Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Ja to ze swoim nawet pracuje 😜

Ja bym tak nie mogła. U nas każde ma swoje zdanie na dany temat i zazwyczaj odmienne także ciężko byłoby nam współpracować. 🙂 Jak ogień i woda dosłownie. Czasem się zastanawiam jak to się stało że my razem już ponad 8 lat jesteśmy 🙃

• Mamusia
A ja dziś jestem z siebie dumna, bo nie dałam się wyprowadzić z równowagi na zakupach 🙂 moje dziecko zaczęło mieć jakieś lęki przed obcymi co podobno jest naturalne i za cholerę nie chciało być w sklepach a ja musiałam buty kupić na wesele...

• Mamusia
Witam się! Ja jak sobie poszła, to zasnęłam i teraz się obudziłam. Oczywiście jakby tego wszystkiego było mało - z bólem głowy 🤔
Sama nie wiem cholera! Poczekam może do tej środy. Jak mi się bóle powiększą przed wizytą, to przejadę sie na to pogotowe.

• Mamusia
kurde no wlasnie nie wiem jak tam jest 🤨 Moja kolezanka wracala kiedys do domu autem i zderzyla sie z jakas sarna, a byla w zaawansowanej ciazy i pasy scisnely jej brzuch. Od razu pojechala na polna, troche poczekala ale ja przyjeli i zbadali...
To moze chociaz na pogotowie, chociaz sie wypytasz co i jak. przeciez tam tez ktos powiniem sie znac na takich rzeczach

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
A gorzej jak pojadę na ta Izbę na Polną a tam powiedzą mi, że to nie jest powód, żeby przyjeżdżać i zawracać im głowę takimi rzeczami i będę musiała wracać do chaty 😮

Zabić Cię nie zabiją a jak masz być dzięki temu spokojniejsza to czemu nie zaryzykować 🙂