello mamcie 🙂

Ania jak dzisiaj samopoczucie?
Nenia nie moge z ciebie.. trucht świński 😁 😁 😁 a Pan jaki miły, brawo dla niego 🙂
u nas to też bez wniku, czy w ciąży, czy nie, każdy robi swoje i w dupie ma.

Ide coś zjem, bo dopiero wstałam i mnie ssie 🙂
pogoda u nas cudna 🙂

• Mamusia
dzien dobry 🙂mnie tez trucht świński powalił 😁 😁 ja tez dopiero wstałam i nie wiem co mam zjesc sniło mi sie dziś ze ukradli mi auto i tak strasznie plakalam bo nie mialam AC poszlam na policje i jakos go znalezli 🙂
Ania daj znać jak tam u Ciebie....

• Mamusia
hej 🙂 dzięki za troskę dziewczyny 🙂
dzisiaj czuję się dużo lepiej niż wczoraj,nawet zaraz rano zjadłam śniadanie bo wczoraj nic nie jadłam prawie,więc rano mnie ssało jak prawie nigdy 😁
no poza jednym epizodem spałam dobrze,mianowicie obudziłam się bo śniło mi się,że Klaudia się przewróciła i zaczęła płakać i w tym samym momencie do pokoju mi wpadła ciotka z mordą i uwierzcie mi,jak się zerwałam w nocy i obudziłam to normalnie siedziałam na łóżku 😮 jakieś paranoje normalnie 😮
Klaudii ząb wygląda coraz gorzej i jeszcze się nie wyrżnął 😞 ale napewno już bliżej niż dalej 🙂 dobrze,że dzisiaj tak nie płacze,bo wczoraj to była jazda non stop az się kulała po ziemi i wyła 🥴

• Mamusia
😁 😁 Nenia ale masz porównania 😁 😁 zdarzają się na tym świecie kulturalni ludzie 🙂 Wiola fajnie że u Ciebie to jest na porządku dziennym 🙂 midorada i tak wolę męża nadopiekuńczego niż z totalną olewką 😜 wolę się czasem wkurzyć z nadmiaru niż ciągle z braku 😁

• Mamusia
Aniu będzie dobrze 😉 tak trzeba myśleć bo się zwariuje...
Wiola jak dziś mała? dalej gorączka?

hehe niektóre dopiero śniadanka a ja już siedzę na przerwie kawowo słodyczowej 🙂 skończyłam prasowanie 🤪 🤪 to czego nie cierpię robić. przebrałam pościel i teraz chwilka relaxu 🙂

mam pytanko, czy będziecie się zaopatrywać w laktatory? ja przy pierwszym miałam od koleżanki no i teraz sama nie wiem czy kupować bo to w sumie wydatek.

• Mamusia
Witajcie 😘

ja niedawno wstałam ale za to się wyspałam 😁 😁 na obiad dzisiaj gulasz więc tylko potem wstawie ziemniaki i wsio 😁

Aniu mojej siostrzenicy też chyba trójka wychodzi bo ma tak sine dziąsło do góry ,że aż się przeraziłam jak siora mi to pokazała ile te dzieciaczki muszą nacierpieć 😞

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Aniu będzie dobrze 😉 tak trzeba myśleć bo się zwariuje...
Wiola jak dziś mała? dalej gorączka?

hehe niektóre dopiero śniadanka a ja już siedzę na przerwie kawowo słodyczowej 🙂 skończyłam prasowanie 🤪 🤪 to czego nie cierpię robić. przebrałam pościel i teraz chwilka relaxu 🙂

mam pytanko, czy będziecie się zaopatrywać w laktatory? ja przy pierwszym miałam od koleżanki no i teraz sama nie wiem czy kupować bo to w sumie wydatek.

Ja zobaczę jak z pokarmem u mnie będzie, moja mama mnie nie karmiła, bo go w ogóle nie miała.. ale wierze,. że ze mną będzie inaczej. Mam kumpelkę co użyła swojego aż 3 razy i powiedziała, że trzyma dla mnie jakbym potrzebowała.
generalnie laktator to fajna sprawa uważam 🙂

Ja jutro podejmę drugą próbę glukozy 🙂
Na śniadanko zjadłam jogurcik z chlebuszkiem i 4 ogromne truskawyy 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ja już po śniadanku, mała szaleje 🙂
Ciężko będzie miała Pani doktor by ją zmierzyć, chyba że się uspokoi 🙂
Zbieram się do lekarza 🙂
Aniu wszystkiemu winien stres, jesteś dla tych babsztyli za grzeczna i one to wykorzystują 🙂
Idę, dziś wcześniej wychodzę by zdążyć 🙂

• Mamusia
no właśnie wiem że laktator to fajna sprawa ale masz Maju rację zobaczę jak będzie z pokarmem choć jak patrze na moje mleczarnie to chyba braków nie będzie 🤪 🤪 🤪

Nenia daj znać po wizycie, fajnie że zobaczysz bobaska przed świętami, ja idę po świętach 10.04 i nie mogę się już doczekać 😉

• Mamusia
Kocik u mnie z laktatorem było tak,że jego zakup odłożyłam na później,tzn. po porodzie,kiedy okazało się,że mam nawał pokarmu,którego mała nie nadążała spijać a piersi bolały to wtedy pojechaliśmy z mężem i kupiliśmy najzwyczajniejszy w świecie 🙂 gdyby nie było nawału pokarmu to nie byłby mi potrzebny,bo nie musiałam odciągać mleka,mała zawsze była ze mną przy cycu,więc u mnie powodem zakupu był tylko nadmiar mleka 😉 polecam kupić po porodzie,bo jak kupicie teraz,a się okaże niepotrzebny to tylko kasa w błoto 🥴