Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tusia babo jedna jak Ty spokojnie do tego podchodzisz pamiętaj,. że wpadnę i Ci tyłek zleję. Ja tez ostatnio zaczęłam krwawić i lekarz powiedział, ze nic nie widzi żeby źle się działo a tydzień później poroniłam!

• Mamusia
ograniczenia świetnie od wczoraj nawet grama cukru nie miałam 😁

zamiast gorzkiej herbaty pije wodę 😁 jakoś do słodkiego mnie nie ciągnie za to szpinak bym mogła jeść cały czas nie wprowadziłam diety tylko zrezygnowałam ze słodyczy i czuje się z tym świetnie 😁

• Mamusia
tak, tak Tusia -oszczędzaj się jak najwięcej i na pewno wszystko będzie dobrze...

Emilia powodzenia jutro 🙂 ale Ci zazdroszczę, że już za parę godzin zobaczysz Maluszka - a może Maluszkę 😉)) trzymam kciuki żeby udało Ci się dowiedzieć 🙂

• Mamusia
Dzień dobry brzuchatki....nie spałam całą noc z mamą...kurcze może z godzinke mi się przysnęło...teraz moja kochana mamusia poszła do sklepu po bułeczkę i kefirek mniammm.... 🙂 no i czekamy za telefonem co tam z babcią....o 9 ma być obchód lekarzy mój wujek teraz też pojechał....kurcze boję się najgorszej wiadomości 😞 masakra....oby to źle nie wpłynęło na maleństwo....ale damy radę....kurcze i jak sobie leżałam w nocy poczułam już ruch...ale wiem że już to było na pewno to...potem czekałyśmy z mamą na następny,ale cóż nie było 🙂 kto wie,może tak nerwy działają na maluszka...a w brzuchu przelewa mi się cały czas...masakra już mam dość tych dzwięków 🙂 hihih staram się nie tracić humoru,ale jest ciężko...no a wieczorkiem mój Kochany Bartuś przyjedzie do nas więc będzie na pewno inaczej 🙂 milusiego dzionka Kochane 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny! 🙂
Piękny dzień no i w końcu piątek 😁 rzeczywiście jest tak, ze jak się nie wchodzi na forum jedno popołudnie to stron do czytania jest tyle, ze masakra 🙂 ale dałam radę 🙂 ja wizyte u ginki mam dopiero w kwietniu, najchetniej to co tydzien bym do niej chodzila, zeby wiedziec, czy wszystko ok z maluszkiem 🙂 Emilia czekamy na info od Ciebie 🙂

Edith witamy 🙂
Tuska musimy sie spotkać bo tyle czasu się nie widziałyśmy, że szkoda gadać.
Co do pogody jest cudnie. Ja już po małym spacerku z Zośka 🙂