Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hehehe, i tak najlepiej 🙂 Ja chyba skrecanie lozeczka tez zostawie Darkowi jak bede w szpitalu.. a niech sie chlopina wykaze 🙂
Sierotka nie jest, zeby nie potrafil poscieli zalozyc 😉

Cos tam wynalzlam 🙂 z noclegu.. ale dzis popoludniu w oba miejsca dzownic, bo niby rezerwacja.. a niby to nie wiedza.. 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie ciiiiisza i spokój 🙂 Nie specjalnie chce mi się ruszać z łóżka, więc leżę. Pranie się suszy i pewnie za godzinkę trzeba je będzie zebrać ale jeszcze czas... a żeby to wyprasować to chyba nie doczekam się lepszej chłodniejszej pogody :/

• Mamusia
Sandra, szpinak jest mniam! 😁 Jeszcze jak doprawiony tartym żółtym serkiem i podany z łososiem - palce lizać 😁
Dziewczyny, a co do łóżeczek to nie skręcajcie za późno. Ja moje wietrzę już 3 tydzień przy otwartym oknie i dalej śmierdzi jakbym w domu fabrykę farb miała 😮
A dziś przed chwilą odebrałam od kuriera materacyk!!! Jest suuuuper 🤪 🤪 Gdyby był większy, sama zaczęłabym na nim spać 😁 😁 😁 Nie żałuję wydanych pieniędzy, bo tani nie był a myślę, że Małej będzie się dobrze na nim leżało i spało 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny mam w koncu w telefonie internet naprawilam sobie...nie czytalam was bo za male literki w telefonie. u nas lezymy jeszcze w szpitalu mam nadzieje ze jutro zrobia mi usg i chcialabym wyjsc w czwartek ale czy zrobia niewiem,tu sa takie nudy ze masakra,na pokoju goraco drzwi nie mozna otwierac ah tam:-) dziewczyny tu przychodza z porodowki w 33-35 tyg na powstrzymanie. jestem codziennie podlaczana do ktg narazie jest ok. milego popoludnia

• Mamusia
hej dziewczyny mam w koncu w telefonie internet naprawilam sobie...nie czytalam was bo za male literki w telefonie. u nas lezymy jeszcze w szpitalu mam nadzieje ze jutro zrobia mi usg i chcialabym wyjsc w czwartek ale czy zrobia niewiem,tu sa takie nudy ze masakra,na pokoju goraco drzwi nie mozna otwierac ah tam:-) dziewczyny tu przychodza z porodowki w 33-35 tyg na powstrzymanie. jestem codziennie podlaczana do ktg narazie jest ok. milego popoludnia

• Mamusia
Nata no to super, ze jest ok, oby was wypuscili juz do domku! 🙂

Deira my mamy lozeczko po moim siostrezncu, to raczej nowascia nie bedzie zajeżdżało, ale i tak bede namawiac M., zeby szybciej je zmontowac 🙂
Mi szpinak zupelnie nie wchodzi w ciazy 🤨 zawsze robilam doprawiony czosnkiem, ale teraz nie moge na czosnek patrzec - moze dlatego... U mnie sie wlasnie pieka kawalki piersi z kurczaka w panierce z platkow owsianych i kukurydzianych i fasolka szparagowa na ogniu 🙂 Juz sie nie moge doczekac az to schrupie sobie 😁

• Mamusia
Witam Panie 🙂
Ja też miałam ciężką noc - od ok 23 do 4 rano były burze i tak grzmiało i biły błyskawice, że nie raz mało z łóżka nie spadłam 😮 a jak się skończyły to nie mogłam zasnąć. Udało mi się dopiero ok 6 😞 Masakra jakaś. U nas ostatnio co noc burza a w dzień duszno, że nie ma czym oddychać. 🤔
Natalia to dobrze że wszystko ok. Życzę szybkiego powrotu do domu. Z autobsji wiem jak to jest ciężko wytrzymaćw szpitalu.

• Mamusia
Deira napisał(a):
Sandra, szpinak jest mniam! 😁 Jeszcze jak doprawiony tartym żółtym serkiem i podany z łososiem - palce lizać 😁
Dziewczyny, a co do łóżeczek to nie skręcajcie za późno. Ja moje wietrzę już 3 tydzień przy otwartym oknie i dalej śmierdzi jakbym w domu fabrykę farb miała 😮
A dziś przed chwilą odebrałam od kuriera materacyk!!! Jest suuuuper 🤪 🤪 Gdyby był większy, sama zaczęłabym na nim spać 😁 😁 😁 Nie żałuję wydanych pieniędzy, bo tani nie był a myślę, że Małej będzie się dobrze na nim leżało i spało 🙂

A jaki kupiłaś bo się właśnie zastanawiam jaki wybrać?

• Mamusia
Niom, czytalam niedawno...Ciekawe jak malenstwo sie miewa?

Blee.. nie jest dobry 🙂 Nadal podtrzymuje wizje o szpinaku 😉 hehe 🙂
Ja przed chwila zmiksowalam porzeczki i chyba na wieczor zrobie kaszke manna... niby tez nie lubie, ale cos mi tak smaczek podszedl 🙂

Kurde stresa troche lapie, bo jak bedzie taka burza jak wczoraj, to ja normalnie kupe zrobie w tym namiocie ;// 🙂) A moje siusianie to juz wogole bedzie masakra.. 🙂