Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzieki dziewczyny 🙂 a M chcial Kornelia ale ja stoje twardo przy Biance miala byc Blanka ale tak popatrzalam w necie i znalazlo sie Bianka podoba sie M tez ze wzgledu na to ze takie nie spotykane to "raz a dwa dla mnie fajne jest to ze nie da sie zdrobnic 😁 . Isa u mnie ruchy byly w polowie 17 😁

• Mamusia
Ja byłam cały czas nastawiona na chłopca, jakoś nie wiem sama czemu, tak czulam ale od tygodnia przyjelam mysl taka ze to moze byc dziewczynka bo tak mi wyszlo z tej slynnej tabelki chinskiej czy jakiejs i mojej mamie sie sprawdzilo i siostrze,bratowej i kolezance we wszystkich ciążach! podobno 80% sprawdzalności.Ciekawe. juz sama nie wiem czy to bedzie chlopiec czy laseczka 🙂hihi aa tam obojetnie byleby wszystko bylo ok. Co do ruchów,moze przez to tak czuje intensywnie bo nie widac mi tak brzuszka i moze ma mniej miejsca dzidzius,nie wiem,ale nie kłamię,na prawdę. Ostatnio w niedziele w kosciele siedzialam i jak mnie kopnęła/kopnął to aż podskoczylam w ławce a pani obok mnie tak sie dziwnie spojrzala hahha 🙂 a ja sama do siebie sie smialam,to takie cudowne uczucie 🙂

• Mamusia
ja jak poznam płeć to będę zaglądać za ciuszkami, jak na razie kompletnie nic nie mam 🙂 chociaż raz weszłam do pepco to nie mogłam oczu oderwać od tych ciuszków 🤪 ale się powstrzymałam od jakiegokolwiek zakupu.... normalnie szał 😁

• Mamusia
mnie tak samo ogolnie ciuszki kupowalam w smyku h&m i 5 10 15 ale weszla do pepco i tez co wyplate bede robila zakupy 😁 a w smyku jeszcze mam do kupienia bluze na dziewczynke 74 rozmiar rozowa z kapturem buzka misia i uszka 🤪 a na lato w h&m takie majtusie niby spodeneczki na dupci falbanki 😁

• Mamusia
U mnie najprawdopodobniej będzie chłopak. Ja mam takie przeczucie od początku a i lekarz mi ostatnio powiedział że chyba chłopiec ale jeszcze za wcześnie żeby określić na 100 %. Co do zakupów to też powoli zaczynam a pierwszym był bujaczek z żeby na rękach malucha za dużo nie nosić 🙂

• Mamusia
Mnie meczy kaszel nie ubłaganie....az mam czasami odruchy wymiotne 😞 sandra gratuluje coreczki 🙂 rzeczywiscie same dziewuszki i same Majki 🙂 Aisza ja i tak wiem że Nasza Majka będzie zywa,bo już w brzuchu jest taka że czasami nie daje spokoju 🙂 ale narazie to jest fajne i przyjemne a zobaczymy pozniej 🙂 zreszta jak my jestesmy szaleni to córka tez bedzie taka 🙂