Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pestka ja tez to czytalam wlasnie...Sandra ale wiesz...teraz juz najgorsze....zawsze mam tak przed wizyta,a potem ulga ze wszytsko ok i oby tak bylo....a mnie dupa boli...od lezenia 😞 eh pogoda do bani na spacer nie mozna isc,nic ciekawego w telewizji nie ma...kurcze co tu robic...dobrze,że Bartek jutro ma wolne 🙂

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
pestka ja tez to czytalam wlasnie...Sandra ale wiesz...teraz juz najgorsze....zawsze mam tak przed wizyta,a potem ulga ze wszytsko ok i oby tak bylo....a mnie dupa boli...od lezenia 😞 eh pogoda do bani na spacer nie mozna isc,nic ciekawego w telewizji nie ma...kurcze co tu robic...dobrze,że Bartek jutro ma wolne 🙂

dokladnie nie ma co robic a tylek juz boli od lezenia :P
ale wy dziewczynki macie juz fajne duze brzuszki.. 🙂

• Mamusia
Tusia wszystko będzie dobrze , musi być dobrze. 😘
Ważne ,że poszłaś szybciej do lekarza i już będziesz pod specjalistyczną opieką .
Już oni się Tobą troskliwie zajmą .
Ja też dzisiaj zjadłam paprykarz 🤢 teraz na samą myśl mi się cofa , ale miałam takiego smaka . 😜

• Mamusia
ble a ja nie moge na paprykarz patrzec a kiedy lubilam...ale dzis kupilam swierzutkie bułeczki i zrobilam sobie z pasztetem z koperkiem z profi mmm 🙂 hihi mixidixi mamy znow wizyte w tym samym dniu 🙂
dzonatalie pokaz Ty brzuszek 🙂 kurcze ja juz mam tak wielki ze masakra...musze w koncu kiedys wsadzic nowa aktualna fotke

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
ble a ja nie moge na paprykarz patrzec a kiedy lubilam...ale dzis kupilam swierzutkie bułeczki i zrobilam sobie z pasztetem z koperkiem z profi mmm 🙂 hihi mixidixi mamy znow wizyte w tym samym dniu 🙂
dzonatalie pokaz Ty brzuszek 🙂 kurcze ja juz mam tak wielki ze masakra...musze w koncu kiedys wsadzic nowa aktualna fotke

moj to taki nijaki jeszcze ale to chyba przez to ze jestem przy sobie ... 🙂
w ogole to nie przytylam nic , moja waga stoi w miejscu, ale zlecialo mi duzo z nog przez to
ze jezdze na rowerku do pracy dzien w dzien 😁

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Witajcie dziewczyny 🙂
My właśnie wróciliśmy od gin... dzidziuś zdrowy, rusza się nieziemsko i ssie sobie kciuka... a w dodatku jest to na 10000% chłopczyk !! 🤪 🤪
Mąż się ucieszył że będzie miał SYNA 🙂

no to gratulacje, w koncu chlopak w tym babskim gronie dzieciaczków 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
sandroos napisał(a):
Mojego nie widac i nie ukrywam, ze mnie to cieszy 🙂) im pozniej tym lepiej 🙂)

Dzisiaj w pracy powiedzialam o ciazy...zebralam sie w koncu... no to jeszcze tesciowej wypadaloby 😉

I jak zareagowali w pracy??

przypomnialo mi sie jak ja powiedzialam w pracy ze jestem w ciazy 😜
powiedzialam tylko menadzerce i kierownikowi...skakali z radosci..a menadzerka tylko czeka na wiadomosc o plci bo powiedziala ze chce cos kupywac 😁 typowi angole!! 🙂