Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja tez musze powywozic to co mam do rodzicow, bo lezy i lezy i tylko mnie w oczy kole, bo w kazdym kacie jak nie wanna z ciuchami, to fotelik, jak nie fotelik to zabawki, co kumpela oddala ;//

My wlasnie sniadanko wcinamy 🙂) a pozniej wybieramy sie z kolezanka do zoo 🙂 wiec prasowanie znow oddala sie coraz bardziej,ale co ja moge za to, ze szkoda mi pogody....

Jeszcze tylko 3 dni i babcia wraca ;// Ehhh...ale minely te dwa tygodnie ;// Ale plan ma , zeby jechac na dzialke, od razu wiec mam nadzieje, ze plan sie nie zmieni 🙂))

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No bedzie bedzie. I nie ona u nas, tylko my u niej 😉

31.05. konczy prace i zladuje do domu ;/

Ja tak dopiero mysle, zeby w sierpniu sie zabrac za takie zakupki 🙂 ale moze jakies drobiazgi pokupuje juz teraz pojedynczo... choc w sumie to nie ma takiej potrzeby chyba.. ale czasem wypada cos kupic,jak Wy tak sie tu rozpisujecie 🙂

• Mamusia
no wreszcie powstawały 😜 samemu to tak nudno od rana 😉 hehe 😁
pranie zrobionie, łazienka sprzątnieta, mieszkanie odkurzone, chyba wyrwę do biedry na jakieś zakupy, bo puchy w lodówce... ale na obiad makaron z truskawkami 🙂 🙂

• Mamusia
inirtam napisał(a):
no wreszcie powstawały 😜 samemu to tak nudno od rana 😉 hehe 😁
pranie zrobionie, łazienka sprzątnieta, mieszkanie odkurzone, chyba wyrwę do biedry na jakieś zakupy, bo puchy w lodówce... ale na obiad makaron z truskawkami 🙂 🙂

ja zamiast makaronu robilam ryż 🙂

• Mamusia
tez musze sie wybrac na jakies zakupy, chyba na obiadek zrobie makaron z serem 🙂 wczoraj wieczorem upieklam ciacho z truskawkami i do teraz niewiele zostalo 😁 😁 musze isc to rozchodzic 😁 😁 aa no i jeszcze przydaloby sie cos dla dzieciakow siostry na dzien dziecka kupic, bo wybieramy sie do nich w sobote...

• Mamusia
inirtam napisał(a):
ale na obiad makaron z truskawkami 🙂 🙂

Chyba bym nie odwazyla sie sprobowac takiego polaczenia 🙂)

Nie, no gdzie 🙂 Do lozka bym jej nie wziela 🙂
Na szczescie pokoj swoj i mieszkanie mamy dosc duze, wiec obijac sie o siebie nie bedziemy, ale wiesz jak to jest...;//
Ehhh my mamy z tym mieszkaniem takie przeboje, ze koniec... jakby babcia dostala pieniazki ze spadku, by mozna myslec cos dalej a tak to dupa blada... 🙂 no ale na razie mega nie narzekam 🙂 mamy gdzie mieszkac, rat kredytu nie placimy i dwa razy mniej niz za wynajmowane.. no ale szkda w nie inwestowac.. jesli chodzi o duze rzeczy jak np. grzwanie... bo kto wie czy nas nie wywala ;/

• Mamusia
inirtam napisał(a):
ja swoim tez musze coś zakupić, może jakąś grę na kinecta...
przypomniało mi się właśnie, że wczoraj ogóry kupiłam 😁 idę je zalać na małosolne, a na zakupy może po pracy podjadę jednak, hehe 😉

o zapomnialam, ze Ty jeszcze do pracy smigasz... odkad jestem na L4 to mysle, ze kazda przeszla razem ze mna 😉 😁

• Mamusia
sandroos napisał(a):
inirtam napisał(a):

ale, że za dużo węglowodanów na raz, czy o co chodzi 😁 pycha, nie jadłaś nigdy czy nie lubisz? truskawki robię ze śmietaną albo jogurtem naturalnym, trochę cukru i zalewam tym makaron, a jak mam wenę, to trochę sera białego daję... i zawsze na takie danie cały rok czekam 🙂 🙂

• Mamusia
Czeeeeść 🙂
Ja kuźwa niedawno się obudziłam a miałam dziś ruszyć na badania i na Polną ://
Wątpie, że już zdąrzę, bo po skierowanie miałam być między 9 a 10 ...
Próbuje dobudzić tego mojego żeby mnie zawiózł ale póki co bez skutecznie 🤔

Byłam rano w kibelku i zapomniałam napełnić pojemnik... Ja pierdziele wszystko dziś do dupy... 🙃

• Mamusia
inirtam napisał(a):
sandroos napisał(a):
inirtam napisał(a):

ale, że za dużo węglowodanów na raz, czy o co chodzi 😁 pycha, nie jadłaś nigdy czy nie lubisz? truskawki robię ze śmietaną albo jogurtem naturalnym, trochę cukru i zalewam tym makaron, a jak mam wenę, to trochę sera białego daję... i zawsze na takie danie cały rok czekam 🙂 🙂

ja to uwielbiam 😁

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Czeeeeść 🙂
Ja kuźwa niedawno się obudziłam a miałam dziś ruszyć na badania i na Polną ://
Wątpie, że już zdąrzę, bo po skierowanie miałam być między 9 a 10 ...
Próbuje dobudzić tego mojego żeby mnie zawiózł ale póki co bez skutecznie 🤔

Byłam rano w kibelku i zapomniałam napełnić pojemnik... Ja pierdziele wszystko dziś do dupy... 🙃

leniuch 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
inirtam napisał(a):
przypomniało mi się właśnie, że wczoraj ogóry kupiłam 😁 idę je zalać na małosolne, a na zakupy może po pracy podjadę jednak, hehe 😉

o zapomnialam, ze Ty jeszcze do pracy smigasz... odkad jestem na L4 to mysle, ze kazda przeszla razem ze mna 😉 😁

jutro ostatni dzień 😁 postanowione!! potem jeszcze w ostatnim tygodniu czerwca na chwilę i to by było na tyle 😉

• Mamusia
inirtam napisał(a):
karolka84 napisał(a):
inirtam napisał(a):

jutro ostatni dzień 😁 postanowione!! potem jeszcze w ostatnim tygodniu czerwca na chwilę i to by było na tyle 😉

,no ja myślę, że to już najwyższy czas na wolne, ten ostatni trymestr to właśnie powinien być na wypoczynek i na przygotowania

• Mamusia
ogóry zalane 🙂 🙂 🙂 przy dobrych wiatrach, jutro rano będą już się nadawać do jedzenia 😉 choć pewnie M juz dziś wieczorem zacznie wyjadać 🙂

coś mnie dziś od rana brzuch napierdziela 🤢 i zastanawiam się, czy się w ogóle ruszac do tej roboty... espumisan nie pomaga, nospa też nie 😞 myślałam, że jak się trochę po domu poruszam, to się rozejdzie nieco, ale nic 😠