Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Widzicie, różnie z tą krzywą cukrową jest widocznie, bo to co ja napisałam to wyczytałam na drzwiach laboratorium gdzie chodzę na badania. Poza tym chyba żadna z nas nie będzie szla na to badanie specjalnie, tylko zrobi się je przy okazji normalnej morfologii bo po co kilka wizyt w analityce 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doti napisał(a):
Widzicie, różnie z tą krzywą cukrową jest widocznie, bo to co ja napisałam to wyczytałam na drzwiach laboratorium gdzie chodzę na badania. Poza tym chyba żadna z nas nie będzie szla na to badanie specjalnie, tylko zrobi się je przy okazji normalnej morfologii bo po co kilka wizyt w analityce 🙂

ja napisałam z doświadczenia 😁

• Mamusia
Witam Was po majowym weekendzie 🙂 piszę u siory bo u nas padł net i dziś dopiero przyjadą naprawić 😞 Wczoraj wróciliśmy z Krakowa,pogoda wymarzona, kilometrów tyle narobiłam ze szok, ale na szczeście żadnych bóli krzyża itp nie miałam,czuje sie jakbym w ciąży nie była 🙂 Pozdrawiam mamusie, czytać nie będe bo nie nadrobie ponad stu stron 🙂 Buziaki

• Mamusia
Ale sie zle czuje... normalnie jakbym kaca miala.. niedobrze mi.. 😞( Ehhh...

A na dodatek co zrobilam, dwa dni temu wylal mi sie tran i wzielam taki recznik kuchenny szybko i to starlam.., no i dzis robilam pranie... i wrzucilam go z ciuhami i co?? Wszystko jebie ryba 😞( Zalamie sie...

• Mamusia
cześć 😉
ja dzis mam taki leniwy dzień. Już mam dość deszczowej pogody, odrobina słońca dodała by mi tyle energii!
Wczoraj byłam na wizycie u położnej i dowiedziałam się, że ok 23-24tydz powinnam mieć już brzuszek który wygląda na ciążowy 😁 zreszta już za tydzień odwiedzam rodziców, i po obiadkach mojej mamy szybko mi urośnie 😁

• Mamusia
Ja dzisiaj jestem strasznie osłabiona... w ogóle ostatnio mam złe samopoczucie... chyba przez tą pogodę 😮
siedzę i robię projekty na jutro na uczelnie... i nie mam kompletnie pomysłów. Jutro i w niedziele cały dzień mam zajęcia na uczelni, chyba oszaleje.
Co do zapachu ryb też mam do niego jakiś wstręt 🤨

• Mamusia
tez mam zle samopoczucie od kilku dni, bardzo szybko sie denerwuje i zaraz placze
jak maz czy ktokolwiek zaczyna temat ktory mi nie pasuje to sie zaraz stresuje denerwuje i lzy mi leca, yh nie wiem sama czemu, moze ta pogoda tez robi swoje, ciagle pada.. dzien w dzien od 3 tygodni

• Mamusia
moj w pracy siedzi, ja w domu odpoczywam, spiaca jestem dzis, jakas nie w humorze tez,
mama dzwonila do mnie w zwiazku z tym ze jej brat sie u mnie zjawia w poniedzialek
juz mi swoje listy zyczen daje co gdzie i po co mam isc i jej kupic-jak zawsze ale jakos jak to sluchalam to az sie zdenerwowalam 🤨 tak wszystko na mnie dziala teraz 😞

• Mamusia
o tak! ja też jestem humorzasta!
nawet jak nie chce krzyczeć na moją drugą połówke, to krzyczę 😞 i mi smutno ale nie mogę się opanować. Płakać też mi się chce strasznie często i z błahych powodów. Najwyraźniej takie są uroki naszego stanu 🤨

• Mamusia
Hormonki kochane szaleją 😮
A my po zakupach,kluchy na parze na szybko zrobiłam i odpoczywam bo za pół godzinki do roboty,ale na szczęście jutro już wolne i Sernikobrownie z musem truskawkowym w planie(zobaczymy jak i czy mi wyjdzie)Ślinka mi już na niego cieknie od dwóch tygodni tylko leń był 😉

• Mamusia
poszlabym sie sama przejsc na spacer bo juz zasypiam w domu ale wcale nie mam ochoty isc samej, wolalabym meza u boku zeby chociaz pospacerowac,
aa ja pieknie w domku juz nie musze robic tych wieczorow uffffff ! nawet nie wiecie jak mi ulzylo jak uslyszalam ze juz koniec robienia wieczorow dla mnie bo za duzo 😁DD

• Mamusia
Ja jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży musiałam zrezygnować z pracy, bo pracowałam fizycznie w hucie szkła... no i lekarz powiedział że albo ciąża albo praca... ponieważ mam problemy z cystą 🤨 2 lata temu miałam operacje i mi ją wycieli ale się niestety odnowiła, i na początku ciąża była zagrożona.
A teraz robię prace graficzne itd na zamówienie, czyli jakieś plakaty... wizytówki itp 😉 więc praktycznie siedzę w domu i dorabiam... a tego powodu się cieszę bo przynajmniej robię coś, co jest związane z moimi studiami 🙂

a teraz uciekam od was bo mąż już czeka 😉 miłego wieczoru!

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Ja pracuję w hotelu na kuchni,robię startety i sprzątam bo wszystkim.
Fajna praca,ciekawe rzeczy się można nauczyć a i zawsze coś podjem 😉

no to fajna praca, Twoja isa rowniez tymbardziej ze w domku i pasuje do Twoich studiow,
ja pracuje w ASDA, sprzatam tylko, nie narzekam na ta prace, ale musze przyznac ze robi sie ciezej z kazdym tygodniem