Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to juz nawet za tydzień sobie go daruj! idz do tej nowej babeczki, będziesz miała spokój 🙂

ja smaruję się Mustelą (dostałam od koleżanki, która w aptece pracuje), polecała i mówiła, że niby najlepszy, z tymże już mi się kończy (już jak już, bo smaruję się codziennie od początku ciąży), a cena tak średnio przystępna (ok. 90zł), ale jeśli miałoby mi wystarczyć do końca ciąży to może się skuszę... jest bardzo wydajny i choć piersi mam o 2 rozmiary większe, to póki co nic nie wskazuje na powstanie rozstępów...

• Mamusia
No mój musi mieć pierogi co piątek 😮 no ale da się wytrzymać bo przy okazji ja skorzystam bo też lubię 😉

Dzisiaj naszła mnie ochota na kawę, to coś nowego bo od 3 miesięcy nie mogłam nawet jej powąchać tak mnie odrzucało... dziwne, chyba sobie zrobię 😉

• Mamusia
No o to mi chodziło ze juz za tydzien idę do niej a nie do niego. Mam nadzieję że wrazenia będą dobre i bede czula sie w koncu profesjonalnie prowadzona przez lekarza.Nie warto chodzic tylko z przyzwyczajenia, ze siora, kumpela i mama do niego chodziła i nawet on odbierał porod mojej mamy gdy ja się rodziłam.hehe. Taki stary grzyb, za przeproszeniem, chyba ma wszystko w czterech literach i te wieki spędzone w szpitalu źle na niego wpłynęły...Rutyna....On nie rozumie że jesli kobieta jest w pierwszej ciąży, nie wszystko musi wiedziec,że czesto się martwi i nie umie pacjentki uspokoić. Nikogo nie dyskryminuje, ale może to przez to że nie ma rodziny, żony (tylko chłopaka...jest homo) i moze dlatego nie rozumie kobiet...Dlatego tez wolałam chodzić do geja, bo nie zwracal na mnie uwagi gdy mnie badał 🙂 teraz pojde do babki i mysle ze bedzie super 🙂

• Mamusia
Pestka to gin widzę starej daty i pewnie dlatego Cie nie kierował na żadne badania... ja również pierwszą wizytę zaliczyłam u gin który odbierał poród jak ja się rodziłam, no i stwierdziłam że nie będę do niego chodziła bo jakoś mnie odrzuciło… a teraz chodzę do młodego gin który z uśmiechem i profesjonalnie podchodzi do pracy... i nie żałuje skierowań na badania 🙂

• Mamusia
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję 🙂 Spadam powoli obierać ziemniaczki bo mężuś za jakieś 45minut przyjedzie 🙂 dziś mamy ziemniaczki duszone, jajka sadzone i marchewkę utartą z cukrem 🙂 mniam 🙂jak co piątek, bo to uwielbia mój kochany 🙂Ważne żeby on był zadowolony,a dla mnie to plus bo to bardzo łatwy obiad 🙂 hi.Buziaki 😘
P.S Nie mogę się doczekać 29 kwietnia gdy pojedziemy do Krakowa na 4 dni.jupiii 🙂 Oby pogoda dopisała 🙂

• Mamusia
Pestka - ja też na majówkę jadę do Krakowa prawdopodobnie 🙂 do dziadków mojego 🙂
Ja na potwierdzenie ciąży byłam u jednego lekarza, ale jakoś nie byłam do niego przekonana... Później poszłam do jednej babki i to był dobry pomysł 🙂 zawsze wszystko powie, odpowie na wszystkie pytania, daje mi skierowania na badania po każdej wizycie 🙂 co wizytę gratuluje mi ciąży itd 😁 A ja dzisiaj nie wiem co na obiad 🤨