Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Marylu dziwnie się czułam na tej izbie... jakaś taka zagubiona... jednak zielona z tym wszystkim jestem 🤢 do porodu przydałoby sie trochę obyć z tematem 😁 😁 😁 🙃
laski ze skurczami do porodu jakieś takie spokojne... mi zadawali pytania tak szybko, nie wiedziałam, co mówić... aj... dziwnie tak... tak nie na miejscu się czułam...

jeszcze tym chcialam się z wami podzielić
http://www.klublifestyle.pl/produkty/zobacz/id/0000559915

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Inirtam super że wszystko w porządku ;* powiedz mi jak Ty byś się chciała \"obyć z tematem\"? 😉 Ze skurczami do porodu jest się spokojniejszym bo wiesz mniej więcej co Cię czeka a jak jedziesz bo coś może być nie tak z dzieckiem to wtedy stres pożera człowieka.

Tak w ogóle to mi się znów brzuch napina i promieniuje ból na krzyże.... aaaaaaaa kolejne chwile niepewności? jak bardzo ciężka noc będzie? 😠 😠 😞 😞 😞

Do tego M zaczyna mnie wkurzać bo za każdym razem jak ja dzwonię albo on do mnie to MUSI zapytać czy już rodzę i kiedy jedziemy 😞Prosiłam go już żeby nie zadawał takich pytań bo mnie to drażni, zwłaszcza przy tych skurczach.... Poza tym dziś rozmawiałam z nim na temat seksu - on myśli że ja teraz chcę się kochać tylko po to żeby poród wywołać a on chce żeby się samo zaczęło... A co ja poradzę na to że każdy kawałek mojego ciała domaga się pieszczoty i czułości??? Może to takie podświadome, bo wiem że później będzie dość długa przerwa.... (?) Musiałam łopatologicznie jak dziecku wytłumaczyć że chcę seksu bo go kocham i pragnę bliskości a nie żeby poród przyspieszyć... ehhh ci faceci 😞 😞

• Mamusia
dzień dobry 😉
ja od godziny już na nogach jestem, ale dość wyspana...walnęłam się wczoraj w salonie na kanapie i nie chciało mi się do sypialni przenosić, ale nie powiem... wygodnie 🙂 i obudziły mnie krzyki rozkoszy sąsiadów... okna otwarte - wszystko słychać!! 😮 😜

a wieczorem była czkawka!! 🤪 🙂 🙂

puki nic mnie nie boli i mam trochę energii, biorę się za sprzątanie, muszę trochę mieszkanie odkrzaczyć, a wieczorem wracam do siostry 😉

• Mamusia
Hej melduje się i ja .
Straszne mam problemy z tym forum nie ładuje mi się wszystko co powinno i nie mogę nic pisać ,nieraz się uda ,ale to bardzo rzadko. I dla tego częściej Was czytam niż piszę niestety 😞
Jeżeli chodzi o wagę to moja ma 37 tc i 3200 ,lekarka mówiła ,że waga ok.
Moja poprzednia córka miała 3500 ale przenosiłam ją z tydzień .
U mnie w nocy była straszna burza ,że nie mogłam zasnąć jak zasnęłam to obudziłam się o 6 i mała miała czkawkę ,ale szczęśliwie pospałam jeszcze do 8. 🙂
Ja dzisiaj wybywam na działkę popracować bo zawsze jak z niej wracam to mam skórcze więc może coś się ruszy . 😜
Mój mąż też zaczął się buntować ,że nie będziemy seksem wypychać małej i koniec zacioł się na amen 😠
Miłego dnia kuleczki .

• Mamusia
Czesc dziewczyny 🙂 ja standardowo pospalam do 8, wiec jest ok 🙂
Inirtam moj mąz tak samo jak Twoj - czeka az mi sie zachce seksu 🙂 obiecalam mu, ze za 2 tyg sie doczeka 😁
U nas od rana szaro, ale przynajmniej nie ma upalu 🙂 na obiad ide do miasta z kolezanka - wyciagnela mnie, bo twierdzi, ze niedlugo juz tak na luzie sobie nie pojdziemy na pogaduchy...cos w tym jest... 🙂

aaaaa no i mialam cudowny sen - widzialam Ule 🙂 byla malutka, taka bezbronna i miala fajne rozwichrzone wloski 🙂 a porod mnie nic nie bolal 😜 😁

• Mamusia
Adminie, coz to sie dzieje z tym naszym forum?? 😞( Ja mam taki problem zeby odpisywac, ze koniec ;//

A ja na wyjezdzie bylam u fryzjera, zrobilam sobie brewki woskiem i henna i od razu czlowiek lepsze nastawienie do zycia ma 🙂)

No u nas szaro buro FUJ 😉 Ale moze sie zmobilizuje i przeprosze deske do prasowania 🙂 Wiec bede zagladac, co chwilke, ale ide troszki poprasowac, poki wene mam 🙂

Pozniej wizyta elektryka i siano w dupsko.. ;//

sandroos napisał(a):
Adminie, coz to sie dzieje z tym naszym forum?? 😞( Ja mam taki problem zeby odpisywac, ze koniec ;//

A możesz napisać coś więcej na ten temat? Nikt nie zgłaszał żadnych problemów z forum.
Spróbuj wyczyścić cache w przeglądarce, może to coś da.

• Mamusia
a ja nie mam zadnego problem z odp 😁
Witam sie z wami 🙂 a ja naszczescie pospalam 😁 i wstalam przed 9 😁 w nocy jakis sukces tylko raz bylam na siku 😁
mixi chyba nie koniecznie biegunka czesta toaleta chyba tez ale nie jestem pewna 😮
a ja w koncu w piatek bede miala seks 😁 od poczzatk sierpinia ceibatu 😁

• Mamusia
Dzień dobry Kuleczki ;*
ja też nie mam żadnych problemów z forum :P
dobrze że po wizytach wszystko ok... oby tak dalej 😉

dzisiaj od rana na nogach... mąż hałasuje na poddaszu i nie dał pospać, ale powoli...powoli zbliżamy się ku końcowi z wiciem naszego gniazdka 😁
teraz wywiesiłam ostatnie maluszkowe pranie... zostało tylko prasowanie ;/
a wczoraj dostałam leżaczek-bujaczek, mate edukacyjną, nianie elektryczną, worek ciuszków (to nic że po dziewczynce 😁) no i zabawki, grzechotki... więc jestem zadowolona... a na weekendzie jedziemy w końcu porozglądać się za wózkiem... zaczynam dopiero czuć że zbliżam się ku końcowi 😁

zbieram się powoli do dentysty... mam nadzieje że to już ostatnia wizyta 😉

miłego dnia :*

mixidixi napisał(a):
Adminie ja też mam taki sam problem co Sandra nie mogę odpisywać .
Nie wgrywają się suwaczki i informacje o aktualnych odpowiedziach w górnym lewym rogu , cały czas jest napisane ładuję ........

tak jak wcześniej napisałem - w takich sytuacjach wyczyśćcie cache w Waszych przeglądarkach.