Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hehe a propo tej kredy... Kiedy byłam w ciąży z moim Maćkiem też miałam takie smaki ,z tym że wtedy zjadałam jedną kredę ,,na kolację,, jak już mąż spał ,teraz powstrzymuję się żeby tego nie robić 🙂 ale marzy mi się chociaż jeden ,,gryz,, 🙂 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pyskata28 napisał(a):
hehe a propo tej kredy... Kiedy byłam w ciąży z moim Maćkiem też miałam takie smaki ,z tym że wtedy zjadałam jedną kredę ,,na kolację,, jak już mąż spał ,teraz powstrzymuję się żeby tego nie robić 🙂 ale marzy mi się chociaż jeden ,,gryz,, 🙂 🙂

haha, ja jeszcze w swoim życiu kredy nie jadłam 🙂

• Mamusia
My pol dnia w zoo spedzilysmy 🙂
Duchota niesamowita w chacie.. umylam podloge a leci ze mnie jakbym nie wiem co zrobila 🙂)

My obiad skromny, bo bob sie gotuje 🙂 hehe 🙂

10,5 to sie na anemie raczej nie kwalifikuje.. minimalnie obnizone, jesli chodzi o stan ciazy 🙂) To co ja mam powiedziec jak mam 6 😉

Ale czytalam dzis ciekawey artykul w Wyborczej na temat ciezarnych w Polsce 🙂) Ale nie bede sie tu uwywnetrzniac , bo mnie zastrzeicie wszystkie 🙂\
Spoto bylo o wadze, jedzeniu slodyczy 😉 i stosowaniu suplementow witaminowych w okresach letnich, wiec temat na topie 😁

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂 Ja dziś zalatana, wpadam tylko na chwilę się przywitać 🙂 Co do preparatu buraka, to ja też go biorę, z Herbapolu. Nie jest zły, żelazo ładnie podnosi, a nie powoduje zaparć 😜 Lekarz mi zapisał kolejny Tardyferon, ale nie będę go brała, zostanę przy tabletkach z buraka i starczy 🤪

• Mamusia
No i jestem już. Nie wiem jak moja morfologia bo zapomniałam zapytać a gin nie wpisał mi do karty grrr no ale to nic, kazał dalej brać magnez i żelazo,więc będę brać. Poza tym przy badaniu na fotelu aż zapytał czy pierwsze dziecko w terminie rodziłam, bo się szyjka podobno trochę skróciła ale mówi żeby się nie martwić. Poza tym Dzidzia nie dawała sie posłuchać bo była zimne to urządzenie do słuchania tętna i kopała za każdym razem jak gin przykładał :P Następna wizyta za 4 tygodnie bo gin jedzie na urlop teraz. To już będzie 2 sierpnia!!!!!! 🤪

• Mamusia
ja też juz po wizycie 😉
z Milenką wszystko wporządku. 🙂
widziałam małą w 4d ;d śliczna jest i ma ogrooooomne oczyska 😉
lekarz powiedzial ze bedzie raczej malym dzieckiem bo wazy tylko 1200g 🙂 ale co sie dziwić jak ja jestem niska i mąż też ;p

• Mamusia
Ja wróciłam z zakupów z Mamuchą 🙂
Zjadłyśmy kubełek w kfc 😁
Czarne frugo kupione, pączki też 🙂
Mama kupiła sobie Lecha cytrynowego, więc może sobie łyczka lub dwa wezmę od Niej, jeszcze takie zimne prosto z lodówki 😁

• Mamusia
Ja też już obudzona - jakoś nie śpię za dobrze znowu...

nadrobiłam wczoraj trochę wpisów z czasu pobytu w szpitalu i:
Dziękuję bardzo za wsparcie i kciuki.

Natalia widzę, że Ty też biedna masz szpitalne atrakcje - trzymaj się z Majeczką tam!

Doti
wiem, że też masz rozwarcie Kochana, tylko podobno u pierworódki jest dużo gorsze, a przy kolejnych ciążach jest to już bardziej naturalne.

Mixidixi byłam w szpitalu w Policach. Ogólnie wszystko oki. Położne i lekarze mili, więc jeśli można w ogóle tak to nazwać to jestem "zadowolona" z tego pobytu.

Deira witam nową Mamusię na forum 🙂

to na razie tyle z mojego nadrabiania.

• Mamusia
dzien dobry dziewczyny czekam za obchodem mysle ze jutro wyjde,dosc juz mam tej nudy,,,buffy a Ty dlaczego bylas w szpitalu? Bo ja tylko pisze a czytam jakos tylko od wczoraj bo mam w telefonie neta. Majeczka mnie kopie po zebrach,jestesmy ogolnie juz glodne ale zaraz bedzie sniadanko:-) milego dzionka

• Mamusia
Witam. Nocka do dupy, chłodno było ,ale co z tego jak musieliśmy spać na wyjebce w salonie,bo okazało się,że debile ze sklepu dali do nowego łóżka stelaż o 4cm za szeroki i dupa totalna. Na dodatek jeszcze jednej listwy takiej ozdobnej nie dali,która miała być. Boże czy my mamy pecha czy co....O drugiej musiałam wynieść się z salonu i iść do innego pokoju w którym łóżko jest ok,ale znowu nie było tu tak chłodno i przyjemnie. Dzisiaj jak wkroczę do tego sklepu to ich pozabijam frajerów.

• Mamusia
Witam się i ja 🙂
Dziś zasnęłam dopiero o 1 w nocy bo niestety Opener nie dał mi zasnąć. Przy otwartym oknie w sypialni koncert New Order słyszałam prawie tak, jakbym była dwa kroki od sceny 😮 Szkoda, że koncert Bat For Lashes będzie w namiocie a nie na scenie głównej, bo Natashy Khan z chęcią bym posłuchała z łóżka 😁 🤪
Dziś mam dzień biegania i załatwiania, więc pewnie do neta uda mi się usiąść późnym wieczorem. O 17 jadę na usg do Gdańska, Trochę się stresuję, ale mam nadzieję, że wszystko jest ok 🙂

Pestka, ja na Twoim miejscu zażądałabym jakiegoś rabatu jako rekompensatę za te wszystkie nerwy. A w końcu jesteś w ciąży i denerwować Ci się nie wolno 🙂 Zrób im tam awanturę i powiedz, że możesz im zawsze zrobić antyreklamę wśród znajomych 🙂

Buffy, dziękuję za powitanie 🙂

Miłego dnia wszystkim i do przeczytania później 😁 😁 😁