Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Widzę dziewczyny że pomału już kupujecie cosik dla swoich pociech. Ja jeszcze nic nie mam, szczerze mówiąc boję się,żeby nie zapeszyć, bo w pierwszej ciąży kupiłam paputki i poroniłam 😞 ale to przecież nie przez kupno....Nie było zarodka, wiec w 6 tygodniu gdy organizm połapał się że coś jest nie tak, poroniłam 😞 Ciężkie przeżycie to było i tym razem chodząc do wc wciaz obawiałam się że zobacze krew na majtkach, lecz nic takiego nie mialo tym razem miejsca.Gdy dowiedzialam ze ze dzieciątko jest i bije mu serce,to było piękne 🙂 Ciuszków dostane od siostry ktora juz dzieci nie planuje mieć, od bratowej i szwagierki. Czeka nas zakup wielu rzeczy takich jak lozeczko,wozek itd itd.Ale na razie czekam na 29 kwietnia,jedziemy z mężem na mały wypadzik,do Krakowa,do 4 maja 🙂 ale się cieszę 🙂 Te wakacje spedzimy w domku i przyszłe dwa lata na pewno tez, takze skoro się czuję dobrze,to jedziemy teraz na mały urlop 🙂 Hurrraaaaa

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandroos, ja też jeszcze na luteinie, chyba już pisałam, że wcześniej brałam 3x8 dowcipnie i jeszcze 3x4 pod język, tak mi w Gdańsku po in vitro przepisali. Dopiero lekarz szczeciński powoli zmiejszał mi dawkę i teraz mam 1x2, ale i tak pomimo iż kupuję już rzeczy dla maluszka ciągle sprawdzam bieliznę 🤨
Byłam dziś na zakupach, chciałam sobie trochę ubrań kupić i wróciłam z niczym. Z mojego xs zrobiło się spore 38 😮 nie chce lużnych rzeczy bo wyglądam jak w worku, nic nie znalazłam dla siebie. A na dodatek światło w przebieralni jest takie dziwne, że wszystkie niedoskonałości widać ☺️ i załapałam doła 😞

• Mamusia
A co do kawy, to jak powiedziałam mojemu ginowi, że lubię sobie wypić taką rozpuszczalną z mlekiem to odpowiedział mi, że u mnie to nawet wskazane ze względu na ciśnienie.
I powiem wam, że czasem mam już problem ze założenie skarpetek i martwię się, jak ja sobie latem nogi ogolę 🤨 A skoro już tyyyyyle przytyłam to z rozpaczy pożeram już piątego loda Big Milk, w lodówce mam jeszcze cały zapas 🤪

• Mamusia
Ja wg karty ciążowej 5 kg przytyłam, ale tak naprawdę to przytyłam 9 kg 😲 bo przed ciążą ważyłam 49 kg 😲 Ja faktycznie musiałam sporo leżeć i leżę do dziś, mało co się ruszam, leżę i jem, jem i leżę 🤪 I jak tu nie przytyć 🤢 Trudno, mam nadzieję, że pomimo mojego wieku uda mi się zrzucić zbędne kg 😁

• Mamusia
A ja zaraz pekne 🤪wrocilam z wypadu z kolezanka - wypilam czekolade z bita smietana i zjadlam do tego wielka szarlotke z lodami i bita smietana 😁 😁 😁 nie moge oddychac...az mnie kolezanka do domu autem podrzucial, bo nie bylam w stanie sie na autobus ukulac 😁
po drodze zajechalysmy jeszcze do galerii handlowej i tam bylo pepco, to wstapilam i kupilam sobie dwa staniki - jeden za 12,99 zł 🙂 bo w swoje juz ledwo sie mieszcze 😉
aaa a co do utraty równowagi to ostatnio zarylam twarza w sciane w kuchni 😁

Ja mam bardzo często problemy z równowagą a do tego niskie ciśnienie więc kawę muszę codziennie pić min. jedną.
A co do skarpetek to hmmm ja na siedząco ubieram inaczej się uduszę :P W końcu jak już wspomniałam wcześniej mam 8,5 kg na plusie :p

karolka w brzuchol :P Mój Tata mi dzisiaj powiedział, że już grubsza od niego jestem a on ma piwny :P
a do tego zrobiła mi się murzyńska du*a 🙂
sandroos nie może być tak źleuwierz moja siostra jak urodziła Jagódke to miała cycka większego od jej główki 🙂