Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej ja już na nogach.
Pogoda u nas piękna bynajmniej na razie . Dzisiaj spędzam cały dzień na działce muszę w końcu zrobić porządek i posadzić warzywka bo nie będzie co jeść 😁
No i grill musi być mam taką ochotę na kiełbaskę i kaszankę z grila ,że szok .
Ja się wybiorę do pepco w tygodniu , a co mi tam za taką cenę to warto pare w miare neutralnych bodziaków kupić już się nie mogę doczekać 😜
Pozdrawiam i miłego dnia życzę 😘

• Mamusia
Witam się i ja 🙂 Ja dzisiaj się czuje cholernie źle 🤨 nie dość, że wypycha mi ten lewy jajnik ( nie wiem od czego 🤔 ) to dodatkowo boli mnie cała pachnina po tej stronie :/ i do tego mam taki humor pół na pół... Ale może chociaż pogoda u Nas się zmieni na lepszą... 😉

• Mamusia
Cześć kobietki 😁 A ja wróciłam wczoraj z rozwierconym zębęm i od razu lepiej 😁 Okazało się, że dentystka która robiła mi go wcześniej wyleczyła dwa kanały a ząb miał trzy 😮 Dzisiaj jadę dalej go leczyć. Ciekawe, ile mnie to będzie kosztować, tylko wczoraj za rozwiercenie 120 zl 😲 U nas pogoda piękna, zaraz wyruszam na działeczkę zobacyć jak budowa się posuwa 😁 A obiadu dziś nie robię, w weekendy często moje kochanie gotuje i to jeszcze jak 🤪

• Mamusia
Może uznacie, że mam głupie pytanie... Ale w związku z tym wypychaniem przy jajniku lewej strony brzucha - brzuch po tej stronie jest twardy, a jak lekko nacisnę, to troszkę boli. Nie wiem czy mam z tym poczekać na wizytę w środę, czy jechać do innego lekarza bądź szpitala? Martwie się, bo nie wiem co to może być... Dodam zdjęcie i może zauważycie tą różnicę... I któraś mi doradzi co robić...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/607/imag0453g.jpg/][IMG]http://img607.imageshack.us/img607/8413/imag0453g.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Witam 🙂 Wczoraj było na dworze tak pięknie a dziś porażka 😞 Wczoraj byłam z mężusiem w M1 i skusiłam się na dwie gałki lodów 🙂 Od Grycanów smak amaretto...mmmmmm pyszności....Cały dzień wczoraj na zakupach...Przymierzałam takie śliczne baletki ale nie kupiłam ich i teraz żałuję 😞 hihi Dziś tak mnie bolą.....pośladki!!!!! Chyba dzidziuś gdzieś uciska na jakiś nerw czy coś bo kiedyś też miałam taki bol, najpierw bioder a potem promieniowało na pośladki. Nie mogę usiedzieć 🙂 Muszę zaangażować męża w masowanie 🙂hihi Dziś rano, obudziłam się i mialam w brzuszku taki spokój,że ani się nie przekręcałam by nie obudzić maluszka.Tak sobie leżałam ale siku mi się chciało i jednak musiałam wstać. Poszłam siku, napiłam się,wróciłam i się zaczęło, ale na szczęście nie wariował aż tak mocno jak czasami 🙂 Jeszcze się nie urodziło , a ja już robię wszystko by go/jej nie obudzić 🙂 Po prostu daje maluch popalić, siła po tacie 🙂 A co do imion, to Maja , ślicznie, moja chrześnica to Maja, ale...Znam trzy małe Maje i są nad podziw ruchliwe, gadatliwe i nieusłuchane hihihi 🙂 Zbieg okoliczności? Pewnie tak 🙂

• Mamusia
Tusia a moze bobas sie tak wypchal kurcze dziwna sprawa tez tak czasami mam ale wtedy widze i czuje ze to mała i po chwili znika bo zmienia miejce hm.. nie mam pojecia w szpitalu pewnie zostawia cie na noc na obserwacje ale jesli bardzo ci bol dokucza to raczej nie ma co czekac i przejechac sie dla spokoju 😘

• Mamusia
Poczekam może aż rodzice wrócą z działki i pojadę tylko nie wiem co ja będę miała im tam powiedzieć w punkcie przyjęć... I gdzie najlepiej pojechać...
No ja też mam takich znajomych, którzy mi siano oddali po 3 m-cach. A najgorsze, że to nie było 10 czy 20 zł...