- Mamusia
Moja mała córeczka również jest już z nami! Mianowicie urodziła się w czwartek 19 lipca w 37 tyg i piątym dniu, oczywiście zaskoczyła nas, że to już. 🙂 Waga 2600 Długość 51 cm Skala Apgar 10 ! 😁 Około 3 tyg przed porodem dostałam info, że ze względu na ułożenie miednicowe będę miała cesarkę i tak też się stało. Malutka jest zdrowa, grzeczna i uśmiechnięta, daliśmy jej na imię Alicja. Tak więc wszyscy jesteśmy przeszczęśliwi! 🙂 Ze mną również wszystko świetnie, rana goi się rewelacyjnie, już prawie nie ma śladu. 🙂 Opiekę w szpitalu również oceniam na szóstkę, tak więc lepiej być nie mogło. 🙂
Przepraszam, że dopiero teraz Was informuję, ale od 2 tyg. nie korzystałam z komputera ani telefonu, szczerze brak mi czasu i ochoty. 😉 Jedynie moja najbliższa rodzina wie, że już po wszystkim, no i teraz wy. 🙂
Pozdrawiam i Wam również życzę powodzenia! 🙂
Rekomendowane odpowiedzi
agadka
Już do niej napisałam, dam znać jak odpisze.
Monia trzymamy kciuki:woohoo
no to super czarnyloczek niech wie ze my sie tu martwimy 🙂
ciekawe jak magdad juz pewnie w domu...
swoja droga jestem ciekawa ile z nas po porodzie bedzie regularnie zagladac i w ogole fajnie by bylo gdybysmy sobie pisaly jak tam nasze maluchy i pewnie bedziemy mialy 1000pytan 😁 zawsze dobrze miec kontakt z mamuskami dzidziuskow z tego samego okresu 🙂 naszych letnich bobaskow 2012