Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a u nas jak będzie chłopczyk to będzie się nazywać albo Jakub albo Szymon ewentualnie Kacper 🙂
a nad imieniem dziewczynki się tak na poważnie jeszcze nie zastanawialiśmy, ale pierwsze podejście to była Majka albo Lena lub Nadia 🙂 wiadomo że wszystko może się w czasie zmienić...
nie chcieliśmy za bardzo wymyślać tych imion i stawiamy na prostotę 😁

• Mamusia
Witam się "późnym" wieczorem 🙂
Ja jednak namówiłam mojego chłopa na Piccolo 😁
Wróciłam do domu i zjadłam 2 pączusie 🙂
Ja jutro jadę zobaczyć do Pepco z ciekawości co mają ciekawego.
Moja teściowa kupiła ciuszki niebieskie, zielone i różowe. A najbardziej podobały mi się takie dziewczęce spodeneczki jeansowe ala z takim różowym kwiatuszkiem 🙂 No i kilka butelek też nakupiła 🙂 także jakby u mnie był chłopak (czego sobie bardzo życzę) to te różowe ciuszki pójdą w świat, bo raczej chłopakowi nie założę 🙂
Ja jeszcze 5 dni i wizyta 😁 te 3 tygodnie strasznie zawsze się dłużą 😞
Sandra - gratuluje córeczki 🙂 kolejna w Naszym gronie 🙂

• Mamusia
Hej ja już na nogach . Głupi gołąb usiadł gdzieś nad oknem i jak zaczął swoją melodię to mnie obudził i jestem cholernie wściekła 😠
Człowiek nawet we własnym domu nie może się wyspać.
Ale za to pogoda za oknem wygląda uroczo więc jakoś mi to rekompensuje 🙂

• Mamusia
Ja odebrałam sobie wyniki morfologii dzisiaj i co... oczywiście hematokryt poniżej normy za to L-PCR nieznacznie podwyższone (o 1%).... i co ja mam o tym myśleć? zobaczymy czy do wizyty u gina coś sie zmieni - te badania robiłam dodatkowo przed wizytą u kardiologa...

• Mamusia
hehehe... moja siostrzenica do tej pory chciała siostrzyczkę, zeby ją przytulać... gdy dowiedziała się, że będzie siostra, to stwierdziła, że wolałaby jednak brata 🙂 dzieci są urocze 🙂

ja dziś dzień poświęcam na pisanie pracy podyplomowej, do jutra muszę wysłać promotorowi, a jestem w lesie 🙃 jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę 🙂 😉

• Mamusia
Hej dziewczyny.Ja się dziś obudziłam o piątej,poszłam do wc i mój maluszek też sie obudzil, polozylam sie i zaczal swoj koncert. Ja nie wiem czy on tam na sucho siedzi czy co hehehe ale z dnia na dzien jego siła rośnie i nie moglam usnac tak kopał i się wiercił.Nie wyobrazam sobie co będzie dalej, to jakiś urwis 🙂Tak kopać to może tylko dziewczynka hihi.

• Mamusia
to zapytaj najlepiej na wizyciei czy mozesz uzupelniac niedobory zelazem, ze wzgledu na chcec kozystania z ZZO....choc jesli hemobglobina dobra, bym sie nie stresowaala... 🙂

ja poszlam z wynikami i mi kobieta Tardyferon zapisala... a moj gin stw ze wyniki jak na cize oki i nie ma potrzeby nic brac..wiec co lekarz to inna opinia 😉)

• Mamusia
Witam się i ja 🙂
Dzisiaj od rana latam jak najęta... sprzątam i przy okazji gotuje kapuśniaczek 🙂 Za oknem mamy piękną pogodę i już od kilku dni planujemy zrobić sobie mały wypad... jedziemy do mojej siostry na rozpoczęcie grillowania 😉
Wczoraj wieczorem jak już szłam spać jakieś dziwne uczucie miałam w brzuchu 🤪 nie wiem czy to kopniaczek czy co... bo się nie powtórzył, a więc czekam na jeszcze jeden taki moment wtedy stwierdzę na 100% że to te wyczekiwane ruchy 😁

• Mamusia
Witajcie ... Dzięki za poradę 😁 Wczoraj mój misiek przeglądał imiona w internecie i stwierdził że córeczka będzie miała na imię Vanessa :] hehe Nawet Fajne te imię jeszcze go nie spotkałam :p
A co do brzuszka to ja też tak mam tylko taki twardy że prawie się ruszać nie mogę 😁