Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzieki dziewuszki!!! 😘
Mi cycki podrosly, miseczka w gore, c pasuje najlepiej, ale pewno wcisne sie w b jakby bylo trzeba, ale nie tak jak Agadka, hehe.
Zaraz sie zbieramy na wieczorny spacerek, moj Luke kosi trawe i slychac, jakby nam kosiarka miala ducha wyzionac...matuchno, juz mam dosc tych glupich wydatkow... 😠
Brzucho jakis taki obolaly sie zrobil, ale tyle naciskania dzisiaj, ze to pewno po tym...

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Magdaluke gratuluje syneczka- super parke bedziecie mieli 😉
Ja na chwilke wpadlam zeby poczytac nowinki u was, juz tez bez forum zyc nie moge eheh co wy w sobie macie dziewczynki 😜
Magda mnie tez brzuch okropnie bolal po usg bo tez niezle naciskala mi, wiec to chyba normalne.
Agadka mebelki extra 🙂
Superbabeczko wez mnie nie strasz ze te sukienki z allegro sa do bani 😮 ja zamowilam ta co ci sie podobala co mialas turkusowa chyba zamawiac i czeka na mnie w Polsce- mam nadzieje ze nie bede w niej spala ehehh

• Mamusia
Co do cycuszkow to smiac mi sie chce bo u mnie tez niezle sie zrobily miseczka C juz za mala 😮 i jakies takie sie zrobily typowo matki polki karmiacej eheh
Wogole niekiedy jak stane przed lustrem i popatrze na siebie to nie dowierzam ze to moje cialo takie inne- ale super widok 😜 nie ma to jak kobieta ciezarna 😉
Musze sie napatrzec bo juz wiecej ciaz nie planujemy eheh

• Mamusia
Hej dziewczyny 😉
Ja juz spac nie moge ... No i co jak nie moge spAc?? Czytam forum brzuszka hehe tez sie juz uzaleznilam 😉

Magdaluke - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, duzo zdrowia dla Ciebie i calej rodzinki poza tym spelnienia marzen 😉
A co do imienie Lilianna to mnie sie bardzo podoba to imie , ale moj Tomek troszke kreci nosem. W sumie to dopoki sie nie dowiedzialam ze bedzie dziewczynka obstawialam , ze bedzie Wiktor ( baaardzo podoba mi sie to imie) a Tomek caly czas twierdzil, ze nosze laske i bedzie Lena 😉)) takie mielismy zalozenie, ze jak chlopak to ja wybieram imie a jak dziewczynka to on 😉 ale jak sie juz pokazala laseczka to zaproponowalam Lilianke hehe. Lenka tez jest ladne. Jak sie urodzi to wspolnie razem zdecydujemy, ktore imie bardziej bedzie pasowalo do naszej coreczki 😉

• Mamusia
DZień dobry

MAgdaluke gratuluje syna 🤪 no i STO LAT

dziewczyny wkleiłam nowa tableke 🙂 tu wam podam linka jeśli któras chce zerknąc 🙂 Agadka dobrze policzyłaś 9 chłopaczków i 8 dziewczynek 🙂
http://i42.tinypic.com/16blcic.jpg

• Mamusia
Magdaluke serdeczne zyczonka z okazji urodzinek duzo zdrowka,szczescia i pociechy z rodzinki no i oczywiscie lekkiego porodu i zdrowego babasa 🙂
Pewnie ciemna noc u ciebie a tutaj tak urodzinowo na forum, mysmy juz zaczely swietowac 🙃
Maiha super tabelka kurcze dziewczyny nastepny krok w tabelce to porod 🤔
Dodi jak ja bym chciala wejsc jeszcze w moje spodnie normalne a tu sie nie da 😞

• Mamusia
Magdaluke wszystkiego najlepszego, pociechy z dzieci i dużo szczęścia. STO LAT!

Moje maleństwo chyba wyczuło mój wczorajszy smutny nastrój i chciało mamusie pocieszyć i jak już leżałam w łóżku położyłam rękę na brzuch to poczułam jak się rozpycha, porusza 🙂 więc od razu mi się humor poprawił. Myślę że już można dodać do tabeli u mnie pierwsze ruchy. Zaraz napisze na wątku z tabelą. 😉
Tabelka jest super!

• Mamusia
maiha napisał(a):
dziewczyny wkleiłam nowa tableke 🙂 tu wam podam linka jeśli któras chce zerknąc 🙂 Agadka dobrze policzyłaś 9 chłopaczków i 8 dziewczynek 🙂
http://i42.tinypic.com/16blcic.jpg

super tabelka

jednak 11 chlopakow i 8 dziewczynek sie zrobilo 🙂

nas zasypalo :O po lecie zrobila sie zimaaaaaaa

• Mamusia
Magdaluke wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen i przede wszystkim samej milosci:* Sto lat! 🙂 🙂 🙂
Gaja super, ze juz czujesz ruchy malenstwa, bo to fajne uczucie 🙂
Tez chcialabym sie zmiescic w stare spodnie, ale ciaza weszlam mi tez na uda i w nic juz nie mieszcze 😜
Maiha tabelka super 🙂

