Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Kochane ja właśnie wróciłam ze spacerku,słonko piękne a wiatr lodowaty i wymarzłyśmy trochę,nakupowałam trochę cuchów córci i grzejemy się w domciu 🙂
Tussiiaa współczuję,ja tak miałam wczoraj z prawej strony ale to definitywnie czułam że to maluszek.
Mam nadzieję że to nic poważnego!!!!

• Mamusia
No mnie tak właśnie pobolewało w okolicach jajnika ale tak myślałam że to nic poważnego.
Och jak nie krzyż to jajniki a to cycuchy i tak ciągle coś 😮
A moje dziecko nauczyło się w kółko kręcić i tylko patrze jak gdzieś zaraz zaliczy jakiś mebel 🙂

• Mamusia
Tusia, moja kumpela miała coś podobnego i lekarz zalecił jej leżeć, nie stresować się i kazał brać no-spe, nawet do sześciu tabletek dziennie, jeśli to konieczne... stwierdził, że to mogą być skurcze macicy, zwiastujące wcześniejszy poród. odkąd jej się to zaczęło minęły 2 miesiące (teraz jest 7 miesiącu) i nie ustępuje... może się przejedź na tą izbę, może Ci usg zrobią, czy coś...

• Mamusia
No obiad gotowy a co z tego jak M powiedział że śpi jeszcze bo po nocce i o 12 poszedł spać bo dziś F1 było 😮nic z tego chłopa w domu nie ma,wstanie,zje i pójdzie znowu do pracy 😠no ale ktoś zarabiać musi 😉
Tusia może faktycznie się przejdź dla spokoju ducha!!!

• Mamusia
Hej ja już w domku byłam na działeczce i potem gościłam znajomych któży przynieśli nam zaproszenie na ślub w maju .
Tusia też Ci niestety nie pomogę nie mam pojęcia co to może być , ja mam też nierówny brzuch z jednej strony , ale ani mnie to nie boli więc się nie stresuje.Nawet moja córka się śmieje ,że mam krzywy brzuch 😉
Miłego wieczoru pa pa .