Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jak to moj maz mowi, dupa jak u Jay Lo 🙂) hehh
To ci tatus 😉

Matko, jka z Nadia w ciazy bylam to w 33 tc gin chcial mi usg przez pochwe robic,..bo nie wiem, chyba brzucha wystajacego spod cycow nie widzial 🙂)) heheh

Na razie nie narzekam, bo jeszcze trzymaja sie te cycki na poziomie,ale co bedzie po drugiej ciazy hooho...
W klacie mam powyzej 106cm 🙂

To mam podobnie jak Twoja siora 😉 Darek sie smial, ze ja udusze 😁

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Znów gadacie o rozmiarach? Chyba macie jakąś obsesję :P
Ja w poprzedniej ciąży jak karmiłam kupowałam staniki 70-75 E/F , jak przestałam karmić to rozmiar zszedł do słabego C.. teraz już kupuję D lub DD zależy od fasonu a w biuście mam 104cm a pod 83... Jakoś nie narzekam na to że są za duże 😉 Ale ja mam klatę szeroką to ich tak nie widać hahaha poza cyckami i brzuchem to chyba nic mi nie urosło bo we wszystko się mieszczę sprzed ciąży poza spodniami w pasie 😁

• Mamusia
Hej dziewczyny , witam nową przyszłą mamusię .
Spałam dzisiaj jak nieprzytomna . Ostatnio było lepiej z nocnym siusianiem i znowu latam jak głupia 😠
Nie wiem co dzisiaj będę robiła pogoda taka nijaka .
Emilia gratuluje córeczki , ależ ja Wam zazdroszczę tej wiedzy ☺️
Pozdrawiam miłego dnia życzę .

• Mamusia
Witam- Emilia gratuluję córeczki 🙂 Mam nadzieję, że ja we wtorek usłyszę już też co tam skrywam w brzuszku. Jak byłam ostatnio prywatnie u gin.( bo musiałam zmienić), to okazało się, że ma ona usg 4d, teraz idę do niej na NFZ i mam nadzieję, że również zrobi mi to usg 4d, a jak nie to zapłace i poproszę ją o zrobienie 🙂 W sumie to musi mi je zrobić, żeby sprawdzić czy kosmówka się dalej odkleja .

• Mamusia
Hej Brzuchatki!!!
Wita wszystkie nowe mamusie!!!!
Ale mnie wczoraj zadyma na forum ominęła ale może i dobrze bo niepotrzebnie bym sobie tylko ciśnienie podniosła 😉
Padłam wczoraj razem z córcią ale nocka i ta ciężka bo zęby idą i tak niespokojnie mała śpi,popłakuje i budzi się co chwilę ale jeszcze trochę i ........będzie powtórka 😮
M dziś wolne ale pogoda do dup.. więc pewnie w domu posiedzimy,muszę go w końcu do Ikei wyciągnąć bo parę rzeczy do kupienia mamy 🤪

• Mamusia
No jest u nas wyraźna przewaga przewidywanych dziewczynek 😁
Iguś Ty się nic nie martw, bo zazwyczaj jest tak, że mężowie są starsi od żon więc nasze dziewuszki będą korzystały ze wysypu chłopców w poprzednich latach 🙂
Witam nowe mamusie 😁