• Mamusia
Witajcie mamuśki 🙂
Magdaluke wszystkiego najlepszego! 100 lat! 😘 I od razu gratuluję synusia 😉 Akinimod gratuluję córeczki a Gaji pierwszych ruchów maleństwa 🙂
Agadka słodkie te mebelki. Nie przejmuj się jak bobo okaże się jednak chłopcem to powinny mu sie podobać bo podobnież róż to tak naprawdę kolor chłopców 😉
Maiha super tabelka. Następny krok to poród - ciekawe czy szybko zleci...
Superbabko aż tak miernie z tymi ciuchami z allegro? Ja i tak chyba spróbuję bo ostatnio byłam na zakupach i tylko spodnie kupiłam bo bluzki, tuniki to takie nieciekawe były, z rozmiarem ciężko a cena z kosmosu - ok. 90 zł za sztukę 😮 A kobieta się żaliła, że tak mało kobiet kupuje te ciążowe ciuchy - przy takich cenach nic dziwnego, tym bardziej że to tylko na kilka miesięcy. Tylko jeszcze sobie "cyckonosz" kupiłam, ale zmiana niewielka - 80B :P
Widzę, że juz niektóre korzystają z przywilejów ciężarnej 😉 W sklepie to raczej ciężko będzie, ale w kościele ostatnio kobieta chyba zauważyła żem brzuszata bo jeszcze swoją córkę tryknęła żeby mnie przepuściły w kolejce do komunii 😉
A ja dzisiaj miałam w nocy stresa. Tak mnie brzuch bolał, że mnie ten ból obudził, poszłam do toalety to trochę mniej mnie bolał, teraz głównie w okolicy jajnika. Chyba znowu mało miejsca się zrobiło i się brzuchol rozciąga. Ale co mi stracha napędziło w nocy - jeszcze takiego bólu nie miałam. A teraz siedzę smutna bo z mężem mieliśmy sobie do świąt posiedzieć u rodziców a tu nagle wyszło, że musi iść do pracy i to włącznie z sobotą 😞 A po świętach też zaraz do pracy i na cały dzień 😞 No ale co zrobić, jak to mówi trzeba zarobić na pampersy. I znowu referat napisałam :P

• Mamusia
Nirmala wspolczuje tez dzis rano chwile grozy przezylam 😞 po 5 bol mnie obudzil i tak mnie strasznie parlo jakby przed okresem i panika sie zaczela bo wmowilam sobie ze dawno ruchow nie czulam! no ale wieczorem czulam potem przeciez noc i spalam to jak mialam czuc a od razu po przebudzeniu bym chciala znow czuc ruchy?! 🙂 ale wiezlam te nospe i przeszlo ufff
Madzia zdorwka szczescia powodzenia i wszystkiego czego sobie zamarzysz!!! a synus Ci chyba najlepszy prezent sprawil 😁
Gaja gratulacje! widzisz jakie masz dzieciatko wspaniale nie chcialo zebys sie denerwowala wiecej to sie ujawnilo 🙂
Mauapaulina a jak my nie wiedzielismy jeszcze co bedzie to ostatnio bardzo zastanawialismy sie nad Tomaszem 🙂

• Mamusia
Nirmalko nie badz smutna pomysl ze bedziecie mieli cala niedziele i poniedzialek razem 🙂 niekiedy tak to jest niestety ze trzeba wiecej pracowac 😞
Agadka ja nie umiem uwierzyc ze tutaj taka zima sie zrobila-szok w niedziele chodzilam w bluzeczce na ramiaczkach. W Polsce zreszta chyba to samo jest.
Ja juz spakowana 😉 jeszcze tylko drobiazgi 😉i jutro w droge 🙂 ale sie ciesze.
Dziewczyny z ta choroba lokomocyjna to przekichana sprawa-moja corcia tez ma i nic jej nie pomagalo az pani w aptece polecila mi takie opaski uciskowe na rece-uciskaja miejsca odpowiedzialne za chorobe lokomocyja i wierzycie pomoglo 🙂 teraz za kazdym razem jej biore te opaski jak jedziemy dalej i juz sie nie meczy biedna.

• Mamusia
DZIEKUJE KOCHANE MOJE WSZYSTKIE!!!! Powiedzialam wlasnie mezowi, jakie to ja mam fajne dziewczyny i sie tak milo usmiechnal. Poza tym to wlasnie mi robi sniadanie 🙂 Wstal z cora i w ogole swietnie. Na stole w kuchni czeklal na mnie prezencik i orchidea....ja zawsze chcialam a jakos nigdy sie nie zdecydowalami, teraz mam. Tylko byle nie zabic!
U nas dzis ladnie, no i dobrze bo jedziemy na caly dzien.
Caluje was kochane. I jeszcze- dzis moj maz jak wlaczyl tv to pierwsze co bylo w wiadomosciach, to jakies badania, ze wiek 33 to nowe 21!!!! Jakie szanse, ze akurat o tym beda dzis mowic i akurat dokladnie moj wiek, 33!!! Szok. To chyba jakis znak, no nie dziewczyny???Nagral mi szybko wiec mam, moge sobie codziennie o tym przypominac!!!!!!!!!!
A jak sie obudzilam, to nie moglam uwierzyc, ze bedzie synus, tak mi slodko!!! Parka, jak u Maihy!!!!
😘 😘 😘