Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ależ się duchota u nas zrobiła..... może jakaś ulewa w nocy będzie... jak patrzę na pogodę na 16-dni to jeszcze wczoraj ten tydzień miało padać a następny miał być gorący a dziś juz zapowiadają deszcze na całe 16 dni... może i lepiej bo mężul będzie w domu siedział..

• Mamusia
My zakupilismy spluczke 🙂) Po 6 latach mieszkania wypada ja wymienic jak cieknie jak cholera 🙂)
Kupilismy rolety do sypialni, bo szlag czlowieka trafia jak ciagle slonce nas budzi, bo osciel nagrzewa 🙂)

Ale swinia ze mnie...Bylismy w Carrefourze ( obrzydliwy market) patrze aksa z pierwszenstwem 🙂 zadnej ciezarnej, zadnego niepelnosprawnego 😉
No to wydelam brzuch, o malo mnie nie zjedli i sie wpierdolilam bez slowa na poczatek kolejki 🙂)
A co 🙂) Pozniej poszlam do piotra i pawla, a ze kolejki w pieruny, a chcialam tylko zgrzewke wody, to Pani na informacji mi ladnie skasowala 🙂

• Mamusia
dzis nieswaidomie wcisnelam sie w kolejke do kasy pewnej pannie (a byla to kasa pierwszeństwa), to tak sie na mnie spojrzala, jakby mnie chiala zabic 😮 skoro ustawia sie przy takiej kasie to powinna liczyc sie z tym, ze jakis inwalida lub ciezarna sie jej wepcha 😮

• Mamusia
Wqwiona na maksa jestem... wymienilismy spluczke ,a to oczywiscie nie z niej cieknie tylko z pieprzonej rury od kibla... wiec nie dosc ze siano w dupe, to jeszcze problemnie rozwiazany ;//

Ale pochwale sie jedynie, ze udalo mi sie zlozyc i zawiesic rolety 🙂))

Aaa i kupilam doniczki, ale co??? Zapomnielismy kupic ziemi do kwiaiw 😉) hehe cis nam nie poszlo 😁

• Mamusia
Sandra albo się bardzo śpieszysz albo popiłaś :P Co to są "kwiaiw" ? 😁 😁 😁 Faktycznie zakupy Wam się coś nie udały 😁
A rolety jakie kupiłaś? Takie gotowe zawieszane na okna? Dużo za nie zapłaciłaś? Też się przymierzam, ale chciałabym takie zasuwane od dołu....

• Mamusia
A ja właśnie się umówiłam na odbiór dwóch buteleczek za darmo hihihi Dziewczyna miała nieużywaną dr. Brown's dużą i małą z Aventu razem ze smoczkami, do tego dokłada jakieś 2 zabawki i może trochę ubranek... wszystko za symboliczne 10zł 😉 i jeszcze odbiór tam gdzie mi pasuje żebym nie musiała jeździć...

• Mamusia
A jak urodzę i faktycznie będzie dziewczynka, to sprzedam typowo chłopięce ubranka po synku i troszkę kaski mi się wróci 🙂 następne dzieciątko o ile w ogóle będzie to najwcześniej za kilka lat jak już postawimy dom i trochę się odbijemy od teściów i rodziców, więc nie ma sensu żeby to leżało 🙂 w któryś wolny dzień jeszcze przed porodem się zbiorę i porobię zdjęcia żeby później tylko wystawić na allegro 😁 A te najmniejsze ciuszki uniwersalne 0-3 miesiąca jak już dzidzia powyrasta z tego to chyba do specjalistycznego domu dziecka oddam tam gdzie miałam praktyki... to taki dom dziecka,gdzie oprócz dzieci trafiają nieletnie matki ze swoimi maluszkami...

• Mamusia
Marylu ja kupiłam tylko tą jedną paczkę ubranek i tak na prawdę drobiazgi 🙂 mnóstwo rzeczy mam po synku. Do kupienia właściwie tylko wyprawka dla mnie do szpitala, kosmetyki dla dziecka, pampersy i przewijak, który też mam zamiar dorwać gdzieś używany za cenę do 30zł - nowe są po 60-90zł

• Mamusia
Ja nie dostałam tym razem nic. Przy synku dostałam dużo rzeczy co znajoma siostry mi dała, ale nie były w stanie nadającym się do sprzedaży. Wszystkie eleganckie ciuszki kupowałam albo dostaliśmy w prezencie i to typowo chłopięce, więc po co mam je trzymać 😁