Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wszystko uzgodnione z moim M 🙂 łóżeczko wybrane, to co Wam przesłałam i pościel też. Ona nazywa się dino i kojarze że któraś pisała że chyba ma lub kupi taką pościel.Albo Natalia z UK albo z Polski 🙂 Łózeczko,pościel,baldachim,prześcieradła,materac,podusia i poszewki do łóżeczka wszystko kupię w jednym sklepie tu u mnie i zaoszczedze na wysyłce 🙂 na allegro sobie wybralam a osobiscie musze podejsc,zobaczyc,dotknąć i zakupic 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
🙂))

Kozinka ja 70kg waze a mierze 165 iwec wiesz 😁

tak wiem...masz idelane ciałko takie,że jak się mąż przytuli to Ci nie powie,że się mu Twoje kości wbijają 🙂 ja u mojego na kolanach nie siądę bo od razu-zejdź bo masz kościstą dupę 😉
a mam tyle co Ty tylko 20kg mniej 😁

• Mamusia
dzień dobry, dzień dobry 🙂 u nas też pięknie i pewnie kolejny dzień popracujemy na świeżym powietrzu, aż przyjemnie... dziś mi się rozwiąże definitywnie sprawa majówki, także trzymajcie dziewczyny kciuki, żebym pustą karteczkę wylosowała 😉 co będzie oznaczać, że cała majówka wolna 😁

PS. znow w nocy mnie ten ból brzucha złapał, znowu po prawej stronie i znowu tak, że nie mogłam nogi wyprostować...

• Mamusia
Bidulki męczą Was te paskudne bóle brzuszków 🤨 mnie jeszcze nic takiego nie spotkało , ale zaczynam się już bać tego mojego łożyska przodującego 😞
Nie chciałabym cesarki , oby się cofneło .
Zawsze coś musi się znalezć .

Zamówiłam sobie tą sukienkę z falbanką z Allegro . Tylko czarną bo jakoś boję się teraz tych jaskrawych kolorów. Brzuszek mam pokaznych rozmiarów i jeszcze kolor , czułabym się jak bąbka 😜
Marzy mi się wizyta w pasmanteri i zakup jakiś błyszczących kamyków i poprzyczepiać na tą falbankę ,żeby trochę razjaśnić 😉

• Mamusia
Dzien dobry 🙂 ja tak wczesnie bo Bartek do pracy juz poszedl...mixi ja mam koralowa sukienke na 27maja na komunie,a potem koniec czerwca Nasz ślub cywilny 🙂 także jak ja będę wygladac hehe...no i mam nadzieje,że juz ją dzis bede miala,bo wczoraj wyslali 🙂

to do pozniej laseczki i de jeszcze spac