Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Szefowa wiedziala od razu.. a dziewczyny dzis... a jedna komentarz, ze nie wiaomo z czego wielce tajemnice robic 😉)
i ta sama: ze ona to by ne pracowala..

i wlasnie dlaego im nie mowilam, bo nie chcialam slsyzec takich komentow 😁D

Sandra dawaj na zwolnienie w koncu! 😁

• Mamusia
ja dzisiaj tez kolezance mowilam ze ma juz isc na zwolnienie a termin ma na 5 pazdziernika,ale ta chce pracowac do konca maja....a jej mąż teraz na pol roku wyjezdza bo sie dostal do policji i moze mowi ze pojdzie...ciekawe czy na porod zdazy przyjechac bo ma do listopada tam zostac...a co wy myslicie o porodach rodzinnych? bo ja chce bardzo by mój Bartek byl przy porodzie. 🙂

• Mamusia
karolka masz 26 tak jak ja i mixi 🙂 no ciekawe czy ten moj gin powie co tam z mała,bo ja już wiem,ale mu nie powiem ze wiem ze bylam u innego lekarza 🙂 nie musi wszystkiego wiedziec 🙂 a moja babcia znow w szpitalu tylko na obserwacji do jutra 🙂 a juz na mame nakrzyczalam co sie stalo...hehe

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
karolka masz 26 tak jak ja i mixi 🙂 no ciekawe czy ten moj gin powie co tam z mała,bo ja już wiem,ale mu nie powiem ze wiem ze bylam u innego lekarza 🙂 nie musi wszystkiego wiedziec 🙂 a moja babcia znow w szpitalu tylko na obserwacji do jutra 🙂 a juz na mame nakrzyczalam co sie stalo...hehe

nata a ten Ci powie, ze widzi chlopca 😁 😁 😁
ja mam 27 wizyte 🙂

• Mamusia
ale bym sie wkurzyla 😁 ostatnio gadalismy z Bartkiem o tym co by bylo jesli przy porodzie okaze sie ze to chlopiec...on powiedzial ze juz to nie mozliwe bo bedzie Maja on to czuje...haha a ja mu na to zebys sie nie zdziwil 😁 😁 kumpeli mowili do samego porodu ze dziewucha a tu chlopak wyszedl...haha nie mogli uwierzyc i pojechali do lekarza go zjebac 😁

• Mamusia
Witam nowe mamusie 😁
Tusia najważniejsze, że pojechałaś do lekarza i wiesz co jest. No niestety ciężki okres przed tobą ale musisz być dobrej myśli. Moja bratowa też to miała, fakt całą ciążę się martwiła ale niepotrzebnie- urodziła śliczną i zdrową córeczkę Julcię 😁
Pestka napewno nie piszesz sama ze sobą 😁
Isa gratuluję chłopca 😁
Mixi ja czuję mocniejsze ruchy ale nie są jeszcze to typowe kopniaki 😉
karolka ja czasami mam takie bóle szczególnie w pachwinach, że wstać nie mogę 😮 Oczywiście wcześniej byłam z tym u lekarza i okazalo się, że to więzadła ale znowu mnie boli i znowu będę kazała mu zbadać mnie szczegółowo, lepiej dmuchać na zimno 🤨

• Mamusia
Tutaj macie to zdjęcie USG. strzałką macie zaznaczoną tą taśmę owodniową. I maluszka obok jak się na nią patrzy jakby mówił "znikaj stąd" 🙂 hihi
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/803/73683785.jpg/][IMG]http://img803.imageshack.us/img803/7554/73683785.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]